|
Bildirim
|
Kenan abiyi 1998 yılından beri tanırım kendisi ustaların ustasıdır.
1998 yılınada İlk gittiğim internet Cafe de google dan elektronik devre şemalarını açıp çizmeye başlayınca kenan abi bana kendi çizimi ve tasarımı olan bir elektronik kitap getirip istediğim devreyi bana çizebilirsin demişti o zamanlar Kenan abinin Nosi bilgisayar adında internet Cafe si vardı hey gidi günler hey ilkokul 5. Sınıfa gidiyorduk o zamanlar elektronik ile uğraşmak bambaşka bir zevkti Sonra Dh forum sayesinde yakından tanışma fırsatı oldu Kenan abiyle hatta elektor devresindeki efsane 0-30 volt 0-5 amper ayarlı güç kaynağı devresini yapıp çalıştıramayınca bana nispeten yeniden kendine güç kaynağını yapıp açtığım başlığa mesaj atmıştı beni atölyesine çağırmıştı ve sorunu çözmüş tü Allah razı olsun kendisinden gerçekten kendisini Elektroniğe adamış çok değerli bir abimizdir kendisi Allahım Acil şifa versin inşallah Kenan abimize Allah razı olsun kendisinden |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20playback -- 13 Ağustos 2017; 23:11:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|