Şimdi Ara

450 Bin e kadar en iyi otomatik arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese mutlu yıllar dilerim,

Başlıkta da belirttiğim gibi benim bütçem max 450 bin TL. Bu fiyata kadar alabileceğim otomatik en sorunsuz ne önerirsiniz. İstanbulda kullanacağım için otomatik istiyorum ve istanbul yokuşları da malum yokuşta çok fazla sorun çıkartmayan modeller olursa çok iyi olur.

Kendi araştırmalarım sonucunda bir kaç model buldum aslında. Renault Fluence, Hyundai Accent Era, Ford Fiesta gibi modelleri önerenler oldu. Sizlerin fikirleri nedir.

• Auris ve yaris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 1 Ocak 2025; 16:22:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 bine alacağın saydığın araçlar seni sanayiden çıkartmaz. Bu paraya alacağın otomatik şanzıman cvt olmalı. Örneğin Honda jazz

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Yaris araçlar hoşuma gitti. Kilometreleri de genelde 200 bin kilometrede. İyi midir? Bir de 1.3 Sol motor nasıldır

• Furkanhkn F kullanıcısına yanıt

Yarisler genelde sorunsuz, masraf cikartmaz daha geleneksel teknolojilere sahip arabalar. Yukarda yazildigi gibi honda jazz a da bakabilirsin, bu butceyle seni en uzmeyecek arabalar japon arabalari olur

• Butceyi biraz daha zorlayabilirsen mesela su ilandaki arac soylendigi gibiyse yaris yerine auris alman cok daha iyi olur 1.6atmosferik sorunsuz bir c sinifi aracin olur

https://www.sahibinden.com/s/xmIoaFE4

• Merhaba, robotize şanzımanlı olmayan Toyota ve Honda markalı araçlar sizin için doğru seçim olacaktır. İlk kriteriniz şanzıman olmalı. Ben olsam 1.6 Corolla alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmi dört -- 1 Ocak 2025; 21:35:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Bu da çok iyi duruyor ama bu bütçelere şu an için çıkamam gibi ama bu modelin de daha uygun fiyatlılarına bakıyorum biraz şu an

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-model-213000-km-de-otomatik-1219988930/detay

Bu aracı buldum 1.33 Terra Sporty olarak. Bu robotize şanzıman değilmiş sanırım. Ama araştırmama göre 1.3 Sol Benzinli de öneriliyor.

Bu araç robotize şanzıman. Komple boyalı ve km hatrı sayılır. Sana örnek bir link bırakıyorum

https://www.sahibinden.com/s/qFnNQikT

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Arabalardan çok fazla anlamadığım için biraz kafam karıştı valla. Şimdi bu robotize şanzıman iyi mi kötü mü :) Neyi tercih edeyim tam olarak. Bu konuyu anlatabilir misiniz kısaca?

• Youtube a akılli debriyaj yaz ve karşina çikan videolari izle, 400-450 bin arasına sorunsuz temiz düşuk km ve en yeni bulabildiğin bir manuel araç al ve bu akılli debriyaji taktır.450 civarina hem otomatik hem sorunsuz hem temiz bir araba bulmak oldukça zor.Hele kmsi yulsek okacağı için sanzumanı arızaya gebe olacaktır.

Robotize şanzıman manuelin otomatikleştirilmiş hali, sorun çıkarma ihtimali yüksek ve kullanışı verimli değil, rampalarda geri kaçırır, çabuk ısınır, zaman zaman vites geçmez vs. 4 ileri tam otomatik veya cvt şanzımanlı araçları araştır onlardan birini tercih et. 4 ileri otomatik Kia, Hyundai ve Chevrolet kullanır ama Chevrolete bulaşma.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Çok sağol Honda Jazz hoşuma gitti. Ona odaklandım şu an. Uygun kilometreli Honda Jazz lara bakıyorum.

• 2009 model otomatik accent era kullanıyorum, memnunum, alınabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.