46c750 serisi çok hoşuma gitti yalnız 3d öz. çok kısa zamanda baş dönmesi yapıyor. lg de daha iyi deniliyor 46c750 serisi ile eşdeğer lg önerebilecek varsa memnun olurum sona doğru yaklaştım herhal alıcam bu tv den :)
46c750 kayıt öz. var internet var 2d den 3d ye geçme öz.var oyunlar yüksek kalitede oynayabiliyosun bu benim için yeterli ama dediğim gibi 3d öz. hoşuma gitmedi geri kalan tam istediğim şeyler
47LW5500 oluyor söylediğin özellikleri bulunan Cinema 3D TV.
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
Güzel model fakat fiyatıda keşke biraz uygun olsa
quote:
Orijinalden alıntı: deyvidey
quote:
Güzel model fakat fiyatıda keşke biraz uygun olsa
Fiyatı kendi klasmanındaki 3D TV lere göre çok uygun ki, Samsung D serisinin fiyatlarına bakarsan anlayabilirsin bunu. C750 geçen senenin modeli, Cinema 3D TV serisi ise hem bu yılın modeli hem de FPR gözlük ile çıkmış ilk 3D TV serisi. O kadar fark olacak doğal olarak, ben sadece özellikleri bakımından karşılaştırma yaptım yani normalde C750 LW5500 ün klasmanında değil zaten.
Klasmanına göre normalde benim cebe göre pahalı o yüzden öyle yazdım Bende bu aralar tv alıcam eylül başı düğün var halen arayıştayım. Temmuzdaki düğünü eylüle erteledik ama ben halen alamadım tvyi. Aklımda 42lw4500 yada 42lw5500 var. Fakat 42" bana küçük gelecek endişesi taşımaktayım. Bakalım ne yapacağım !
quote:
peki üstadım 100 hz 47lw5500 bi sıkıntı olurmu bu bana
Hz değeri sıkıntı olmaz, SG (aktif) gözlük kullanan 3D TV ler teknolojileri nedeniyle yüksek tazeleme hızlarına sahip olmak zorundadır. FPR teknolojisinde böyle bir şey söz konusu değil, o yüzden 100Hz sıkıntı yaratmaz.
Eğer ürünleri canlı deneyip görebileceğiniz bir mağaza var ise gidip denemenizi tavsiye ederim. Lg fpr teknolojisi ile cidden iyi işler başardı. Bunu canlı görüp kıyaslamanız daha yararlı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme