Şimdi Ara

499 TL Aerocool Ore Saturn 4x12cm Fixed RGB Fanlı Kart Okuyuculu Mesh Ön Panel Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Benim iki alışverişim oldu. Ürün bilgileri yok. Ürünü satana kadar sen ne duymak istiyorsan onu söylüyorlar. Ürün söylediklerini sunmayınca İade için özenle paketleyip içerisine açıkca A4 kağıdına iade etmek istediğini yazıp gönderdiğin halde, paramparça bir kutu, kutu içeriği eksik, ürünün kendisine bile iz bırakacak etiketler yapıştırıp geri gönderiyorlar. Sonra bir daha gönderiyorsun THH hakkımı kullanmakta özgür olduğunu iade etmek istediğini yazıyorsun bir A4 e daha, sonra 500 ödediğin şeye 450 iade ediyorlar.

Teknobiyotikten birşey alırken biraz daha düşünün benim nacizhane tavsiyem.
  • Bedavadan biraz pahalı, ayrıca teknobiyotik adamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bragorn -- 26 Mart 2022; 22:30:4 >
  • Bragorn kullanıcısına yanıt

teknobiyotik adam felan değil teknoloji alışveriş sitesi  

son 2-3 yılda iyice bozdular

• Sizin tecrübeniz nasıl bilmiyorum ama benim ki gayet en üst seviyedeydi. Üstelik öyle özel gün falan demeden sürekli ''gerçek indirim'' yapan sitelerden bir tanesi. Amazon'un yarısı kadar severim kendilerini.

Sizin adınıza üzüldüm dostlar

• SD hafıza kartı, fotoğraf makinelerine takılanlardan. Belki micro SD de vardır bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa bende mevcut, sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

• Bragorn kullanıcısına yanıt
    Benim iki alışverişim oldu. Ürün bilgileri yok. Ürünü satana kadar sen ne duymak istiyorsan onu söylüyorlar. Ürün söylediklerini sunmayınca İade için özenle paketleyip içerisine açıkca A4 kağıdına iade etmek istediğini yazıp gönderdiğin halde, paramparça bir kutu, kutu içeriği eksik, ürünün kendisine bile iz bırakacak etiketler yapıştırıp geri gönderiyorlar. Sonra bir daha gönderiyorsun THH hakkımı kullanmakta özgür olduğunu iade etmek istediğini yazıyorsun bir A4 e daha, sonra 500 ödediğin şeye 450 iade ediyorlar.

Teknobiyotikten birşey alırken biraz daha düşünün benim nacizhane tavsiyem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat güzel teşekkürler.

• daquied kullanıcısına yanıt

Bana da benzerini yaptılar. İade için kargo karşılamayız dediler gittim cebimden kargo ücreti ödedim, yetmedi aldığım üründen de kesinti yaptılar. Bende hiç üşenmedim THH ye verdim ödediğim kargo ücretine kadar geri aldım  

• Her şeyin fiyatı artmışken kasalar da bundan nasibini almış, o yüzden bu kasa bu fiyata alınabilir.

• SmT # kullanıcısına yanıt
    Memnun musun hocam ?
    Normalde eski kasam var ama bu fiyata dusmusken 10 yillik kasami yenilesem mi diye dusunuyorum sadece ustte fan yok o kotu.

Artic Freezer 34 Duo sogutucu sigar herhalde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirin kilosu 16 tl oldu

kasayı biraz daha büyük yapsalardı hurda niyetine satılırdı

böyle büyük kasaların hiçbir özelliği yok

çevreye verilen büyük zarar bu büyük kaslara 10 kat vergi alacaksın ki bir daha türkiyeye girişi olmasın

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Türkiye'de yaşadığınızı unutuyorsunuz sanırım, 500 TL ye kasa mı kaldı? bu kasanın kargosu bile dünya para.

Ayrıca ''büyük'' kasa derken? bu kasa mid tower standartlarında ama gerçek bir mid tower kasa ölçülerinde değil. Şuan kaliteli markaların mid tower kasaları en az 23x46x46 gibi ölçülere sahip. Bu kasalar ise özellikle genişlikten çok ciddi oranda kısılmış oluyor ve genelde 20x40x42 gibi ölçülerde hatta bazıları 19cm genişliğe sahip oluyor yani özetle büyük bir kasa değil.

Ayrıca bu paraya ne tarz bir özellik arıyorsunuz? iç hacim 37cm gpu destekliyor, ön panel komple mesh, 4 adet kabul edilebilir kalitede fan ile geliyor, yan panel tempered glass. 500 TL ye 4000X yada P500A ARG falan mı bekliyorsunuz  

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Küçük kasa istiyor hocam. O yüzden söyleyeceğiniz tüm kasalar 100tl bile olsa tercih etmeyecektir.

Kötü demek yerine tercih etmem sizede küçük kasa tavsiye ederim denilse daha güzel olacak ama forumda çoğu kişi kendi tercihine uymuyorsa çöp dediği için böyle oluyor.

Kasa alacak olsam ilk tericihim bu kasa olur

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Bende 10 yıllık kasamdan bu ürüne geçmiştim ancak beklentilerimi karşılamadığı için P600s aldım..

Bu kasada en alttaki fan yuvasını çok saçma yapmışlar sökmek çok zor..Söktükten sonrada farklı fan takmanız çok zor.Örneğin CM Halo fan mesh paneldeki plastik parça yüzünden sığmıyor kasaya.

Gene b550-e anakart ve CM fan arka tarafa zorlayarak sığıyor..Malzeme kalitesi pek iyi değil ve kalolama alanı çok dar..

Çok az kasada bulunan iki özellik var bu kasada biri SD kart yuvası diğeri de ekran kartı için 2 adet fan yuvası bulunması..Mesh panel ve cam beklentiyi karşılıyor..Fanlar rgb ancak ışık dağılımı gayet güzel.

Bende Msi Core Frozr L takılıydı ancak boyutlarına bakmak lazım enlemesine geniş bir kasa değil,Artic sığmayabilir.

• Adam demirin kilosu diyor, doğaya zarar diyor, ekstra vergilendirilsin diyor, sanane kardeşim? Getirsinler uygun fiyattan direkt çekeceğim full tower Sharkoon Rev300.

• kasayı görüntüsüne aldanıp almıştım 2 yıl önce ama tenekeden hallice bu paranın yarısını bile haketmiyor bilginiz olsun dark n10 dan geçip sonra geri dönmüştüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.