Şimdi Ara

4830'dan 5770'e terfi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce geçmeme gerek var mı?Farkı görebilir miyim?Bu arada elimdeki 4830'da overclocklu (700 / 1000 mhz)... Ayrıca 5770'e geçersem elimdeki güç kaynağı (thermaltake tr2 470 watt) yeterli olur mu?

• ciddi anlamda farkı görmek için 5850 alman gerekir..
  • Kaynak yeterli olur ama geçmene gerek yok bence.
  • 5770, 4870 ayarında bir karttır, dx11'e geçmiş olmak için alcaksan al, yoksa alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

5770, 4870 ayarında bir karttır, dx11'e geçmiş olmak için alcaksan al, yoksa alma

hocam bence çok başarılı bir KART HD5770 ki HD4830 ile arasındaki farkı muhakkak görürsün kendim kullandığım için biliyorum. Donma,ısınma sorunları yok kartta çok stabil ve serin ki OC ye de yatkın bir kart.
  • %30 civarında bir fark olur. ekran kartını değiştiriyorsan en az 2 kat kazanç sağlamalı.
  • hd5770 bende var çokta başarılı bir kart ama bana kalsa elinizdekiş kartla biraz daha idare edin elinizdeki kartta iyi bir kar ben ta x1800xl kartım ile 2006 dan bu yana idare ettim 19(4:3) ınc ekran ıle bu gune kadar cok ıyı max. cozunurlukte en kotu yarım detayla oynadım sımdı ıse hafıften kasmaları gorunce yeni ekran kartına terfi ettim bence bekleyin en kötü ihtimal dx11 2. versiyon hd6000 serisi cıkınca kart alınn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O bu değil de şu 4870 efsane olmaya doğru gidiyor....
    Sadece DX 11 yok, ama performans olarak hala zirvelerde...
    Yani ben 22 inç ekranda nerdeyse her oyunu full detay çalıştırıyorum.
    Tek eksisi çok cereyen yiyor meret

Ama arkadaşa tavsiyem biraz daha beklei hele DX11 otursun, biraz pişsin, bu kartlarında fiyatı ucuzlasın geçersin o vakit...
    Ama illa çok beğendiğin bir DX11 oyun varsa o zaman al derim kartı...
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkürler,aslında benim upgrade amacım birazda monitör terfisi yaptığım için,çözünürlük 1080lere çıktığı için eski kartımda biraz performans sorunları yaşıoyrum o yüzden öyle bir terfi düşündüm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sin5k4

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler,aslında benim upgrade amacım birazda monitör terfisi yaptığım için,çözünürlük 1080lere çıktığı için eski kartımda biraz performans sorunları yaşıoyrum o yüzden öyle bir terfi düşündüm....

o çözünürlükte 5770 de yetmez en az 5850
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sin5k4

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler,aslında benim upgrade amacım birazda monitör terfisi yaptığım için,çözünürlük 1080lere çıktığı için eski kartımda biraz performans sorunları yaşıoyrum o yüzden öyle bir terfi düşündüm....

5770 ile o çözünürlükte dx11 oyun oynarsın bekle

en az 5850 şart 4830 ile aradaki farkı görebilmek için.
  • biraz daha sık dişini , nefsine hakim ol 6xxx serisini bekle
  • heh,bir soru daha,5830'a geçsem,sizce güç kaynağım kaldırır mı?Ayrıca güç kaynağımda sadece 1 aget 6 pinlik konnektör var,2'inci konnektörü molex kablolarından çevirici ile alsam bir sorum çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sin5k4 -- 30 Temmuz 2010; 17:13:12 >
  • 5770 alacağına gtx460 a bakmanı tavsiye ederim ayrıca 4830 da hiç fena bi kart değil 5770 e geçmek para ziyanı gibi hatta gtx460 için bile aynısını söyleyebilirim en azından gtx460 400 lira gibi bi fiyattan piyasaya girdi bari biraz daha bekle ati indirim yapsın 5850 alda değiştiğine değsin
  • kardes eger gecmek istersen ust modellere arkadasların da dedıgı gıbı 5770 4830 gore cok ust duzey bı kart degıl diger soruna gelırsek güc kaynagın yeterlı olur kardesım oyandan sıkıntın olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.