Bildirim
46HX850 Fiyatı uygunmu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Millet 3500 liraya bulunca takla atıyor siz nasıl o fiyata buldunuz?Teşhir ürünü mü acaba? -
Teşhir değil. Kapalı kutu. Adana M1 Media Markt'ta bu fiyat. 46HX750 2900 TL, 46HX850 2850 TL. Yanlışlıkla mı bu fiyatlar böyle diye sordum. Hayır dediler, 2 Aralık'a kadar kampanya varmış. -
fiyatını bilmem ama tv çok iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: nagmus
Teşhir değil. Kapalı kutu. Adana M1 Media Markt'ta bu fiyat. 46HX750 2900 TL, 46HX850 2850 TL. Yanlışlıkla mı bu fiyatlar böyle diye sordum. Hayır dediler, 2 Aralık'a kadar kampanya varmış.
sony eurasia garantiliyse ve teshir urunu degilse kacirma -
quote:
Teşhir değil. Kapalı kutu. Adana M1 Media Markt'ta bu fiyat. 46HX750 2900 TL, 46HX850 2850 TL. Yanlışlıkla mı bu fiyatlar böyle diye sordum. Hayır dediler, 2 Aralık'a kadar kampanya varmış.
Burda o fiyata olsa şu anda arabadaydım tv yi almaya gidiyordum.Süper ötesi fiyat -
quote:
hx750 hx850 den nasıl pahalı oluyor ki ? bence bir yanlışlık var -
Anlaşıldı. İş çıkışı tekrar uğrayıp bakacağım. Bu arada 3'lü bir gözlük paketinden de bahsettiler. 3 gözlük ve 2 ad 3D film 250 TL özel fiyat dediler. Uygunmudur? -
quote:
Anlaşıldı. İş çıkışı tekrar uğrayıp bakacağım. Bu arada 3'lü bir gözlük paketinden de bahsettiler. 3 gözlük ve 2 ad 3D film 250 TL özel fiyat dediler. Uygunmudur?
o fiyat normal
http://www.avrupatr.com/TDG-BR250B-3-lu-Paket-Harry-Potter-1-2-Film-Hediye,PR-1218.html -
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
quote:
hx750 hx850 den nasıl pahalı oluyor ki ? bence bir yanlışlık var
Bende görünce inanamadım ama fiyatlar doğru. Akşam çıkışta tekrar gideceğim. Fotoğrafları çeker yüklerim. Cihaz nasıl? tüm forumu okudum genelde olumlu yorumlar var. Bir de şu gözlük meselesine yorum yaparsanız makbule geçer. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
quote:
hx750 hx850 den nasıl pahalı oluyor ki ? bence bir yanlışlık var
Bende görünce inanamadım ama fiyatlar doğru. Akşam çıkışta tekrar gideceğim. Fotoğrafları çeker yüklerim. Cihaz nasıl? tüm forumu okudum genelde olumlu yorumlar var. Bir de şu gözlük meselesine yorum yaparsanız makbule geçer.
gozluk fiyati normal firsat degil, cogu yerde bulunabilir, ama 46hx850 'yi sony garantili 2850 TL'ye alabiliyorsan, hic dusunme
-
Arkadaşım hiç sorma alınırmı diye git al o cihazı, 2850tl cok iyi fiyat... -
İnanılmaz fiyat.piyasadan nerdeyse 1000 tl.den fazla indirim demek bu. -
Arkadaşlar ilk mesaja fotoğraf ekledim. Bir yanlışlık yok, fiyat 2850 TL. Ancak ben almaktan vazgeçtim. Ebat olarak kurtarmadı. Eşimin ısrarıyla en az 50" - 55" almaya karar verdim. Yani araştırmaya devam. Ancak TV gerçekten çok iyiydi. O kadar tv'nin içinde kendini farkettiriyordu hemen. İlgilenen arkadaşlar kaçırmasın derim. -
Bende bu mediamarkt in bu farkli subelerdeki farkli fiyat politikasini anlamiyorum!
Yahu madem bu fiyat kurtariyor bu fiyata verebiliyorsun neden diger subelerinde de bu fiyattan vermiyorsun!
Ver bu fiyata basip gideyim en yakin Ankaraya..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay anasını vay vay vay!Millet geçen hafta vatanda 3500 liraya bulunca hemen tüketmişti Ulan madem bu ürün bu fiyata verilebiliyor şunun 55 inç olanını 3300 liraya verinde millet alsın be ya.Tutup 5200 liraya düştü sıcak fırsat diye konu açıyorsunuz firma olarak. -
Başka bir MM şubesine gitsek getirtirler mi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Designer83
Başka bir MM şubesine gitsek getirtirler mi acaba?
zor.... -
Dün bir abimiz için VATAN dan mağazada kalan son Sony 46HX850 yi bonusa 10 taksit 3.265TL den aldık. Bu fiyatta Adana Media Marktta gördüğü 2.850TL den sonra en iyi fiyat! -
quote:
Orijinalden alıntı: _Discovery_
Dün bir abimiz için VATAN dan mağazada kalan son Sony 46HX850 yi bonusa 10 taksit 3.265TL den aldık. Bu fiyatta Adana Media Marktta gördüğü 2.850TL den sonra en iyi fiyat!
Offf fiyat super de nette stokta yok..
Hangi subelerde vardir ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lg tv bu fonksiyon şu an uygun değil
- samsung tv ekranında beyaz ışık çözümü
- samsung tv uygulama yükleme hatası 102035
- lg uygulama mağazası geçici sorun
- philips tv kapanma sorunu giderme
- en küçük televizyon
- android tv apk yükleme
- micro led tv
- oled yanma sorunu
- telefonu televizyona yansıtma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X