Bildirim
4850 overclock yardım
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
abiler resim koynamaya calısıom 3.kez sayfa goruntulenemio dio ama
STOCK HIZLARINI FALAN YAZAYIM BEN SIZE
GPU CLOCK .................[625]................................700
MEMORY CLOCK ........[993]...................................1200 TEMPUTURE [ 37 C ]
FAN SPEED [100%07] -
birader ben o kartla 22" de her oyunu full oynuyorum ve oc yapma ihtiyacı hissetmedim.sen 17" de kullanıyorsun ve oc yapma ihtiyacı duyuyorsun.zaten her şeyden korkup,pirelenip konu açıyorsun Allah bilir kart artifact verdiğinde nasıl paniklersin...
sen bu kartın nesinden memmun değilsin hala anlamadım... -
abi artifact nedemek yaw abı arada bı frabs dusuo sence bu normalmıdır yaw yoksa her oyunda gram bıle dusme olmamalı yoksa dogalmıdır bır anlık yawaslama sonra hemn toplarma olabılırmı yoksa bn cokmu kafaya takıom ? -
quote:
Orjinalden alıntı: anNKe
abi artifact nedemek yaw abı arada bı frabs dusuo sence bu normalmıdır yaw yoksa her oyunda gram bıle dusme olmamalı yoksa dogalmıdır bır anlık yawaslama sonra hemn toplarma olabılırmı yoksa bn cokmu kafaya takıom ?
nasıl bir düşme?çatışmalı yerlede mi düşüyor yoksa sabit dururken bile düşüp çıkıyormu durmadan? -
HEP OLMUO YAW ABI BAZEN ORMANDA ARABAYLA GIERKEN VIRAJI EL FRENIYLE ALINCA OLUO HEMN DUZELIO BIDE ASMA TAHTA KOPRUNUN GIRISINDE OLUO ORDAN TUMSEYI GECINCE DUZLUIO SENCE NORMALBIDURUMMU BU ABBI -
quote:
HEP OLMUO YAW ABI BAZEN ORMANDA ARABAYLA GIERKEN VIRAJI EL FRENIYLE ALINCA OLUO HEMN DUZELIO BIDE ASMA TAHTA KOPRUNUN GIRISINDE OLUO ORDAN TUMSEYI GECINCE DUZLUIO SENCE NORMALBIDURUMMU BU ABBI
sadece 1 oyunda yaptığı için oc yapmayı düşündüğünü söyleme sakın -
OK ABI YAPMAM AMA YANI OLABILIR BOYLE SYLER DIMI ABI DOGAL BI SY DIMI ABI HER KART YAPAR BOYLE SEYLER SANIRIM DIMI ABI -
quote:
OK ABI YAPMAM AMA YANI OLABILIR BOYLE SYLER DIMI ABI DOGAL BI SY DIMI ABI HER KART YAPAR BOYLE SEYLER SANIRIM DIMI ABI
sorunu anlamadım ki.sadece farcry damı yapıyor yoksa bütün oyunlardamı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X