Şimdi Ara

48 Volt İle Arduino Beslemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde 48 Volt, 1.8 Amper verebilen bir güneş paneli var. Paneli kullanarak arduinoyu çalıştırmak istiyorum fakat bütün regülatör devreleri 35 volt civarından düşürme yapabiliyor. Arduinoyu çalıştırabilmem için nasıl bir yöntem önerirsiniz?

• dc-dc convertorler var hocam hiç kullanmadım forumda kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlar. bence şöyle bir şey işini görür
    http://www.direnc.net/lm2596-dc-dc-power-modul
  • neutron89 N kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ama onların sanırım maksimum girişi 40 voltmuş.
  • gunes hucresi tek parca halinde degilse yani cam bir seyin icinde 20 30 tane kare oluyor mesela oyleyse sokebilirsen baglantilari degistirerek voltaji dusurebilirsin eger sokemiyorsan devreler mevcut haberdar edersen yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NPN kullanıcısına yanıt
     48 Volt İle Arduino Beslemek
    https://www.amazon.com/VvW-Waterproof-Voltage-Converter-modules/dp/B00J4A00BQ

Sanırım işinizi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: NPN

Merhaba arkadaşlar, elimde 48 Volt, 1.8 Amper verebilen bir güneş paneli var. Paneli kullanarak arduinoyu çalıştırmak istiyorum fakat bütün regülatör devreleri 35 volt civarından düşürme yapabiliyor. Arduinoyu çalıştırabilmem için nasıl bir yöntem önerirsiniz?

Sadece arduino'mu çalışacak?Evet Lm2596 entegresinin giriş voltajı yetersiz kalır.
    Daha açıkçası;bir elektrik devresinde besleme değil çekilen akım önemlidir.Eğer arduino devresinde çekilen akım 100-150 ma.i geçmiyorsa XL7015 devresini tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb den 12 volt güç almak
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.