Şimdi Ara

450 - 550 arası OTOMATİK -2009 - 2015 C HB-sedan tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siz araci ya bozuk aldiniz yada yanlis montaj kurbani. Ben 175bin km oldu lpgli sifir sikinti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, otomatik şanzıman geri kaydırma yapar mı yokuşlar da ? Ve şanzıman da masraf açma durumu olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

saglam robot bir şanzıman. geri kaçırma yapmıyor yokuş kalkış desteği de var bu arabalarda. 3-4 saniye sonra bırakıyor eger hicbir pedala basmazsanız.

normal baskıbalatalardan farkı daha kalın koyuyorlar bi de robot olduğundan kendi ayarlıyor bu yüzden daha uzun ömürlü baskı balata oluyor. bildiğiniz manualin robotize hali. f1 de var ben çok memnunum. keşke bir tanıdığınızdan vs görseniz de deneyimleyebilseniz.

benim otomatik vitesten beklentim şudur. d ye al devam et. başka birşey yapma. yok ışıkta n ye al yok kapatırken şunu yap bunu yap demeden D ye al agır trafik vb direk sür ve ulaşacağınız yere kadar müdahale etme. bunu istiyorum ve böyle de kullanıyorum.

150 000 km oldu daha baskı değişmedi. düşünün ömrünü. 2011 model ve ilk alındığı gibi biniliyor. 4-5 yılda bir bütün şanzıman yağlarını robot yağlarını değiştiriyorum binmeye devam ediyorum. arabanın sayamadığım birsürü özelliği var mesela. sizin mesajınızda yazdığınız o arabalardan kat kat fazla. ne bileyim katlanır aynası olsun. ısıtmalı sogutmalı torpidosu ve kolçağı olsun. cam sıkışma önlemesi olsun. ekstra tüy gibi hafifleten city mod olsun. cruise control ve hız sınırlaması olsun. baya güzel yani. 2011 ve üstüne bakarsanız makyajlı kasasına iyi olur. hele bir de s3 paket olursa 18 jant özel egzoz ve birkac ek özellikle baya yakışıklıdır.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, zamanında düz viteslisi için kapora vermiştim, sonra aksilik oldu alamamıştım, çok beğendiğim bir araçtı.

Kronik diyebileceğiniz, dikkat etmem gereken bir şey var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 3 Mayıs 2023; 10:20:26 >

motorları gercekten cok saglam. dizelde üstüne yok. kronik olarak digital klima klape arızası olabiliyor. düzelttirirsiniz 2000 tl ye dişlilerini ve kollarını düzeltiyorlar. kışın cok sogukta hemen fullemeden yavaş yavaş açarsanız mesela ömürlük bir daha bozulmaz. kullanıcı bilinçsiz kullandığından hemen açacağım diye dişliyi sıyırtıyor ya da kırıyor. yazın soğutma açıkken ılık ya da sıcak veriyor sonra. ya da kışın ılık üflüyor tam sıcak değil gibi. eger yönlendirme tarafı kırılırsa yukarı vermiyor gibi düşünün. 3 yıla bir sunroof bakımını yaptırıyorum spreyle kanallarını temizliyorlar kendiniz de yapabilirsiniz fakat bakım sırasında tamircimiz yapıyor. facebook grubu olsun wp grupları olsun ben başka markalarda hiç dayanışma görmedim. bu model arabada var. stiloda da vardı. mesela hangi şehirde olursanız olun kimden alırsnız alın parça kodu o bu şu ya da yardım edecek birine yönlendirilirsiniz sorununuz için çözüm yolu bulabilirsiniz.

ön gögüste sagdaki airbagde hafif şişlik olabilir çatlak patlak varsa ona bakın. şiişiyor kroniği bu. bazıları yırtılıyor yani gögüs airbag. bende hafif şişlik var ama patlama çatlama yok. ha bir de farların camı cabuk kararıp işlev yitiriyor ama onu da söküp ilaçlı tertemiz sıfır gibi yapan yerler var. bu işlemi yaptırıp koruyucu filmle kaplatınca ömürlük oluyor diye biliyorum. performansı baya iyi arabanın. yakıtı şehirici otomatikler 7-8 lt buluyor ağır trafikte ama uzun yolda 5 lt civarlarında gezersiniz. ağır araba 1350 kg diye biliyorum. 58 lt depo var. ben yarım depo kadarla ankaradan mugla akyaka ya gidiyorum. 1 depoyla rahat ankaradan istanbul anadolu yakasına gider gelirim daha da kalır yani.

6 hoparlörlü güzel tatmin edecek bir hoparlor sistemi var. üst paketlerde bose bagajda gizli subwoofer vs olanları da var. arka kapılarda ekstra tiz miz de oluyor.

Motor lpg'ye çok uyumlu değil, kronik olarak hararet müşürü ve termostatlarında problem olabiliyor, onun harici bir sıkıntısını görmedim, 10 bin km'de bir bakımlarını düzgünce yaparsanız sizi hiç üzmez.

• Ilk kasa Ceed alınabilir. Genellkkle motion donanım bulunur Concept bulursan o çok daha iyi olur

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-satilik-accent-blue-1045698655/detay

Selam aracım onarilacak, şehir dışına çıkmadan, linkteki aracı buldum.
    Düşünceleriniz nedir?

Dct sanziman mi ?
    Tam otomatik mıdır?

• Bütçeyi yükseltip Ceed alabilirsiniz.

Cerato olabilir bi tık daha ucuz olur.

Ceed kullandım 1 yıl kadar, bu attığınız çer çöplerden 2-3 gömlek üstün bir araçtır.

Ben dct şanzımanlı olanı kullandım 2015 öncesi 128 beygir tork konventörlü şanzımandır.

Dct 6 litre civarı yakar, torklu olan 8-9 yakar.

125bin km'de sattığımda orjinal kavraması duruyordu çok dayanıksız şanzımanlar değiller.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.