Şimdi Ara

4770K DELID ISILAR ANORMAL DÜŞTÜ>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
9
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabınız için teşekkürler. Sırf bu termal problem yüzünden 5820k'lı sistem toplamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardcore_Eater

Cevabınız için teşekkürler. Sırf bu termal problem yüzünden 5820k'lı sistem toplamayı düşünüyorum.

5820k şimdilik bu serinin gözbebeği gibi duruyor, gerek 5930k ve 5960x e göre fiyatları açısından gerekse sunduğu performans bayağı iyi, aslında ileriye dönük bir yatırım olur.Dediğiniz gibi IHS problemi olmaması da büyük artı.Biraz fiyatların düzelmesini bekleyin, anakartlar ve ramlerin fiyatları özellikle ülkemizde bir süre yüksek seyredebilir.
  • Kir$of K kullanıcısına yanıt
    bende 4820 vardı satmaya çalıştığım açaba satmasam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayıosmanlı

bende 4820 vardı satmaya çalıştığım açaba satmasam mı?

Açıkçası bence kullanmaya devam edin derim, 5820k nın şu an en çok göze çarpan kısmı 6c/12t olması;fakat bunun haricinde eğer oyun oynuyorsanız 4820k ile arasında fark göremezsiniz.Şu an DDR 4 ister istemez pahalı olarak gelecektir, anakart fiyatıda cabası bence beklemekte yarar var.
  • Bende buradayım fakat konu sahibi arkadaş işlemcisini ya sattı yada satmak üzere ilanını görmüştüm 2.elde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Bende buradayım fakat konu sahibi arkadaş işlemcisini ya sattı yada satmak üzere ilanını görmüştüm 2.elde.

Satıldı Islemci çoktan.

4790K li sisteme geçeyim delid yapacam direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 11 Eylül 2014; 10:27:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Coollaboratory Liquid ultra yada pro kullanan yada elinde olan varmı? 4770k için arıyorum.ama bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaha

arkadaşlar Coollaboratory Liquid ultra yada pro kullanan yada elinde olan varmı? 4770k için arıyorum.ama bir türlü bulamadım.

Turkiye'de satışı yok diye biliyorum ancak ebay gibi üzerinden bulabilirsin.

http://www.ebay.com/itm/150658722615?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
  • konunun basindada yazdim ama islemciye delid yaptiktan sonra neden tekrar macun surup kapiyorsunuz?
    madem actiniz o plakayi daha koymayin araya plaka macun ivir zivir , direk acik haldeki cpunun uzerine koyun sogutucuyu kullanin ki yaptiginiza degsin
    tabi sogutucu montajda biraz dikkat lazim cpu tutan birsey olmayinca cpu kaydirmamak lazim pinler zarar gormesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu sekilde 2700 k da acilirmi 2700 k ya mx4 surmek degisiklik yaratirmi 4.6 dan sonra anormal voltaj istiyo eldeki sogutucuylada bu mumkun degil. offset -60 ile1.25 v 4.5 olan islemci 1.35 le 4.7 oluyo

• risk büyük çok iyi işcilik gösterseniz bile işlemciniz koy verebilir o kadarına ihtiyacım varmı diye düşünülmeli 4770k da 4.7 ideal'dir stabilite yönündende gayet iyi diye düşünüyorum genede başarılı çalışma emeğinize saygı duyuyorum iyi geceler
  • EXIL3 kullanıcısına yanıt
    saolun hocam ama sattım işlemciyi.
  • extreme modelli cpuları olduğu sürece intelin bu böyle devam edecek arkadaşlar
    hem az ısınan hem lehimli bir 4790k yapsalar anakartlar da daha ucuz herkes 4790k lı sistem yapar ya da 4770k değişen bir şey yok
    extreme cpuları lehimli çıkarıyorlar ki düşük sıcaklık ve oc yapmak isteyenlere extreme anakartları ve cpuları satmış oluyorlar olay budur
  • O değilde benim takıldığım nokta başlat çubuğunu nasıl Rog Sembolü yaptığın ??? Banada anlatirmisin :D

• Windows 7 rog tema kullanıyorum.
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    delid yapınca garanti dışı kalmıyor mu işlemci..

eğer iyi bir şey ise niye intel işlemcileri böyle delidli satmıyor anlamadım valla..

o.c yapmak isteyene delidli işlemci versinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

delid yapınca garanti dışı kalmıyor mu işlemci..

eğer iyi bir şey ise niye intel işlemcileri böyle delidli satmıyor anlamadım valla..

o.c yapmak isteyene delidli işlemci versinler

4770K da 4.5 i gecmek için delid şarttı sonra 4790K çıktı delide gerek kalmadi.

• 4790K yada delid yaptım 4790k kullanılar konusunda var test değerlerim. h100i max 72 derece 5 ghz h110i gt max 68 derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

madem 1000 tllik işlemciyi ikiye bölecek kadar zenginsiniz gidin 5960x alın

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

madem 1000 tllik işlemciyi ikiye bölecek kadar zenginsiniz gidin 5960x alın

Para benim değil mi ister bolerim ister kirarim işlemciyi size mi kaldı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.