Selam beyler Geçen sene talihsizlik yaşayıp 45k yaptım, ölüm 30k yapardı ama sağlık olsun. Şu an çalışmaya yeni başladım. Bugün bi deneme attım 84,25 geldi 3 aydır elime kalem almıyodum ama np. İlk 5k yapıcam. Nasıl ilerliyor bu ilk 2-3k deneyenler? Konu altına fikir alışverişi yapabiliriz ben başlatıyorum |
45K MEZUN - FİKİR ALIŞVERİŞİ - DERECE ÖĞRENCİLERİ GELSİN

-
-
Benim planı yazayım Kasım 1'e kadar olan
Orijinal TYT Matematik
Bilgi Sarmal TYT Türkçe
Apotemi Limit
Her gün 1 TYT Fen denemesi
Haftada 1 TYT Genel Deneme
Şeklinde ilerleyeceğim
-
Hocam selamlar, mezunlar için önemli olan eksik odaklı çalışmak bence. Mesela tyt matta zaten pek bir eksik yoksa bir de soru bankası bitirmenize gerek yok bence. Deneme çözüp yanlışlara göre konu çalışmak daha mantıklı geliyor. Bu tüm dersler için geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 29 Eylül 2023; 21:38:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi calismalar
Sağ olun hocam
-
Hocam tyt fen + sosyal genelde 32-33 üstü yapıyorum, Türkçe de keza aynı şekilde fakat matemaitk 25-35 arası gidip geliyor özellikle süreyi yetiştiremediğimden ötürü. Bundan dolayı bi sb hızlıca eriticem 1-3-5 diye giderek, soru atlayacağım yani
Onun haricinde tyt fenden dediğinizi yapacağım direkt tyt fen denemesi atıp eksik olduğumu düşündğüm yerlere çalışıp devam edeceğim ki tyt fenim sağlamdı zaten
AYT için de hiç eksik bırakmamak için mat, fizik, kimya, biyoloji adına birer kaynak çözüp sonra branşlara geçicem
-
Tyt mat süre sıkıntısını süre tutup deneme çizerek yapmıştım ben. Çok zorluyor ve baya stresli ama etkili bir yöntem. Tavsiye ederim
Ayt fende bir sb ben de bitirmiştim faydasını gördüm.
Sistemi açıklayabilir misiniz hocam biraz daha?
Elimde branş denemesi var. Sizin söylediğiniz şekilde çözmeye çalışcam sisteminizi paylaşırsanız. Nasıl çözüyodunuz yani branşları da hızlanabildiniz?
-
Cozemeyecegini bildiğin süreler ver, mesela normalde 70 dkda bitiriyorsan 55 dk ver kendine. Tokat yemiş gibi olacaksın sürekli ama böyle gelisiliyor bence.
Tamamdır öyle yapıcam.
-
Kolay gelsin, başarılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X