Şimdi Ara

46bin tl - Sıfır i20 mi - 2010 Honda Civic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta iki arkadaşım araç aldılar.

Biri eşine küçük otm araç baktı. 2.el temiz bulamadı sıfır i20 1.4otm aaldı.

Diğeri 2009 dizel focusunu 29a sattı. 2010 model Honda Civic otomatik aldı. 89bin kmde. Premium sanırım.

Ikisi de ihtiyaçları için 46bin tlyr aldılar bu araçları. Siz olsanız tercihinizi nasıl kullanırdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Geçen hafta iki arkadaşım araç aldılar.

Biri eşine küçük otm araç baktı. 2.el temiz bulamadı sıfır i20 1.4otm aaldı.

Diğeri 2009 dizel focusunu 29a sattı. 2010 model Honda Civic otomatik aldı. 89bin kmde. Premium sanırım.

Ikisi de ihtiyaçları için 46bin tlyr aldılar bu araçları. Siz olsanız tercihinizi nasıl kullanırdiniz?

Bir yanda sıfır bayiden alınan araç, ilk sahibi sizsiniz, diğeri 5 yaşında bir araç. Cevap çok açık değil mi?
  • Sana bağlı. Ben 5 yıllık arca 46 bin vermezdim şahsen. Herşeyde sıfır takıntım var, 2. el mal kullanmayı sevmem. O yüzden i20 alırdım. Çoğunlukla şehir içi kullanacaksan gayet tatmin eder seni.
  • Honda diyorum..

• b segmenti arabaya da 5 yasindaki c segmentinede 46 vermezdim.3 5 daha koyar veya farkli markalara bakar 2012 2013 c segmenti kovalardim

• Dizel b sınıfı 10-25.000 km de ikinci el bi araç al geç.kalan parayada kasko benzin parası yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında honda olurdu cevabım c sınıfı olduğundan. Ancak yeni i 20 gerçekten çok güzel bir araç olmuş. Dikkat çekiyor. Belki biraz dolusu tercih edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.