Şimdi Ara

45000 tl ye süperb alayımmı kafayı yicem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuzhz

Toyota Avensis iyi bir seçim olabilir.Vsc (esp) standart ve aynı zamanda lpg uyumlu 1,6 132 hp 6 ileri vites bir araba.

+1
  • quote:

Toyota Avensis iyi bir seçim olabilir.Vsc (esp) standart ve aynı zamanda lpg uyumlu 1,6 132 hp 6 ileri vites bir araba.

Avensis güzel araba ama c segmenti diyenler var benimde kafam karıştı şimdi yoksa b segmentide olabilir mi
  • Hay sizin sınıfınıza da, segmentinize de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-superb-bayram-sekeri-skoda-30409436/detay
    bu araba bu fiyata bedava

aynı arabanın ilanı üste değişen var diyor alttakinde değişen yok boya var diyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-superb-cok-temiz-garanti-kapsaminda/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: otherworld

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-superb-bayram-sekeri-skoda-30409436/detay

aynı arabanın ilanı üste değişen var diyor alttakinde değişen yok boya var diyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-superb-cok-temiz-garanti-kapsaminda/detay

Aynı araç değil.Biri FZ 0871 diğeri FZ 0870 Sanırım şirket aracı bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Avensis güzel araba ama c segmenti diyenler var benimde kafam karıştı şimdi yoksa b segmentide olabilir mi

:

45000 tl ye süperb alayımmı kafayı yicem

............ ..........* 2700 mm
    .................. * 4695 mm .......................... ...............1810 mm ...................................... 1810 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 26 Ağustos 2010; 13:38:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: otherworld

quote:

Aynı araç değil.Biri FZ 0871 diğeri FZ 0870 Sanırım şirket aracı bunlar.

haklısın valla herşey aynı olunca ayırt edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Hay sizin sınıfınıza da, segmentinize de...

• Dün park yerinde bi bakındım SuperB'ye.Kesinlikle güzel bir model.İçi yayla gibi (passat'tan da büyük),ve bilenler bilir Passat'ın iç mekan genişliği 5 serisi,A6 ile yarışır (hatta bizim konuda A6'dan da büyük olduğu söyleniyor).Bence gayet güzel.Avensis'ten,Mondeo'dan falan daha iyi durdu gözüme.Markanın da arkasında Volkswagen olduğuna göre gönül rahatlığıyla tercih edilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

+1

Evet hocam bence de Alman olsun diyorsanız ve alabiliyorsanız safkan mercedes veya BMW alın..Yok alamıyorsanız Alamanyanın yan sanayi ürünü gibi bir anlamı olan veya almanyanın arka bahçe üretimi Wolkswagen=Halk Arabası (sözlük anlamı)almayın

Ben de 6 İleri şanzmana sahip 1. sınıf Japon bakardım doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

quote:

+1

Evet hocam bence de Alman olsun diyorsanız ve alabiliyorsanız safkan mercedes veya BMW alın..Yok alamıyorsanız Alamanyanın yan sanayi ürünü gibi bir anlamı olan veya almanyanın arka bahçe üretimi Wolkswagen=Halk Arabası (sözlük anlamı)almayın

Hazımsızlığa birebir:

• quote:

quote:

quote:

+1

halktan kişiler halk arabası almazsa kim alıcak?

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

quote:

quote:

+1

Hazımsızlığa birebir:

hazımsızlık değil arkadasım mercedes eet üstün bir araç cünkü japonların türkiyede ona rakip olcak araçları yok( lexus acura infiniti olsa) ama vww ne toyota ne mazda ne honda ya rakip olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 26 Ağustos 2010; 19:33:43 >

• O senin düşüncen @musch lee,seni bağlar.
    Bana göre ise VW o markaları tokat manyağı yapar.
  • quote:

O senin düşüncen @musch lee,seni bağlar.

kesinlikle arkadasım herkezin zewki ona itirazım olamaz kimisi toyotadan hiç sevmez kimisi vw kimisi bmw dedigim gibi düşünce meselesi herkez in bir bildigi varki bütün markalar belli bir satış yapıyor,ama bana göre vw 2 ci sınıf bir marka ( scirocco ve passat cc hariç) uzun uzunburda düşüncelerimi yazmayacagım
  • Superb comfort alacağıma octavia elegance alırım daha iyi
  • quote:

quote:

kesinlikle arkadasım herkezin zewki ona itirazım olamaz kimisi toyotadan hiç sevmez kimisi vw kimisi bmw dedigim gibi düşünce meselesi herkez in bir bildigi varki bütün markalar belli bir satış yapıyor,ama bana göre vw 2 ci sınıf bir marka ( scirocco ve passat cc hariç) uzun uzunburda düşüncelerimi yazmayacagım

O zaman diğer bütün markalarda 2.sınıf oluyor,yani bu çıkarımı yapıyorsan bi dayanağının olması gerkemez mi?
    Çünkü Golf,kompakt sınıfın ilk modeli
    Passat sınıfının en çok satanı
    Polo ve Jetta da kalite olarak testlerde en üst sıralarda,
    Ve diğer bütün firmalar da bunlara rakip modeller üretiyorlar...

Bana göre de kaportası silerken çizilen,kütük süspansiyonlu Honda,Sunroof opsiyonunu nerdeyse bütün modellerde sunmaktan aciz,emekli aracı gibi tasarımlar yapan Toyota,TR'de yıllardır adam gibi yapılanmayı başaramayan Mazda 2.sınıf markadır diyebilirim,bu örnekleri artırabilirim de ama DEMİYORUM.Niye?Çünkü bu handikaplar bu firmaları 2.sınıf yapmaz,çünkü hatasız firma olamaz,her firmanın eksikleri vardır.

Dipnot:2. sınıf dediğiniz VW,Avrupa'nın en büyük Dünya'nın 3.büyük firmasıdır ve bünyesinde 14 firma bulunmkatadır.

• quote:

quote:

quote:

O zaman diğer bütün markalarda 2.sınıf oluyor,yani bu çıkarımı yapıyorsan bi dayanağının olması gerkemez mi?
    Çünkü Golf,kompakt sınıfın ilk modeli
    Passat sınıfının en çok satanı
    Polo ve Jetta da kalite olarak testlerde en üst sıralarda,
    Ve diğer bütün firmalar da bunlara rakip modeller üretiyorlar...

Bana göre de kaportası silerken çizilen,kütük süspansiyonlu Honda,Sunroof opsiyonunu nerdeyse bütün modellerde sunmaktan aciz,emekli aracı gibi tasarımlar yapan Toyota,TR'de yıllardır adam gibi yapılanmayı başaramayan Mazda 2.sınıf markadır diyebilirim,bu örnekleri artırabilirim de ama DEMİYORUM.Niye?Çünkü bu handikaplar bu firmaları 2.sınıf yapmaz,çünkü hatasız firma olamaz,her firmanın eksikleri vardır.

Dipnot:2. sınıf dediğiniz VW,Avrupa'nın en büyük Dünya'nın 3.büyük firmasıdır ve bünyesinde 14 firma bulunmkatadır.

arkadasım bu benim görüşüm ben mazda sahibiyim mazdadan sikayetlerim yokmu elbette var hala 4 ileri otomatik vites kullanıyor, toyota 1.6 132 ph honda 1.6 125 ph mazda 1.6 105 de hala da devam ediyor, buna benzer handikaplar toyotada hondadada hatta mercedes volvo dada sayabilirim ama benim görüşüm bu handikapların vw de cok daha fazla oldugunu kanatinde oldugu içinböyle söylüyorum, amacım kriletmek değil kesinlikle katılıyorum vw eger berbat bir firma olsa dünyaın en büyük 3 cü otomobil üreticisi olmazdı ve ben honda toyota mazda bmw audi vw ford renault fiat v.s bir cok araç sahibi oldum izlenimlerimide göz önünde bulundurarak konusuyorum, ama dedigim gibi sadece benim görüşüm...

• VW Tam manasıyla Almanya'nın VESTEL'idir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.