Şimdi Ara

4G Paketlerde Turkcell yönüne sınırsız dakika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell sitesini güncelliyor, görünüşe göre tüm 4G paketlerinde "Turkcell yönüne sınırsız dakika" var. Şu an kalan sorgulaması vs. çalışmıyor, eski paketleri de güncelleyecekler herhalde.

Sınırsız Turkcell içi alan paketler:

- Tüm Platinum paketleri (aynı fiyat, 50GB paketin akıbeti belli değil, 30GB olan kaptı, 10GB+1000dk pakete yok)
    - Yeni Turbo "bizbize" paketleri (eski paketlere göre 10 lira zamlı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 6 Kasım 2016; 3:24:59 >

• Türkcell gene kazık tarifeleri ile yolda desenize Türkcell içi sınırsız bahane Vodafone'de ilk sınırsız konuşma yaptı fiyatı uygundu ama Türkcell yapınca 10 TL fazladan üstüne koyuyor ya anlamıyorum.
    Türkcell = İnsanları sömüren bir operatör olarak görüyorum.
    2017 yılına geldik şehir içi olsun pek bir fark hissetmedim şu anda Türkcell'den Türk Telekom'a geçtim hiçte sorun yaşamadım.Gayet iyi çekiyor ve çok uygun 8 gb 1000 dakika 1000 sms 29 TL'ye veriyor.
    Kırsal kesimleri anlarım mecbur kalıyorlar ama şehir içinde evinizde Türk Telekom çekiyorsa bence bir şans verin memnun kalabilirsiniz.
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    Acaba Platinum 10gb paketine de verecekler mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    buyuk cogunlukla bu oakete de tanimlar turkceller sinirsiz
    vodafonelarla sinirsiz diye cogu kisi vodafone gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 Milyon Turkcell liyle sinirsiz konusma diye de basar yaygarayı al sana kampanya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Acaba Platinum 10gb paketine de verecekler mi?

ilginç bir tek "Platinum 10 GB Paketi" nde yok, "Platinum Mega 10 GB Paket" nde var.

henuz guncellememis olabilirler... paket bilgileri hesap ozetinde halen gorunmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 6 Kasım 2016; 3:26:2 >
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen en düşük fiyatlı Platinum paket diye koymamış olabilirler. Ekstra bir paket tanımlanacağını zannetmiyorum. Turkcell yönüne doğru aramalarda muhtemelen dakikadan düşmez. Mesela ben Platinum 50 GB paketindeyim. Bana da tanımlanmamış, ama hala kardayım 30 GB fiyatına 50 GB kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 6 Kasım 2016; 18:41:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Muhtemelen en düşük fiyatlı Platinum paket diye koymamış olabilirler. Ekstra bir paket tanımlanacağını zannetmiyorum. Turkcell yönüne doğru aramalarda muhtemelen dakikadan düşmez. Mesela ben Platinum 50 GB paketindeyim. Bana da tanımlanmamış, ama hala kardayım 30 GB fiyatına 50 GB kullanıyorum

Aynen 50GB paketindeyim, bize kıyak yok görünüşe göre... kullandığım da yok dakika zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

quote:

Aynen 50GB paketindeyim, bize kıyak yok görünüşe göre... kullandığım da yok dakika zaten

Ben 50GB lik tarife göremedim ama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emnimax

quote:

quote:

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/platinum-50-gb-yillik-abonelik-kampanyasi

Kisa bir sure vardi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emnimax

quote:

quote:

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/platinum-50-gb-yillik-abonelik-kampanyasi

Kisa bir sure vardi

Teşekkürler :)

• ameriakda zaten her yöneyi bedavaya veriyorlarmış

internet ten kazanıyorlar diyor üstad
  • Gelecek reklam:
    Parası olan konuşuyor

• Bize de geldi.

Deneme yaptım, henüz sınırsız görünmüyor. Her yöne dakikalarımdan düştü Turkcell aramam.
    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/platinum-10-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category#aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 1 Aralık 2016; 16:6:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Bize de geldi.

Deneme yaptım, henüz sınırsız görünmüyor. Her yöne dakikalarımdan düştü Turkcell aramam.
    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/platinum-10-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category#aa

turbo 6gb bizbize ile ayni fiyat oluyor diye gelmedi diye dusunmustum

garip durum oldu

ikisi ayni fiyat

Ben taahhütlü cihaz aldığım için 10 Aralık itibariyle Platinum 20 GB tarifesine geçeceğim. Umarım size de gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican09turk kullanıcısına yanıt
    Evet bize de geldi sonunda. Bugün faturam döndü. Yeni dönem itibariyle artık Turkcell yönlü aramalar dakikalardan düşmüyor

linki atabiliyon mu bana gelmedi

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Linke ne gerek var? Turkcell.com.tr sitesindeki tarife açıklamalarında Turkcell yönüne sınırsız olduğu yazıyor. Ayrıca Turkcell yönüne arama yapıp online işlemlerden kontrol edebilirsiniz. Heryöne dakikalardan düşmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 25 Aralık 2016; 22:2:47 >
    simdi musteri hizmetleri gorustum hesap kesiminden itibaren goruncek dedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.