Şimdi Ara

46 INC LCD TAVSIYENIZ ::EKONIMIK TABIKI.:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar..daha once 127 ekran plazma dusunmustum..ama evdeki izleme mesafesini hesaba katmamistim..bugun olctum..3metre50 cm seyretme mesafem..kucuk tv de almak istemedigimden (zaten suan 81 cm lcd kullaniyom kucuk geliyo)46 inc ortalama bi lcd almak istiyorum..tabi ekonomik olucak..ekonomik olani ve en iyi olani (tabi parasina gore) almak istiyorum..hangi lcdleri onerirsiniz..??yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan koc -- 22 Ağustos 2008; 20:14:43 >

• simdi alabilecegim modellere baktim fiyat olarak.. sony v3000 , samsung a 46a 557 ve 558 ,,samsung le 46s81b (en ucuz model bu) sharp 46 x8e ,,toshiba xf351p ,,samsung le46 s86bdm ,,lg 47ly95 ,,......modeller bunlar arkadaslar..herkes favorisini soylesin..ortak bi noktada bulusalim
  • next uydu alıcısıyla scart to scart bağlantıyla toshiba ''46xf351'' kullanıyorum. sd yayınlardan gayet memnunum. 25 günden bu yana kullanıyorum.negatif olarak gözüme çarpan bir tarafı yok...

bimex'in yapacagı xf ve zf serileri için kampanyaları beklemeni tafsiye ederim.kesinlikle memnun kalırsın....
  • toshibanin reaksiyon saniyesi 0.8 sanirim..bu sorun yapiyomu sende acabaaa
  • Bence Samsung 46A553 fiyat/performans ödüllü.
  • samsung 46a557 ve 46a558 modeli cok uygun...
  • 46a5 ekonomik ve güzel full hd de alınabilecek fiyatla orantılı en ii ürün diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toshibanin reaksiyon saniyesi 0.8 sanirim demişsin.görüntünün ekrana vurma hızından bahsediyorsun sanırım.sd yayında euro sport maç yayınlarını izliyorum. diğer lcd tv lerde bazı kimselerin topun ekranda leke bırakması veya diger sorunlarla ilgili xf panelinde sorun yaşamadım.ekran görüntüsü gayet temiz ve güzel.topun vurma ve gitme anında herhangi bir sorun yok

46'' televizyonda izleme mesafen kesinlikle 5m ve yukarısı olması lazım.tv nin bütününe odaklanmak için bu şart.

scart to scart bağlantıyla next super usb uydu alıcısıyla gayet güzel görüntüler alıyorum.alışveriş merkezlerindeki sd yayın kalitesiyle mukayese bile edilmez.

lcd tv ye vereceginiz parayı iyi hesap edin.kesinlikle çok uçarı fiyatlarla lcd tv almayın.sonra bu parayı ben bu alete nasıl verdim diye kara kara düşünürsünüz. 3000 ytl nin üzerinde verilen paraya yazık. önümüzdeki yıllarda 1000 ytl ye şuanda aldıklarımızın çok üstündeki teknolojileri almayanı dövecekler.

• quote:

Orjinalden alıntı: alperixx

toshibanin reaksiyon saniyesi 0.8 sanirim demişsin.görüntünün ekrana vurma hızından bahsediyorsun sanırım.sd yayında euro sport maç yayınlarını izliyorum. diğer lcd tv lerde bazı kimselerin topun ekranda leke bırakması veya diger sorunlarla ilgili xf panelinde sorun yaşamadım.ekran görüntüsü gayet temiz ve güzel.topun vurma ve gitme anında herhangi bir sorun yok

46'' televizyonda izleme mesafen kesinlikle 5m ve yukarısı olması lazım.tv nin bütününe odaklanmak için bu şart.

scart to scart bağlantıyla next super usb uydu alıcısıyla gayet güzel görüntüler alıyorum.alışveriş merkezlerindeki sd yayın kalitesiyle mukayese bile edilmez.

lcd tv ye vereceginiz parayı iyi hesap edin.kesinlikle çok uçarı fiyatlarla lcd tv almayın.sonra bu parayı ben bu alete nasıl verdim diye kara kara düşünürsünüz. 3000 ytl nin üzerinde verilen paraya yazık. önümüzdeki yıllarda 1000 ytl ye şuanda aldıklarımızın çok üstündeki teknolojileri almayanı dövecekler.

Bende bimeksin kampanyasından 46zf355 aldım fakat henüz kurulmadı. Ben ağırlıklı ps3 için kullanacağım. Sen senin xf yi ps3 te denedin mi ? Denediysen yorumların nelerdir ? Denemediysen sağlık olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: alperixx

toshibanin reaksiyon saniyesi 0.8 sanirim demişsin.görüntünün ekrana vurma hızından bahsediyorsun sanırım.sd yayında euro sport maç yayınlarını izliyorum. diğer lcd tv lerde bazı kimselerin topun ekranda leke bırakması veya diger sorunlarla ilgili xf panelinde sorun yaşamadım.ekran görüntüsü gayet temiz ve güzel.topun vurma ve gitme anında herhangi bir sorun yok

zaten bende bundan dolayi cok para vermek istemiyorum..ama izleme mesafem 3,5 metre..46 yerine 42 incmi almam lazim ozaman..yine kararsizliga dusuyom ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan koc -- 24 Ağustos 2008; 0:18:33 >

• Bence ekranın büyük olmasının tek bir kötü yanı olur. O da sd yayınlardaki kusurları daha çok belli eder. Yoksa ne kadar büyük o kadar iyi. Öyle olmasa sinemalarda ufak bir perde kullanırlardı. Tabi 1m.den 52" izle demiyorum ama 3,5m. için 46" ideal gibi..Hatta imkan olsa hep hd izleyecek olsak 52, 60" bile gider o mesafeye...
  • Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Bence ekranın büyük olmasının tek bir kötü yanı olur. O da sd yayınlardaki kusurları daha çok belli eder. Yoksa ne kadar büyük o kadar iyi. Öyle olmasa sinemalarda ufak bir perde kullanırlardı. Tabi 1m.den 52" izle demiyorum ama 3,5m. için 46" ideal gibi..Hatta imkan olsa hep hd izleyecek olsak 52, 60" bile gider o mesafeye...
    [/quote

ok..kararimi verdim ozaman.almisken zaten fazla para farketmiyo 46 inc alirim..sharp 46 x8e modeli sence iyimi degermi almama
  • Sharp'lar hakkında bir bilgim yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.