Selam arkadaslar Ben de kararsız kalanlardan biriyim. Gerçi forumda da okuduğum kadarıyla kesin ve doğru cevap yok hepsinin artısı ve eksisi var. Yine de almadan oncenherkesin bir fikrini son kez almak istiyorum ki sonradan pişman olmayayım .
46c8000 ve hx800 olarak yola çıkmış biri olarak suan 46d8000 ve ex720 arasında kaldım sonuc olarak 2010 model ile ilerlememek istedim. Hx hala transmitter kullanıyor ki pek hoş gözükmüyor
Ex720 beğendim fakat e serisinin sony Lerde düşük bir seri olduğunu biliyorum bu yüzden icime sinmiyor.
Fiyatları da Goz önüne alırsak neyi onerebilirsiniz bana?
Şimdiden teşekkür ediyorum
Ex720 3800 lira d8000 5000 tl .. Ex ile ilerlesem mı diyorum.. Fikri olan?
d8000 hx800 desen daha mantıklı. ex720 d8000 le yarışamaz.
H800 da transmitter li ve eski teknoloji . ayrıca mkv de yok . D8000 ile ilerliyorum o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: clevi
H800 da transmitter li ve eski teknoloji . ayrıca mkv de yok . D8000 ile ilerliyorum o zaman
fiyatına katlanabilirsen hx820 yi bekle dostum. Ama bana göre d8000 tercih edilir.
ikisi arasında pek fazla fark yok ama; samsung d6000 üzerindeki modeller güneş alıyorsa parlama yapıyor izlenmiyor bu samsungun eksisi sony ex720'de ise çoğu şey ek örneğin wifi için ek sen alıyosun ve bunun gibi birçok sey var bi bakımdan iyi çünkü ne kadar çok ek parça varsa o kadar kolay bozuluyo ve sonynin garantisi 5 yıl wifi 139 tl örneğin öyle tek tek alırsın
bence sony al hem daha ucuz hemde parlama olmaz görüntü kalitesi daha güzel ve sonyde hareket sensörü izlemezsen kendiliğinden kapınıyo ben de sony var çok memnunum bence sony al
bende uzun zamandır panel bakıyordum para beklıyodum geldı ama huzur gelmedı tam en son 3500 segmentınde hx 800 de karar kılmıstımkı sımdı xr ıslemcılı ledler cıkardı sony pıyasaya bu nedır ya? onceden tv nın ekran boyutu vardı sımdı nerden baksan bır gırdabın ıcındeyım kafam o kadar karıstıkı hıcbırsey almamayı dusunuyorum artık of ya valahhı of kı of.....
bende uzun zamandır panel bakıyordum para beklıyodum geldı ama huzur gelmedı tam en son 3500 segmentınde hx 800 de karar kılmıstımkı sımdı xr ıslemcılı ledler cıkardı sony pıyasaya bu nedır ya? onceden tv nın ekran boyutu vardı sımdı nerden baksan bır gırdabın ıcındeyım kafam o kadar karıstıkı hıcbırsey almamayı dusunuyorum artık of ya valahhı of kı of.....
artık kesenin ağzını biraz açıcaksın ama yeni ledler de daha az enerji tüketimi var ve yeni ledler daha çok gerçek görüntüye yakın 600-700 tl kadar daha keseni ağzını açıcaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme