Şimdi Ara

4600 mah-2900 mah galaxy s3 batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. eBayda 4600 mah ve 2900 mahlık bataryalar var hiç deneyen varmı? Acaba telefona bir zararmı varmı ve pili ciddi oranda arttırıyormu?

4900 mah

2900 mah

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnbbk

Merhaba arkadaşlar. eBayda 4600 mah ve 2900 mahlık bataryalar var hiç deneyen varmı? Acaba telefona bir zararmı varmı ve pili ciddi oranda arttırıyormu?

4900 mah

2900 mah

momax alırsan sorun yaşamassın momax ne deger vermişse gerçektende onu veriri ama tel kalınlaşabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Merhaba arkadaşlar. eBayda 4600 mah ve 2900 mahlık bataryalar var hiç deneyen varmı? Acaba telefona bir zararmı varmı ve pili ciddi oranda arttırıyormu?

4900 mah

2900 mah

momax alırsan sorun yaşamassın momax ne deger vermişse gerçektende onu veriri ama tel kalınlaşabilir

onda da telefon takoz gibi olur :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

4900 mah

2900 mah

onda da telefon takoz gibi olur :)

tabiki kalınlaşır ben her akşam S2 yi boşunamı şarja takıyorum istersem 3500 mahlık bataryalar var telefon takoz gibi oluyor ama çok az kalınlaştıran 2000 mah lık bataryalarda var telefonun içinde çıkan bataryayı biraz kullanayım samsungun çıkardığı 2000 mahlığı alacam

• ebaydan 3 hafta önce 3500mAh lik bataryalardan 2 adet sipariş verdim.
    Samsung Galaxy S Captivate kullanıyorum.orjinali 1500mAh bataryaların.
    mesajım bulunsun geldiğinde yorum yazarım

4600 mah-2900 mah galaxy s3 batarya
  • Batarya yetersiz mi kalıyor gün içinde ?
  • 4900 mah eğer kaliteliyse en az3 gün götürmesi lazım S3 telefonu,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.