Şimdi Ara

45000 tl ye süperb alayımmı kafayı yicem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barrel31

arkadaslar yorumlar için teşekkür ederim bende biraz mecburiyetten yöneldim bu araca zira elimdeki para nın son haddi nerdeyse binlira daha ekliyecek gücüm yok donanım konusu araçta zayıf dogrudur ama elegance paketi nerdeyse 13 bin tl fark ediyor aracın sanırım biraz daha düşünecem ama hayalimdeki araclara zaten param yetmiyor tam bir çıkmazdayım...
    bu arada hayalimdeki arac mazda 6...donanımlı olanı tabiki

amacınız ve önceliğiniz geniş bir araçsa skoda superb en makul seçenektir. e-segmenti bir araç olduğunu belirteyim. (d-segmenti değildir)

ancak e-segmenti bir araç için neredeyse c-segmenti bir fiyat tutturmak adına pekçok donanım ve performans unsurundan fedakarlık edildiğini unutmayın.
  • quote:

arkadaslar yorumlar için teşekkür ederim bende biraz mecburiyetten yöneldim bu araca zira elimdeki para nın son haddi nerdeyse binlira daha ekliyecek gücüm yok donanım konusu araçta zayıf dogrudur ama elegance paketi nerdeyse 13 bin tl fark ediyor aracın sanırım biraz daha düşünecem ama hayalimdeki araclara zaten param yetmiyor tam bir çıkmazdayım...

elindeki paranın son kuruşuna kadar bir araç almak istemeniz bence riskli ve gereksiz bir satın alma
  • Superb i bir miktar inceleme fırsatım oldu bence güzel bir araba.Segmentine göre ucuz birde aldığınız indirim gerçekten uygun yapıyor aracı.Bende sizin gibi zor karar veren bir insanım ama bence superb güzel seçim.iyi düşünmenizde karar var tabi ama aynı fiyata golf lere de bakabilirsiniz.segment olarak düşükte olsa bence oldukça güzel bir araba...
  • quote:

böyle bir sey yapıcagınza bütün paranızı arabaya yatırmaktansa 36-37 bine bir araç alıp elinizde para bırakmanız daha bantıklı olacagına inanıyorum ama hayat sizin elbette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

böyle bir sey yapıcagınza bütün paranızı arabaya yatırmaktansa 36-37 bine bir araç alıp elinizde para bırakmanız daha bantıklı olacagına inanıyorum ama hayat sizin elbette...

Ben de bir insan bütün parasını otomobile yatırmaz diye düşünüyorum. Bence elimdeki son para derken otomobile ayıracağı son parayı kastediyordur..(umarım)
    Yoksa gerçekten kenara para ayırmakta fayda var.. Cruze fln alıp kenara 15 bin tl atmak laızm..

• Elegance 1.6 TDI CR 105 HP 49.990
    Elegance 1.4 TSI 122 HP 45.590

octavia ya yönelebilirsin.şehir içi ve şehir dışı superb yi aratmaz ve hantal kalmaz.
  • Bence hiç kaçırma
  • kacmaz super bır arac.
  • bmw amblemi olsa 100 milyardan aşağı satılamayacak bir araç.O fiyata benzeri yok.kesinlikle kaçmaz.
  • bu aracı tercih etmemdeki nedenlerin basında geniş bir araç olması ve fiyatına göre bulabildigim en iyi 2011 model sıfır araç olması arkadaslar.2006 veya 2007 nerdeyse 100000km ye yakın araçları almaktan daha mantıklı geldi bana...
    bazı arkadaslar da elimdeki son parayla almam konusunda eleştiri getirmişler ama ben hesabımı biliyorum ona göre davranıyorum yani acil durumlar için bir kenarda yine bir miktar birikimim var.
  • Araca diyecek laf yok..Hele o fiyata..Ancak arkadaşlarında dediği gibi esp ve perde hava yastığı artık neredeyse standart..Bir şekilde ambition'ı alabilirseniz tadından yenmez.
  • bilemiyorum superb'ye alternatif olurmu ama, Seat Exeo'nun full'u de göz ardı edilmeyecek bir araç bence..
  • fiyatına göre sunduklarıyla mükemmel bir model, bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın.

alıp almamak konusunda ise bize birşey düşmez hayat sizin.
  • bende elegance paketini düşünüyorum şu aralar.Aldığınız indirim gerçekten çok iyi bizede umarım almaya karar verirsek yaparlar böyle bir indirim.O donanım biraz boş kalmış gerçekten ama karar senin.Test sürüşüne çıkmışsındır herhalde.1.4tsi ile performans nasıl.Kasayı çok rahat taşıyor mu?
  • quote:

bu aracı tercih etmemdeki nedenlerin basında geniş bir araç olması ve fiyatına göre bulabildigim en iyi 2011 model sıfır araç olması arkadaslar.2006 veya 2007 nerdeyse 100000km ye yakın araçları almaktan daha mantıklı geldi bana...
    bazı arkadaslar da elimdeki son parayla almam konusunda eleştiri getirmişler ama ben hesabımı biliyorum ona göre davranıyorum yani acil durumlar için bir kenarda yine bir miktar birikimim var.

Benim tavsiyem içi boş bir aracı bu kadar para ödeyip almamanız yönünde.

Alacağınız aracın fabrika verilerine bakıp aracın yakıt tüketimi de düşük olacak diye hiç düşünmeyin.

Bu araç 1.5 tonluk bir araç ve fabrika verilerinin çok üzerinde bir yakıt tüketimi olur, özellikle de şehir içi trafiğinde

Yakıt tüketimine yakın tüketiminiz sadece şehirler arası kullanımda olur.

Aracınızı kısa mesafe ve dur- kalkın yoğun olacağı saatlerde kullanacaksanız bu araca hiç bulaşmayın derim.

Ama yok, fazla ışığa takılmıyorum, dur- kalk fazla olmaz, akan bir trafikte aracımı kullanacağım diyorsanız o zaman bu aracı düşünebilirsiniz.

Dur kalklı ve yoğun bir trafikte bu aracın yakıt tüketimi çok fazla olacaktır, buna emin olunuz.

Benim size tavsiyem özelden de yazdım, buraya da yazıyorum, sıfır araç alacaksanız ve ÜZERİNE BASARAK söylüyorum aracı uzun süre kullanacaksanız sizin kriterlerinize uygun olduğunu düşündüğüm için size uygun aracın Octavia Elegance olacağını düşünüyorum.

Bu forumda en çok tavsiye edilen ama en az kullanıcısı olan araçlardır Skoda marka arabalar.

Bunu Skoda forumlarındaki hantalllıktanda anlayabilirsiniz, çok fazla hareketlilik yoktur, hatta Skodaya ait diğer forumlarda da bir hantallık söz konusudur, forumlardaki hareketliğe baktığınız zaman bunu kendiniz de müşahade edeceksiniz.

Skoda marka bir araç almayı düşünüyorsanız bu aracı son aracınız olacakmış gibi almanızda yarar var diye düşünüyorum.

İkinci el düşünürseniz ve ikinci el benim için önemli diyorsanız bu konuda D sınıfında Passat tek geçerim.

Hakkınızda hayırlısı ne ise olsun.

Yardımcı olabileceğim bir konu olursa ben buradayım

Görüşmek üzere.

• ben olsam o paraya kia sportage 1.6 (49 000) veya mitsubishi asx (47000) alırdım tercih meselesi tabiki
  • Passat veya Avensis almanı tavsiye ederim. Ama illa Superb istiyosanda 2010 model donanımlı 2.el almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

amacınız ve önceliğiniz geniş bir araçsa skoda superb en makul seçenektir. e-segmenti bir araç olduğunu belirteyim. (d-segmenti değildir)

ancak e-segmenti bir araç için neredeyse c-segmenti bir fiyat tutturmak adına pekçok donanım ve performans unsurundan fedakarlık edildiğini unutmayın.

E-segment mi?! Yani Audi6, Mercedes E ya da BMW 5 serisi ile aynı segmentte öyle mi?!
    Sıft arabanın boyu uzun gözüküyor diye (özellikle uzun demiyorum, "uzun gözüküyor" diyorum çünkü D-segmentinin en uzun aracı değil SuperB, mesela aklıma ilk gelen örnek olarak Mondeo ondan daha uzun) E-segment demek yanlış bir yaklaşım.

Şu anda D-segmentinde olup fiyat/performans/donanım dengesi en iyi araç başka arkadaşlarında dikkat çektiği gibi Toyota Avensis. 48.000TL'ye aşağıdaki donanımların standart olduğu bir Avensis alabilirsiniz:
    * 132BG, 1.6lt motor
    * Bluetooth
    * Start-Stop ile çalıştırma
    * ESP
    * VSC+ (direksiyon destekli araç denge kontrol sistemi)
    * Otomatik hız sabitleme sistemi (cruise control)
    * Elektrikli park freni
    * Akıllı giriş ve çalıştırma sistemi (anahtarsız sistem)
    * Alüminyum alaşımlı 17" jantlar
    * Yağmur sensörü
    * Projectörlü, far yıkama özellikli ön farlar
    * Ön sis farkları
    * ..

Ayrıca kısa bir pazarlık sonrası bu fiyata arka park sensörü ve xenon farkları da dahil edebilirsiniz
    * Elektrikli, katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparhawkisme -- 25 Ağustos 2010; 13:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

E-segment mi?! Yani Audi6, Mercedes E ya da BMW 5 serisi ile aynı segmentte öyle mi?!
    Sıft arabanın boyu uzun gözüküyor diye (özellikle uzun demiyorum, "uzun gözüküyor" diyorum çünkü D-segmentinin en uzun aracı değil SuperB, mesela aklıma ilk gelen örnek olarak Mondeo ondan daha uzun) E-segment demek yanlış bir yaklaşım.

Şu anda D-segmentinde olup fiyat/performans/donanım dengesi en iyi araç başka arkadaşlarında dikkat çektiği gibi Toyota Avensis. 48.000TL'ye aşağıdaki donanımların standart olduğu bir Avensis alabilirsiniz:
    * 132BG, 1.6lt motor
    * Bluetooth
    * Start-Stop ile çalıştırma
    * ESP
    * VSC+ (direksiyon destekli araç denge kontrol sistemi)
    * Otomatik hız sabitleme sistemi (cruise control)
    * Elektrikli park freni
    * Akıllı giriş ve çalıştırma sistemi (anahtarsız sistem)
    * Alüminyum alaşımlı 17" jantlar
    * Yağmur sensörü
    * Projectörlü, far yıkama özellikli ön farlar
    * Ön sis farkları
    * ..

Ayrıca kısa bir pazarlık sonrası bu fiyata arka park sensörü ve xenon farkları da dahil edebilirsiniz
    * Elektrikli, katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar

inanması biraz zor gelebilir belki ama (sanırım satış fiyatlarından olsa gerek) skoda superb e-segmenti bir araçtır. yani en azından autozeitung'a göre. (iki haftada bir çıkan almanca bir dergi, takip edenler vardır sanırım bu forumda)
    hatta geçen sayılarından birisinde yeni e-sınıfı mercedes ile superb in kıyaslandığı bir test de mevcuttu. öte yandan autozeitung un karşılaştırma testlerinde superb'ın passat ile de kıyaslandığı olmuştur. ancak autozeitung da e-segmenti olarak yer alıyor. bu da sanırım içinin, özellikle arka oturma alanının devasa genişliğinden ileri geliyor. sonuç itibariyle bir aracın hangi segment olduğunu belirleyen ana unsur aracın iç hacmidir.

ayrıca aracın uzun gözüktüğü falan yok, araç resmen uzun bir araçtır. superb'i sadece görüntü de uzun olmakla nitelendiren birisinin de ferah ve geniş bir araç arayan bir arkadaşa avensis gibi iç hacim anlamında sınıfında vasat bir yerde bulunan bir aracı tavsiye etmesini biraz yadırgadım bu arada.

polemik niyetim yok ancak yanlış anlamaları ve yanlış bilinenleri düzeltmek adına yazdım sadece.

saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.