Şimdi Ara

45000 tl ye süperb alayımmı kafayı yicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 45 000 tl ye süperb 2011 model comfort üç ekstra
    1.metalik renk
    2.çelik 17'' cant
    3.arka park sensörü dahil anlaştım

bu paraya daha mantıklı ve iyi bir araç alabilirmiyim yoksa hemen gidip aracımı teslim alayımmı lütfen bana biraz yardım edin...

bu paraya temiz ikinci el bir öneriniz olursa da mutlaka yazın

• arkadasım karar senin tipini begendiyse git gönül rahatlıyla al o fiyata D sekmentinde araç bulamazsın... ama C sekmentide olursa tercih cok...
  • bu arada yazmayı unutmuşum aracın liste fiyatı 46990 + 1100 metalik renk + 1000 çelik cant hadi arka park sensörü hediyesi olsa 49000 tl
    bana 4000 tl indirim yaptılar
  • 4000 TL indirim. Gayet cazip. O paraya o konforu sunan başka bir araç henüz üretilmedi bildiğim kadarıyla.

Aracı test edip beğendiysen, güle güle kullan diyorum şimdiden. Fotoğrafları bekliyoruz
  • hocam şu rengini tercih edin muhteşem duruyor bence

düzelteme : resim görünmüyor , rengin adı red rose

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 24 Ağustos 2010; 9:21:01 >
  • aracı alıp kısa zaman sonra satma gibi bi düşüncen yoksa bence hemen al.

o fiyata benzeri başka araç yok.tek olumsuz yanı ikinci eli zayıf ama uzun yıllar kullanacaksan oda sorun olmaz bence.

bu renk de güzel duruyor ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remusmark -- 24 Ağustos 2010; 9:11:19 >
  • 4bin lira indirim gayet guzel,kacirmayin alin bence,superB cok guzel bir arac
  • Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama alacağınız Comfort donanımda Perde hava yastıkları ve ESP (ABS + MSR + ASR + EDS + HBA) yok..
    Bir kaç ıvır zıvır daha (Çift bölgeli tam otm. klima, Alarm, Viraj görüş sistemli ön sis farları, Lastik basınç kontrol sistemi, Ön far yıkama sistemi, Yağmur Sensörü, Radyo ekranına entegre görsel destek özelliği olan arka park sensörü, Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, Elektrikli, ısıtmalı ve otomatik katlanabilen yan aynalar, Maxi-DOT bilgi ekranı, Deri kaplı direksiyon, vites topuzu ve el freni kolu, krom aksesuarlar vs.vs) yok..

İmkanınız varsa Ambition donanımı almaya çalışın..

Ivır zıvırlar çok önemli değil ama 45 bin lira vereceğim 2011 model bir araçta ESP ve Perde Hava Yastıkları yoksa bir kez daha düşünürdüm..
    Hatta aynı fiyata Octavia Elegance iyi bir alternatif olabilir.. Full bir araç ve şehir içinde kullanımı daha pratik-verimli olacaktır.. Çoğunlukla uzun yolda derseniz Superb Ambition

Kolay gelsin..

• Esp paketi ve hillholder pakedini de itelettir içine sonra hiç düşünmeden al bence
  • bence seat exeo düşün 37 bineen fulu yada teni avensis düşün 47 bin şuan kampanyada süperb tsı lpg uymuyor sonra başını taşlara vurursun
  • baz donanım gerçekten boş.
    d midir e midir hangi sınıfsa artık o sınıftaki bir araçta perde hava yastığı, esp gibi donanımların olmaması düşündürücü.c sınıfı araçlarda bile perde h.yastıkları standart hale geldiği dönemde superb de olmaması enterasan.
    ayrıca o araç yoldan çıkarsa toplaması da epey zor olur.esp de şart.

2.donanım seviyesi yeterli.ama onun da fiyatı artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama alacağınız Comfort donanımda Perde hava yastıkları ve ESP (ABS + MSR + ASR + EDS + HBA) yok..
    Bir kaç ıvır zıvır daha (Çift bölgeli tam otm. klima, Alarm, Viraj görüş sistemli ön sis farları, Lastik basınç kontrol sistemi, Ön far yıkama sistemi, Yağmur Sensörü, Radyo ekranına entegre görsel destek özelliği olan arka park sensörü, Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, Elektrikli, ısıtmalı ve otomatik katlanabilen yan aynalar, Maxi-DOT bilgi ekranı, Deri kaplı direksiyon, vites topuzu ve el freni kolu, krom aksesuarlar vs.vs) yok..

İmkanınız varsa Ambition donanımı almaya çalışın..

Ivır zıvırlar çok önemli değil ama 45 bin lira vereceğim 2011 model bir araçta ESP ve Perde Hava Yastıkları yoksa bir kez daha düşünürdüm..
    Hatta aynı fiyata Octavia Elegance iyi bir alternatif olabilir.. Full bir araç ve şehir içinde kullanımı daha pratik-verimli olacaktır.. Çoğunlukla uzun yolda derseniz Superb Ambition

Kolay gelsin..

Mesela ben aynen bu yazıdaki gibi yaptım.
    Superb comfort bomboş geldi..ambition da 50bintl yi buluyordu.. en iyisi gittim 46 ya octi elegance aldım. çok memnunum

Superb'den az daha seridir octi 1.4tsi daha hafif olmasından..ayrıca kısa olmasından dolayı daha da iyi yol tutar
    ben olsam 1.5 tonluk uzun dingil mesafeli superb'i esp siz almazdım zira almadım
    bilmiyorum içime sinmedi. Bence de ya bütçenizi zorlayın ambition superb alın, ya da elegance octavia alın.
    tabii karar sizin. superb comfort da alsanız, harika bir araç almış olucaksınız

• superb giriş donanımı çok zayıf giriş fiyatını düşük tutabilmek için polo seviyesine çekilmiş nerdeyse.

bir üst donanım da 52 bin

bu kadar para vericeksen bence ikinci el bmw al

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-2007-bmw-3-16i-55-000-km-de-30302520/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

superb giriş donanımı çok zayıf giriş fiyatını düşük tutabilmek için polo seviyesine çekilmiş nerdeyse.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-2007-bmw-3-16i-55-000-km-de-30302520/detay

Tercih meselesi ama, ben olsam 2007 model 3.16 yerine kesinlikle 2011 model sıfır Superb Ambition alırdım o fiyata.
    hem 125bg 1.4TSI motoruyla, bmw 3.16 düşünürken skoda çoktan yol almış olur
    3.16 bmw ye yakışmıyor..

• Octavia elegance veya toyota avensis al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

superb giriş donanımı çok zayıf giriş fiyatını düşük tutabilmek için polo seviyesine çekilmiş nerdeyse.

Tercih meselesi ama, ben olsam 2007 model 3.16 yerine kesinlikle 2011 model sıfır Superb Ambition alırdım o fiyata.
    hem 125bg 1.4TSI motoruyla, bmw 3.16 düşünürken skoda çoktan yol almış olur
    3.16 bmw ye yakışmıyor..

Ben çok önemli performans farkı olucağını düşünmüyorum çünkü superb 100kg daha ağır olmalı.

hatta 3.16 nın son sürati daha yüksek olabilir. tam rakamları inanın bilmiyorum.

tabiki tercih meselesi ben 50 bin üzeri düşündüğüm için parayı skodaya bağlamam .

1.6 dizel volvo s40 da 50 bin o da bence güzel seçenek .115 hp 6 ileri. dizel düşünseydi onu tavsiye ederdim mesela

• Mümkünse Ambition veya octavia düşünün. ESP ve perde hava yastıkları neredyse standart donanım olacak yakında.
  • arkadaslar yorumlar için teşekkür ederim bende biraz mecburiyetten yöneldim bu araca zira elimdeki para nın son haddi nerdeyse binlira daha ekliyecek gücüm yok donanım konusu araçta zayıf dogrudur ama elegance paketi nerdeyse 13 bin tl fark ediyor aracın sanırım biraz daha düşünecem ama hayalimdeki araclara zaten param yetmiyor tam bir çıkmazdayım...
    bu arada hayalimdeki arac mazda 6...donanımlı olanı tabiki
  • git al ya araba dehşet düşünme
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.