Şimdi Ara

4500 TL Monitör Dahil Ryzen 1700'lü Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, max 4500 TL'ye monitör dahil Ryzen 1700'lü bir sistem toplar mısınız?

-Bir kaç gündür forumlara vs. bakarak toplamaya çalışıyorum, bir liste çıkardım ortaya,ama daha iyisi olabilir mi diye size sormak istedim.

-Anakart ve işlemci kesinlikle değişmemeli

-Oyun için değil , başlangıç düzeyinde render için topluyorum. O yüzden işlemciyi değişmemek için rx 480'den 470'e kadar düştüm. 1050ti'ye kadar bile düşürebilirim,benim için öncelik işlemci.

-Daha önce hiç Pc toplamadım,yıllardır laptop kullanıyordum.Ve hangi site ucuzdur hangisi güvenilirdir bilmiyorum, o yüzden bildiğim tek site olan Vatandan topladım. Ama biraz diğer sitelere bakınca Vatanın hepsinden pahalı sattığını farkettim, ucuz ve güvenilir bir site tavsiye edebilir misiniz?

-Biliyorum monitör dahil olması tüm sistemi bozuyor ama monitör lazım.

Benim topladığım sistem:http://i.hizliresim.com/X0J8lk.png

Not: Max 4500 Tl yazdım ama sistem 4600 bile geçti, kur farkı yüzünden her sabah kalktığımda toplam fiyata 20-30 tl eklenmiş oluyor :/ ama özellikle monitör başka sitelerde 480 Tl ye bulunabiliyor. Ama 4600 ü belki zorlayabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

• +

• anakart OK
    Islemcı OK
    Ekran kartı 480 8gb bakınız 470 parasonon kasılıgını vermez
    hepsıburada.com 1100 tl e satıldı 480 8gb
    KASA OK (kasa zevke gore degısır)
    POWER OK
    RAM mın 16gb olmalı ve dual yanı 2*8gb 3000mhz seklınde
    HDD OK

SSD yok (kesınlıkle alınmalı)

vatan bılgısayar sanırım dırek uzak durun

Monıtorde kalan butcenıze gore ayrıntılı arastırılır
  • Monitör 75Hz, AMD Freesync.
    -------------
    Genellik ile render alıyorum demişsiniz. Eğer yoğun kullanıyorsanız; 8Gb ram az gelecektir. Ve de Ssd olmaması sizin için kayıp olacaktır neticede. Yakın vakitte aynı ramden bir adet daha ve 240Gb gibi Ssd takviyesi yapmaya bakın. Eğer ki video upload vs. yapıyorsanız; burada internet upload hızlarınız da çok önemli. Çok düşük upload hızları ile i7 6950x alsanız fayda etmez. Uplaod işiniz yok ise sıkıntı yok.

4500 TL Monitör Dahil Ryzen 1700'lü Sistem Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 10 Mart 2017; 22:43:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BL3E kullanıcısına yanıt
    Kasayı bende değiştirmeyi düşünüyorum haklısınız, ama teknoseyirde güç kayağını ayrı almak daha iyi olur diyorlardı bu konu hakkında kararsız kaldım.
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Monitör herşeyi bozuyor açıkcası, günlerdir o kadar varyasyon üretmeye çalıştım,dönüp dolaşım monitöre takıldım. 480 alınca monitöre max 250 tl filan kalıyor , en ucuz monitör de 400 tl idi sanırım. ssd ve ram de de haklısınız,sonra dan eklenebilir oldukları için onları böyle seçtim.
    Ve evet vatandan harbiden uzak durmak gerekiyormuş, teknobiyotikte topladım nerdeyse 100 tl daha ucuz oldu nerdeyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan'da da fiyatlar hemen hemen aynıymış bu ürünlerin. Farketmedim.

Sizin topladığınız sistemde Ram belleği bunun ile;http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-1x8gb-ripjawsv-kirmizi-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html
    Kasayı da bunun ile;http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ-spec-01-80plus-600w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

değiştirdiniz mi monitör hariç Toplam : 3.953,47 TL. yapıyor. 550-650 TL. arası da IPS bir monitör alın hdmi ve display port çıkışı olan. Tamamdır. Ve ya Viewsonic VX2257 Hdmi, DisplayPort 1.4Ms 75Hz Amd FreeSync 1080p monitör de alabilirsiniz. O da 650 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 10 Mart 2017; 22:51:17 >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamak için değilde tasarım için topluyorum bu yüzden renkleri daha canlı ve doğru verdiği için ips panel seçtim. ayrıca render derken video işleme vs değil, 3d modelleme ile ilgili söylemiştim.
    Cevabınız için teşekkürler, düzenledim listeyi.
  • ysnesin Y kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi biraz aşarsanız monitörü de Asus VX239H alabilirsiniz. 775 TL. fiyatı yalnız. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 10 Mart 2017; 23:00:30 >
    Monitör süpermiş gerçekten,ama bu dolar kuruyla mümkün değil. 15 temmuz dan önce 3-3.5 Bine böyle bir sistem toplardım diye düşünüyordum, şimdi 4.5 bin bile yetmiyor :(
  • ysnesin Y kullanıcısına yanıt
    4.728 TL. falan yapıyor monitör ile birlikte.

evet, bütçeyi 5 bin yapabilseydim rx 480 de yerleştirirdim :) ama max böyle oldu artık, cevaplar içinde ayrıca teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.