Şimdi Ara

4870 Muadili Yeni Bir Kart Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evimdeki pc'yi salonda duran lcd tv'ye hdmi kabloyla bağlamak istiyorum. Ancak ekran kartımda 2 adet dvi çıkışı olmasına rağmen hdmi çıkışı yok.
    dvi-hdmi dönüştürücü düşündüm ancak o zaman da ses aktarımı olmuyor. Aklıma ekran kartını değiştirmek geldi. Mevcut ekran kartım "Connect3D HD4870 EXTREME OC Edition 1GB ".
    Aslında karttan memnunum ve hiç değiştirmek istemiyorum ama salondaki tv'ye de görüntü aktarımını yapmam lazım.
    Bu ekran kartı yerine en az bunun performansında ancak üzerinde hem dvi (monitör için lazım) hem de hdmi çıkış bulunduran başka bir kart önerebilir misiniz. Benim için zorunlu bir değişiklik olduğundan dolayı performans kaybı olmadan en düşük fiyata alabileceğim bir model tercih sebebidir.

Sistemim:
    Foxconn A7DA-S
    AMD Phenom II X4 940
    Connect3D HD4870
    8GB DDR2 800Mhz
    Enermax Liberty 500W (power)

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

HD5770http://www.netsiparis.com/detay/12833163014/VTX-HD5770--128BIT--1GB-GDDR5-DUAL-DVI-TVO-PCIX 250,00 TL

Alıntıları Göster
    evet 5770 en iyi tercih olur bide 250 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

evet 5770 en iyi tercih olur bide 250 tl

Alıntıları Göster
    simdi diyeceksin ki benim kartim 256 bit bu alet 128 bit.4870 ile 5770 arasinda sozu edilebilecek bir performans farki yok.ayni ayarda daha ucuza kart bulamazsin ayni ayarda baska kart yok zaten ya daha iyisi ya daha kotusu var bu ikisi tam denk.
  • quote:

HD5770
    http://www.netsiparis.com/detay/12833163014/VTX-HD5770--128BIT--1GB-GDDR5-DUAL-DVI-TVO-PCIX

250,00 TL

128BIT GDDR5 = 256/448BIT GDDR3 diyebiliriz.

HD5770 = HD4870/GTX260 gibi diyebiliriz testlerine bakabilirsin.

Zira HD5770'in diğer artı yönü de, düşük güç tüketimi ve az ısınmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

HD5770
    http://www.netsiparis.com/detay/12833163014/VTX-HD5770--128BIT--1GB-GDDR5-DUAL-DVI-TVO-PCIX

250,00 TL

HD5770 = HD4870/GTX260 gibi diyebiliriz testlerine bakabilirsin.

Zira HD5770'in diğer artı yönü de, düşük güç tüketimi ve az ısınmasıdır.

Alıntıları Göster
    quote:

LEON-X

burada bir yanlışlık yokmu ''bant genişliği'' açısından ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 19 Ekim 2010; 17:35:30 >

• quote:

quote:

LEON-X

Ordaki 448bit GTX260 oluyor. Bant genişliği de tek başına bir anlam ifade etmiyor. HD5770 nerdeyse GTX260 kadar performans veriyor. Aralarında çok az fark var.
  • quote:

quote:

quote:

LEON-X

Ordaki 448bit GTX260 oluyor. Bant genişliği de tek başına bir anlam ifade etmiyor. HD5770 nerdeyse GTX260 kadar performans veriyor. Aralarında çok az fark var.

Alıntıları Göster
    Çok detaya inmeden yazdım onları kafa karışmasına gerek yok düye düşünüyorum...

Testlerdeki durum ortada yani birbirlerine çok aşırı bir fark atamıyorlar çok yakınlar, sürücü desteği vs. gibi durumlar daha çok etkiliyor oyun performansını.

• quote:

quote:

quote:

LEON-X

orası öyle fakat dediğim gibi bant genişliği açısından 448 bit ddr3 daha iyidir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

LEON-X

orası öyle fakat dediğim gibi bant genişliği açısından 448 bit ddr3 daha iyidir

Alıntıları Göster
    Sapphire 5770 VaporX 276 TL. Sessiz/serin çok güzel bir soğutucuya sahiptir,zamanında 350TL ye almıştım.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32070_SAPPHIRE_Radeon_HD5770_Vapor-X__1_GB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti_-_11163-05-20R.html

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

Sapphire 5770 VaporX 276 TL. Sessiz/serin çok güzel bir soğutucuya sahiptir,zamanında 350TL ye almıştım.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32070_SAPPHIRE_Radeon_HD5770_Vapor-X__1_GB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti_-_11163-05-20R.html

Alıntıları Göster
    Bozulan garantili 4870 1GB değişimi için ati 5770 1GB veya nvidia gtx260 verilmesi uygun galiba değil mi? Başka birşey teklif edilebilir mi? Neyi kabul etmeli ya da ne kabul edilmemeli, cevaplar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Murjuk

Bozulan garantili 4870 1GB değişimi için ati 5770 1GB veya nvidia gtx260 verilmesi uygun galiba değil mi? Başka birşey teklif edilebilir mi? Neyi kabul etmeli ya da ne kabul edilmemeli, cevaplar mısınız?

evet uygun
    zaten ondan başka kart verilmesi zor fatura fiyatı - performans açısından
  • quote:

4870 1 gb'ı ilk çıktığı zamanlar aldıysanız 450-500 TL fatura fiyatı olması lazım, fatura bedeli alınıp 5850 de alınabilir üzerine az bir miktar konulup, veya birkaç güne 6870 geliyor, o alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

quote:

4870 1 gb'ı ilk çıktığı zamanlar aldıysanız 450-500 TL fatura fiyatı olması lazım, fatura bedeli alınıp 5850 de alınabilir üzerine az bir miktar konulup, veya birkaç güne 6870 geliyor, o alınabilir

Alıntıları Göster
    Hocam ağzından bal damlıyor ama o fiyatı kimse vermez. Fatura bedelini almam için heralde aldığım aletin direk bozuk çıkması, hemen garantiye yollamamla olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

quote:

Alıntıları Göster
    4870 1gb ilk ciktiginda 600 liraydi.fatura tutari uzerinden kart istemek ya da fatura bedelini geri almak mantikli olani ama saticilar gunumuz performans muadilini verme gibi bir egilim icerisinde artik anlasmaniz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

4870 1gb ilk ciktiginda 600 liraydi.fatura tutari uzerinden kart istemek ya da fatura bedelini geri almak mantikli olani ama saticilar gunumuz performans muadilini verme gibi bir egilim icerisinde artik anlasmaniz lazim.

Alıntıları Göster
    Bozuksa ve garantisi bitmediyse yollayın garantiye gitsin, alırsınız fatura bedelinizi, patlatırsınız bir 6870, üzerine bir miktar cebinizde kalır
  • quote:

Eğer tamiri yapılamıyorsa, ürünün aynısından vermeleri gerekiyor. Veremiyorlarsa fatura tutarını al, böyle hakkın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melrock

Merhaba arkadaşlar,

Evimdeki pc'yi salonda duran lcd tv'ye hdmi kabloyla bağlamak istiyorum. Ancak ekran kartımda 2 adet dvi çıkışı olmasına rağmen hdmi çıkışı yok.
    dvi-hdmi dönüştürücü düşündüm ancak o zaman da ses aktarımı olmuyor. Aklıma ekran kartını değiştirmek geldi. Mevcut ekran kartım "Connect3D HD4870 EXTREME OC Edition 1GB ".
    Aslında karttan memnunum ve hiç değiştirmek istemiyorum ama salondaki tv'ye de görüntü aktarımını yapmam lazım.
    Bu ekran kartı yerine en az bunun performansında ancak üzerinde hem dvi (monitör için lazım) hem de hdmi çıkış bulunduran başka bir kart önerebilir misiniz. Benim için zorunlu bir değişiklik olduğundan dolayı performans kaybı olmadan en düşük fiyata alabileceğim bir model tercih sebebidir.

Sistemim:
    Foxconn A7DA-S
    AMD Phenom II X4 940
    Connect3D HD4870
    8GB DDR2 800Mhz

melrock şunu söyleyeyim hdmı dönüştürücüsü ses aktarımıda yapyır orada bir yanlışın var bende dönüştürücü kullanıyorum ve 4870 kullanıyorum 2 adet dvı çıkışı varsa sarı olana takmayı dene direk t algılıyor bende ilk beyaz girişe denemiştim ama olmadı sonra sarı girişe takmıştım oldu birde sen öyle dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Orijinalden alıntı: melrock

Merhaba arkadaşlar,

Sistemim:
    Foxconn A7DA-S
    AMD Phenom II X4 940
    Connect3D HD4870
    8GB DDR2 800Mhz

melrock şunu söyleyeyim hdmı dönüştürücüsü ses aktarımıda yapyır orada bir yanlışın var bende dönüştürücü kullanıyorum ve 4870 kullanıyorum 2 adet dvı çıkışı varsa sarı olana takmayı dene direk t algılıyor bende ilk beyaz girişe denemiştim ama olmadı sonra sarı girişe takmıştım oldu birde sen öyle dene istersen
    eğer lcd tv'nizin hdmi girişlerinden birisinin yanında parantez içinde (DVI) yazıyorsa stereo-to-stereo kablo ile tv'nin pc audio in girişinden ses akatarabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.