Şimdi Ara

46''-47'' 3d led tv kullananlar? Samsung vs. Lg?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evleneceğim için yaklaşık 1 aydır tv bakıyorum. ilk başta bir samsung hayranı olarak samsung 46D6500 led tv almaya karar vermiştim. Sonradan Lg' nin 3d olayının daha iyi olduğunu duyup lg' ye yöneldim. Baş ağrısı yapmıyor gibilerinden övgüler duydum. Özellikle Lg 47lm660s modelinin üzerinde durdum. marketlerde izledim ve bu model de benim gözümü ağrıttı. Aslında düşününce 3d filmler televizyon izleyeceğimiz sürenin yüzde 5' i olacak belki de. O yüzden benim asıl kullanım şeklimi size belirtip yorumlarınızı alayım.Kullanım şeklimizi yüzdeye vurduğumuzda SD : %40 HD: %30 PS3: %25 3D: %5

Buna göre özellikle aşağıdaki maddeler hakkında samsung ve lg 46-47 inç kullanıcıları veya bilgi sahipleri yorum yaparsa sevinirim.

-SD YAYIN
    -PS3 PERFORMANSI
    -HD YAYIN

Ayrıca Tv izleme mesafesi max. 3,75 m olacak. 46 inç in küçük gelme durumu olabilir mi? 55 inç' e kaymaya gerek var mı? bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum.

55ES6140 modelini kullanan var mı mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raja_ss -- 15 Haziran 2012; 15:32:18 >

• ben olsam 55 alirdim 3.75 e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla sanırım 55 inç düşünüyorum ben de.. özellikle fiyat/perf. olarak 55es6140 modelini gözüme kestirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.