Şimdi Ara

46HX850 2400 teşhir alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam, başlıktaki soruyu soruyorum teşhirde kuzu gibi duruyor, 2400 tl gözlük yok . ne dersiniz alınır mı?

• alınmaz arkadaşım hiç bulaşma ucuzda değil yani..
  • Teşekkür ederim
  • 46HX850 Teşhir (İkinci el)

1000 tlye veriyorsa al (Ben ikinci el tvye 1000 tl vermem ne olursa olsun)
  • hx850 bulabiliyorsan al derim şuan piyasada satılan 4000 liralık samsunglardan lg lerden 10 kat daha iyi bi panel güneykore mallarını sallar atar.
  • TV temizse bence o fiyata alınır.model eski olabilir ama taş gibi televizyon.aynı modelin teşhirine birkaç ay önce teknosada 3500 tl fiyat çekmişlerdi.eğer o zaman bu fiyatı söyleselerdi hiç düşünmeden alırdım.altugs'un dediği gibi.bugün satılan birçok pahalı modelden daha sorunsuz ve kaliteli.ama dediğim gibi panel temiz olmalı.teşhirinde bir limiti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.ilker

Beyler selam, başlıktaki soruyu soruyorum teşhirde kuzu gibi duruyor, 2400 tl gözlük yok . ne dersiniz alınır mı?

Dr.bey selamlar

o paneli kim nerede satıyor acaba? ve en önemlisi de o panel "SE" Garantilimidir yoksa Paralelci ithali midir?(öyle ise aynen unutun)
    bilgisini bana eMail den atarsanız sevinirim+
    CAN

not;benim tanıdığım bir Dr.İlker vardı yoksa o sizmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Aralık 2013; 20:37:01 >
  • Alınmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn Albani size bir mesaj atmıştım paneli bozulan Samsung um için , zaman ayırıp yanıtlamıştınız. bir teşekkür maili atmıştım ama buradan da
    teşekkür edeyim tekrar yanıtınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.ilker -- 14 Aralık 2013; 0:49:06 >
  • ok+anlaşıldı

Bana konu için yine eM den ulaş,DH de artık çok uzun zamandır maalesef çoğu şey doğru olarak tartışılamıyor!

Hocam ancak şu soruyu tekrar soruyorum;panel "SonyEurasia" Garantilimidir?? veya açın bunu sorun öncelikle
    Piyasa da özellikle bazı Markalar için çok fazla Paralel denen ithal paneller dolu!
    VE o malum bildik mağazalar da zaman içinde duruma göre Paralelci malı da satıyorlar!

CAN++
  • az önce mail attım
  • HX Serisi teşhir ve 2600 Lira, siz bu parayı cidden bu panele verip almayı düşünüyormusunuz?

Arkadaş yorum yapmış, Şuan satılan Samsunglardan daha iyi diye yazan arkadaş, bana bu seriyle F8000 anlatsana sayende öğrenelim?

Teşhirin Patelel ithalatıda olmaz, Distribütörüde net tarifi ortadadır, kullanılmış paneldir diyelim ki lla alacaksınız, mağazaya gidin serialini not alın Sony SE telefon açın sorgulatın, Panasonic gibi detaylı ürün dağıtımına sahiplerse size panel hakkında tüm detayları, mağazaya gargolanma tarihini kadar verirler!

LcdLed paneli teşhir ürüne bu parayı verirken çok düşünmelisiniz, Sony olmuş Sharp olmuş fark etmez!
  • Teşekkürler ,

Benim de pek niyetim yok alacak arkadaşlar içinde Marmara forum bimexteydi 10 gün önce. Ben ne alacağıma karara veremedim bir türlü, 64f8500 var kafamda o da yılbaşında ucuzlarsa yoksa dünya para. 3000-4000 vereyim hadi, diyorsunuz yorumları okuyunca 55 inch te bu paraya değecek panel yok. e pananın vt zt si uçuk fiyat. aldığım panel verdiğim paraya değsin diyebileceğim bir panel tavsiyesi almadım. 64 f8500 ucuzlarsa düşünüyorum yoksa kafamda bir model yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.