Şimdi Ara

49mu8000 almayı düşnüyorum. önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzleme mesafesi çok yakın olduğu için 49 inçten daha büyük bir tv düşünmüyorum. bu tvyi biraz araştırdım ve 50 hz olduğunu gördüm 55 inç olan 100 hzmiş bu yüzden kararsız kaldım. almalı mıyım yoksa almamalı mıyım? birde samsung telefon kullandığım için daha rahat olacağını düşündüm samsung bir tv almanın. önerileriniz varsa bekliyorum

• Motion performansı iyi değil dostum üzer seni öyle bir beklentin varsa.. karanlık sahnelerde iyidir. Görüntü ips panellere göre daha mattır.. ama dediğim gibi Samsung motion konusunda berbat.. Eğer maç izleyeceksen sj800v al geç.
  • Ben dünya kupası maçlarını 4k olarak 49MU8000 ile izledim, en ufak sorun yaşamadım. Motion performansı gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 23 Temmuz 2018; 18:42:34 >
  • Bende 7400 düşünurken 49 8000 in görüntusunu görünce kararimi 8000 olarak değiştirdim şimdi soylendigi gibi 3.800 tl fırsatını beklemedeyim 2.5-3 metreden karşıdan sadece film belgesel dizi mizi izlenicek kasım aralık à kadar mönütor le idare edebiliriz
  • maç ile hiç alakam yoktur. netflix ve oyun takılırım sadece
  • lglerin kasalara çok kalitesiz gözüküyor o kafamı kurcaladı
  • 55mu8000 alip keyfine bak odam büyük 55 yeter dedim duvara monte edince pişman oldum keşke 65 olani alsaydim diye ama kampanya 4500 almiştim kasim ayinda..büyük tv tercih et pişman olmazsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Ben dünya kupası maçlarını 4k olarak 49MU8000 ile izledim, en ufak sorun yaşamadım. Motion performansı gayet iyi.
    Kargaya yavrusu şahan muhabbetine gerek yok. Ben de Mu8000 kullanıcısıyım Lg ve Sony paneller, Samsung'a göre motion konusunda kat be kat daha üstün. Ağır çekimlerde bile takılan tv markasından bahsediyoruz istersen kimse kimseyi yemesin hocam. Neyse ki arkadaş film izleyecekmiş o yüzden 49 veya 55' bir 8000 serisi gider arkadaşa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz1903

Kargaya yavrusu şahan muhabbetine gerek yok. Ben de Mu8000 kullanıcısıyım Lg ve Sony paneller, Samsung'a göre motion konusunda kat be kat daha üstün. Ağır çekimlerde bile takılan tv markasından bahsediyoruz istersen kimse kimseyi yemesin hocam. Neyse ki arkadaş film izleyecekmiş o yüzden 49 veya 55' bir 8000 serisi gider arkadaşa..

Alıntıları Göster
    Pardon ama, ben karga ve yavrusu ile ilgilenmiyorum. 4 aydır kullandığım televizyon hakkında yorum yaptım. Kimseyi yediğim filanda yok bu sizin şahsi yorumunuz.

rtings sitesinde bu televizyona ait tavsiye edilen ayarlar var. Söylediğim gibi hem tv yayınları, hem maç yayınları, hem pc ve oyun konsolu ile bu televizyonu kullanıyorum. Motion performansı ile alakalı sorun yaşamadım, yaşayan varsa doğru ayarları kullanmadığı için yaşıyordur.

• quote:

Pardon ama, ben karga ve yavrusu ile ilgilenmiyorum. 4 aydır kullandığım televizyon hakkında yorum yaptım. Kimseyi yediğim filanda yok bu sizin şahsi yorumunuz.

rtings sitesinde bu televizyona ait tavsiye edilen ayarlar var. Söylediğim gibi hem tv yayınları, hem maç yayınları, hem pc ve oyun konsolu ile bu televizyonu kullanıyorum. Motion performansı ile alakalı sorun yaşamadım, yaşayan varsa doğru ayarları kullanmadığı için yaşıyordur.

Alıntıları Göster
    hocam bu arkadaş sorunlu ben daha önce iki kez anlattım kendinizi boşa yormayın derim..

bu arada mu8000 serisinde motion olarak hiçbir problem yok alacak olanlar yanıltıcı yorumları kaale alıpta gidip beş para etmeyecek rgbw dizilim netlik ve renk problemleri olan lg modelleri alıp parasına yazık etmesin boşuna..

• quote:

Alıntıları Göster
    motion dediğiniz hz oluyor sanırım değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colddplay -- 24 Temmuz 2018; 21:3:42 >
  • şimdi dikkatimi çektide 2018 modeli çıkmış 49nu8000 diye ama aralarında hiç bir fark yok gibi
  • RNNN ve Beyazbüyü siz tam milletin parasının düşmanısınız. Milletin algılarıyla oynamayın. Samsung LG'den motion konusunda iyi mi ? Maç izleyecekler kesinlikle almasın büyük pişman olurlar. Ben de samsung kullanıcısıyım fanatikliğin anlamı yok. Film için kullananlar gönül rahatlığıyla samsung alsın. Ama maç izleyecekler için kesinlikle uzak dursunlar. RNN sen de yaramaz adamın tekisin daha önce de uyarıldınız milletin aklıyla oynamayın.
  • quote:

RNNN ve Beyazbüyü siz tam milletin parasının düşmanısınız. Milletin algılarıyla oynamayın. Samsung LG'den motion konusunda iyi mi ? Maç izleyecekler kesinlikle almasın büyük pişman olurlar. Ben de samsung kullanıcısıyım fanatikliğin anlamı yok. Film için kullananlar gönül rahatlığıyla samsung alsın. Ama maç izleyecekler için kesinlikle uzak dursunlar. RNN sen de yaramaz adamın tekisin daha önce de uyarıldınız milletin aklıyla oynamayın.
    Alıntı yapsaydınız da daha önceden size cevap verebilseydim.

Lg’nin Samsung’dan iyi olduğunu veya bunun tam tersini burada savunan ben değilim. Kendi kendinize nereden yakalasamda bir şey yazsam diye uğraşmayın. İşiniz gücünüz laf sokmaya çalışmak sanırım.

Size veya bir başkasına bir şey ispatlamak zorunda mıyım? Hayır değilim. O zaman olayı kişiselleştirmeyin ve bana laf atacağınıza kendi işinize gücünüze bakın.

Ben bu forumda 14 yıldır tarafsız bir şekilde yazıyorum. Mesajlarımdan hoşnut değilseniz eğer aksini belgeniz ile açıklarsınız veya beni bloklayıp geçersiniz. Konu bu kadar basit.

Gördüğümü yazmaya devam edeceğim. 49MU8000 ile dünya kupası maçlarını sorunsuz ve motion problemi yaşamadan izledim. Bu tv 60 hz olmasına rağmen görüntü kalitesi konusunda kendi sınıfında “bence” en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 27 Temmuz 2018; 18:51:58 >

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Laf sokma gibi bir çabam yok size söylediğim gibi ben de mu8000 kullanıcısıyım. Görüntü kalitesi genel olarak iyi bir tv ammaaa motion konusunda özellikle maç esnasında Lg’nin yanından geçmeyecek bir model. Bu gerçek ve olağan bir durumdur. Bana sorunlu diyen Rnn denen şahısın gerçekten psikolojisi iyi değil. Bir marka bu kadar ilah edilmez. Ağırlıkla maç izleyecek kişilere bu modelleri tavsiye etmek art niyetliliktir ve sorunun ta kendisidir. Sen mesajında bence diyerek olayı kapatmışsın saygı duyarım ama genel olarak motion konusunda sıkıntılı bir modeldir mu8000.
  • quote:

Laf sokma gibi bir çabam yok size söylediğim gibi ben de mu8000 kullanıcısıyım. Görüntü kalitesi genel olarak iyi bir tv ammaaa motion konusunda özellikle maç esnasında Lg’nin yanından geçmeyecek bir model. Bu gerçek ve olağan bir durumdur. Bana sorunlu diyen Rnn denen şahısın gerçekten psikolojisi iyi değil. Bir marka bu kadar ilah edilmez. Ağırlıkla maç izleyecek kişilere bu modelleri tavsiye etmek art niyetliliktir ve sorunun ta kendisidir. Sen mesajında bence diyerek olayı kapatmışsın saygı duyarım ama genel olarak motion konusunda sıkıntılı bir modeldir mu8000.
    ya allah aşkına hiçbirşeyden anlamayıpta bir konuda bu kadar ısrar eden şu forumda senden başka hiçkimseyi görmedim..

insanlar 50hz olan 49mu8000 de bile hiçbir sorun yaşamıyor iki tane arkadaşıma aldırdım dünya kupası maçlarını izledik hiçbir sorun yok..

o kadar insan 55mu8000 kullanıyor hiçbiri senin gibi motion konusunda sıkıntı falan demiyor..

kullandığın tv nin yazılımı belli değil hangi içerikte hangi ayarları kullanıyorsun belli değil tutturmuşsun bi sorunluda sorunlu sen ilk önce tv nasıl kullanılır onu öğren ha öğrenmek zorundada değilsin o zaman kapat motion ayarlarını tamamen sorunsuz izle...

tutturdun bi lg de lg aç lg modellerin kendi konularında yazan motion problemlerini oku kullanmadığın bilmediğin ürünler hakkında kendi kafanda kurduklarınla gerçektende öyleymiş gibi yansıtma..

al biri lg sj850v modeli biride 55mu8000 bak bakalım hangisin motion performansı daha iyi..

rtings bile motion konusunda excellent diyor ama paşamız mu8000 beğenmiyor sanıyorki başka marka modeller alsa çok daha iyi..

49mu8000 almayı düşnüyorum. önerilerinizi bekliyorum49mu8000 almayı düşnüyorum. önerilerinizi bekliyorum

• buda normalde aynı segmentte olmadığı üst modeli olan sony xe9005 modeli ile karşılaştırması bu arkadaşın gözleri çok çok özel sanıyorki sony i alsaydı aradaki yalnızca 3ms farkı anlayabilecekti..

yine ayrıca sanıyorki bu 100hz modeller arasında motion performansı olarak bariz farklar var ama alakası yok..

en kötü 100hz tv yi bile motion konusudna hiçbir sorun olmadan kullanırsınız

soldaki samsung sağdaki xe9005

49mu8000 almayı düşnüyorum. önerilerinizi bekliyorum

• arkadaşlar bu forum çok şey bildiğini sanıp aslında hiçbirşey bilmeyenlerle dolu seçim yaparken bu arkadaşların yazdıklarına önem veripte paranıza yazık etmeyin..

hiçbirşey yapamıyorsanız yabancı forumlardan biraz araştırın atın usb ye 2-3 demo gidin mağazada deneyin bunların aklına uymaktan bin kat daha iyidir..
  • Lurtz1903 kullanıcısına yanıt
    Dostum mu8000 kullanıcısıyım.evet motion açıkken sapıtan bir tv.bu mu9000 ve önceki ks serilerinde de geçerli bi sorun.evet upscale ve motion konusunda sony den bir tık geride olabilir.ancak bu motion konusu tüm marka tv lerde olan bir problem.Lg de dahil.Ancak ne spor yayınları ne de günlük tv kullanımlarında belirlenmiş ayarlar yapılınca bu sorun ortada olmuyor.Hatta en sonki 1210 güncellemesiyle bu sorunlar da azaldı.Daha da garip olan, 49 mu8 yerine lg sj serisini önermen.her açıdan berbat bir tv.tek artısı viewing angle.o da ips panellerin yapısıyla alakalı.lg samsungdan daha iyi derken kastettiğin oled serileriyse birşey diyemem.ancak sj,sk,uh serileri motion konusunda asla samsungdan iyi olamaz.soruyu soran arkadaş da sanırım genel ortalama kullanım için tv arıyor. 49 mu8000 f/p en iyi tvlerdendir. 50 hz.olması günümüz tv yayınları için pek sorun teşkil etmeyecektir.iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whowerts -- 30 Temmuz 2018; 5:57:45 >
  • Whowerts kullanıcısına yanıt
    Hocam LG’yi motion konusunda bir tık iyi dedim ki bana göre öyle. Diğer evde LG var maç izlerken gözü bu kadar rahatsız etmiyor. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Mu8000 kötü bir tv demedim hiç bir zaman günlük kullanımda gayet memnunum ama maç izlerken sorun oluyor dediğin gibi sapıtma yapıyor bu tv. Bunu anlamakta güçlük çeken şahıslar var forumda ve sorunsuzmuş gibi lanse ediyorlar insanlara. Ben bu olaya karşıyım eğri oturup doğru konuşmak gerek...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.