Şimdi Ara

49uf8507 mi yoksa 50kdl807c mi abiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce hangisini almaliyim yada bu fiyatlara baska biseymi onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yokmuuu

• cemin C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

İki televizyon arasındaki temel farkta çözünürlük bakımıdan LG daha iyi gibi dursa da , Sony FHD televizyonu görüntü netliği , doğal renk , ses performansı , ve internet arayüzü bakımından daha üstünlük sağlıyor.Bunu deneyip gördüğüm için kesin yazıyorum. Lg de biraz mat ekran alırsınız , sony de samsung kadar ne çok parlak , ne de lg kadar çok mat bir görüntü olur. Görüntüye önem veriyorsanız kesinlikle sony markasını tercih etmenizi isterim. Bende samsung ile arasında kalmıştım. Çalışan arkadaşlar net bir demo yaptıkları için sony de karar kıldım. Aldığım yer ise Maltepe Park Teknosa mağazası. İnternetten fiyatlara baqktığımda bu mağazadaki fiyatın yanına yaklaşan olmadı. Aldığım fiyat ise 50w805c - 2899 TL .
    İyi Forumlar..
  • Peki 805c ile 807 c arasinda ne fark vardir siz tv nizden memnunmusunuz eksi yonleri nelerdir

• cemin C kullanıcısına yanıt
    Sadece kasa rengi ve 805c - 800hz 807c- 900hz. fiyatlara baktığımızda şuan 807c modeli tavan yapmış durumda. 805c almanız maddi açıdan daha avantajlı
  • Bende philips 47 pfk 6198 vardi 2 yil Bitince kafayi yedi bunda ole bise olmaz ins

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.