Şimdi Ara

48 bin TL ye Vectra B satılan bir ülkede yaşamak nasıl bir duygu ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
11.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Adamda egea kompleksi gelişmiş, 2 lafından biri egea

İş yerinde egea kullanıp eve dönünce getze binmek zorunda kalınca böyle bi savunma mekanizması geliştirmiş, forumca toplanıp bi egea çeksek altına hepimiz rahatlarız aslında
    benım evımde 2 tane arac var. hyundai elantra ve hyundai getz.
    ben şehir içinde farklı şehirler arasında farklı araç kullanıyorum.
    3. aracım iş aracı eşek egea.

egea ile pis işleri hallediyorum. langur lungur işleri. şehir içi park kolaylıgı için getzi.
    ailem için elantrayı.

fiatçının fakir vizyonuda hiç çekilmiyor

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Geçelim bu işleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Geçelim bu işleri
    geçelim geçelimde ben emniyet mensubuyum eşim hemşire aylık gelirimiz 10 bin civarı. kendi evimizde yaşıyoruz.
    sence bu evde 1 adet otomatik 1.4 getz olması normal mı ? meraktan soruyorum.

egea ile karşılaştırırken getze bile rakip olamaz dedim.
    zaten elantrayla karşılacak araç degil. geçelim geçelim.
  • Getz güzel araba yav. Arkadaşta var 2004 model. Birçok kaza geçirdi. İçlerinde ağır kazada var. Dağ orman her yere girdi ama hala maşallahı var. İyi yapmışlar bence. Dayanıklı ve kıvrak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Anladım, güle güle kullan aracını. Diğer arabanın direkler paramparça oldu, ağır hasarlı, pert oldu, senin tampon iç tırnağı kırıldı. Yani parkederken öndeki arabaya değince olanlardan. Anladım kardeşim. Kazanın fotoları var mıdır acaba?
    Arkadaş hasar modellemesini açmayı unutmustur belki.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Vaay iş maaşa, mal varlığını dökmeye mi geldi, kirada ev var mı yazlık mazlık? 10 bin büyük para çünkü olmalı...

4 evi olup 99 model megane ile dolanan adam tanıyorum, oluyor böyle şeyler

Ne kadar maaş aldığın neye bindiğinin de önemi yok aslında, kompleks bi şekilde gelişmişse iş bitmiştir, altına bi egea çekene kadar geçmez Benimkini 81-82 bine takasa vermeyi düşünüyorum, 85 bine sen gel al bari ne dersin

Bir de geçen polo mu egea mı diye bi konu açılmıştı, sen de getz mi egea mı diye açsana, daha çok insan güldürürsün

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Baksana hocam egea ile karşılaştırmazmış bile, ben ikna oldum çok iyi araba

• nebel N kullanıcısına yanıt
    Yazdığım mesajı tekrar okumaya davet ediyorum.
    Ayrıca 2.0'ın da ekstra bir esprisi yok. Tipik 2 litre atmosferik motor, bir zahmet 1.6'lardan iyi gitsin. Hatta yanlış bilmiyorsam değişken sübap zamanlaması da olmayan bir motor.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    para toplayalim vs. dedikten sonra isin maddiyata donmemesi kacinilmazdi. benim neye bindigimde onemi yok. egea f p arac bunu herkes kabul ediyor.

sonucta paraylada alakali bir durumda yok. kimisi arabaya beni gotursun sorun cikarmasin gozuyle bakar. en uygununu alir. mesele bu arabalara hak ettigi degeri yada degersizligi atfetmekle alakali.
    48 bin TL ye Vectra B satılan bir ülkede yaşamak nasıl bir duygu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Satıcı istemekte serbest meydan boş asıl sorun bu fiyata alıcı çıkması. O istediği fiyata 6 ay kimse aramazsa zaten paşa paşa aşağı iner.

Ama ülke olarak severiz bilmem kaç model tarihi donanımsız arabalara efsane kasa yok, bilmemne motor diye ünvanlar ekleyip ederinin 2 katına alıp satmayı.
    Bildigin düşük gelirli aileler için üretilmiş araçlara "efsane kasa" demiyorlar mı bitiyorum resmen. Paşam sanırsın 69 model Mustang satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

fiata binen adama neyi anlatıyorsun. adamlar fiatçı. egeaya ile vectrayı karşılaştıracak kadar arabadan anlamayan adamlar.
    bunlara 0 km eşek ver. 0 diye binerler.
    ben diyorum araba yolda durmuyor.balon kullanıyormuş hissi alıyorum 100 den sonra.
    adam esp var diyor. n cap diyor.

lan bindiğin araba araba degil. 170 e kadar nefesi var ve frene basınca savruluyorsun araba güven vermiyor.

hala ncap diyor. konserve kutusuyla mutlu. yok onu algılayacak vizyon yok. uğraşma boşver.

Alıntıları Göster
    Yıllar önce sizin gibi insanlar yüzünden önyargıyla yaklaştım son model bu tip ucuz araçlara. Linea vs. deseniz hak verirdim bir nebze. Egea urban ile günümü geçirince haksızlık yapıldığını farkettim. Bu kadar ezilecek araba değil. Vectra b gibi fi tarihinden kalma araçtansa gidip egea alır mis gibi teknoloji kokan, modern aracım olur. Hem sağda solda elektrik arızası vermez. Düğmeleri takır takır ötmez. Astra g de öyle. Bir sinyal kolu var taş sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

9 sene bu aracın 100. yıl modelini kullandım. Halen tadına doyamadığım bir araçtır. Arabam emsalleri arasında çok çok temiz ve hatasız sayılabilecek bir araçtı. Daha büyük araba gerektiği için sattım. Gelelim konuya; bu araçların güzeli ve temizi gerçekten çok güzeldir. Yan sanayi parça takılıp, bakımı sadece yüzeysel yapılan vectra b alanlar tabi ki bu duruma karşı çıkacaktır ama araç gerçekten şu an üretilen çoğu c-d sınıfı araçtan iyi. Tasarımı eskimemiş, performansı yeterli, tüketimi makul, hem yüksek hızlarda hem de şehir içinde kullanıma uygun, yeterince konforlu bir araçtır. İlandaki aracı param olsa alırım ama 48 bin vermem. 40-42 bin liraya alırım. Emsali az bir araç ve çok temiz. Ha eder mi? Göreceli, bana göre söylediğim paraları eder. Bu arada aşağıdaki sattığım araç 238 binde satmıştım, sattığım arkadaş 38 bin liraya verdi aracı 5-6 ay önce...
    2. El eski bir arabayı yeni bir arabayla kıyaslanamayacağını bu forumdaki bazıları hala öğrenemedi.

Vectra B'ler tasarımıyla kesinlikle almanların sıkıcı endüstriyel ve herkese hitap etsin ama kimliği olmasın anlayışının bana göre çok uzağında. O yıllardaki tasarımıyla güzel olan araçlardan biri kesinlikle

Bakımsız her araba zaten pimi çekilmiş bombadan farksızdır. Benim Doblo'mda ilandaki vectra gibi 80 binde ilk sahibiyim. E arabanın tasarımını rengini seviyorum, 18 yıldır da sürekli bakılıyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, yatan arabanın masrafı daha fazla. Heleki kondisyonunu koruması için sürekli bakım yapılıyorsa arabanın masrafı fazla olur. Sahibi de satılması için istekli değilse, arabası da piyasaya değil Vectra B hastası birine gitsin istiyorsa (ki benim gözümde bu tarz eski ve temiz araçlar çok kıymetli) yüksek fiyat yazması normal.

Egea ile Vectra B'yi onlarla da Passat'ı kıyaslayan arkadaşlara da bir sorum var, passat kullan otomobil kullandığını anlarsın derken piyasada o fiyata Chrysler 300C 5.7 V8 Hemi'lerin olduğunu biliyorsunuzdur herhalde. Ne diyelim? 1.4 tsi passat alan çok afedersiniz gerizekalı da gidip V8 300C'ye binmiyor mu diyelim?

Adam yeni araba ister 0 km passat, egea alır, safkan sürüş otomobili ister gidet eski bir Alfa Romeo alır, gürültülü bir makine ister Hemi V8 yada Vortec V8 motorlu bir canavar alır.

Aradaki tek fark eski olanlar daha fazla keyif verir, bir o kadar da bakım masrafı açar. Yeni araba keyifsizdir ama yenidir. Yılda bir gider bakımını yaptırır binersin

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

benım evımde 2 tane arac var. hyundai elantra ve hyundai getz.
    ben şehir içinde farklı şehirler arasında farklı araç kullanıyorum.
    3. aracım iş aracı eşek egea.

egea ile pis işleri hallediyorum. langur lungur işleri. şehir içi park kolaylıgı için getzi.
    ailem için elantrayı.

fiatçının fakir vizyonuda hiç çekilmiyor

Alıntıları Göster
    Maaşallah Elantra da pek bir lüks'müş.

Madem alman hayranısın hocam al sana benim eski otomobilim. Hani alman otomobilleri gerçek otomobil, italyanlar konserve kutusu ya, al bi Agila çık tem'e, o egea'yı bırak Fiorino'yu öper başına koyarsın. Yol tutuşu ile Mahmut tuncere rakip Fiorino bile Agila'dan kat be kat iyi yol tutuyor. Temde rüzgardan emniyet şeridinde dörtlüleri açıp 25-30 arası gittiğimi bilirim Opel Agila ile. O kadar performanslı bir otomobildi

Şaka maka az yakıyordu be kerata. 1.2 Ecotec'ten sonra Doblo yakıtı 3'e katladıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 30 Mart 2019; 19:5:52 >

• Fiyatı azalana göre sırala, en pahalıya bak bö föyöta vektra satölör mö

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam izlemedim bunlari, eve gidince bakmaya calisirim.

• Aracın en büyük eksiği Esp sanırım

• saçma rakamlarda bugün hayır işin ilginci bu paraları bu araçlara verenler var
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Yola çoh guvvetli oturuyo hemü? Virajı neyi cok eyi. Essah araba, ele geliyi ele, etli araba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

Yola çoh guvvetli oturuyo hemü? Virajı neyi cok eyi. Essah araba, ele geliyi ele, etli araba.

aynen çomar kardeşim. babanla asker arkadaşı olabiliriz, ne kadar haklı anlatamam.
  • 20 yasindaki arabayla 0 arabayi kiyaslayanlar olmus allah akil fikir versin. Tabiki sembol clio egea civic vs bu araclardan iyidir saka mi yapiyorsunuz? Iyi bakilmissa filan demisler birde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.