Şimdi Ara

4K - 4.5K - 5K Kaç MMR Olduğunuzu Test Etmek İster Misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forum da hesap satışı yapıyorum bayadır. Bilen biliyordur. Yeni bir boyuta geçiyorum. Şu an ki sahip olduğunuz mmr bırakıp kendinizi 4K ve 5K hesaplar arasında deneyip kaç MMR hak ettiğiniz test etmek ister misiniz ?

Açılışa Özel Fiyatlar :)

4K Tek Maç 10 Tl

4.5K Tek Maç 12.5 Tl

5K Tek Maç 20 Tl

İletişim : 05546478318

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenlock -- 30 Aralık 2016; 23:37:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam ne alırsan 1 liracı olup Çin'den oluk oluk, kamiyön kamiyön orijinal ürün getirtip burada satacak adamsın. Gerçekten fikir çok öznel, beğendim.

Sen zaten oyun bilgin ile o tek maçı tolere edebilirsin, ayrıca alan da o seviyede bir maç oynamış, seviyesini denemiş olur. Yalnız o maç olur da "mid or double mid"ciler gelirse ne olacak? Sayılıyor mu o da?
  • Kardesim abarti olmus o fiyatlar bana sorarsan 4k acclerin piyasasi zaten 50 Tl adam hesabi curutmek icin bile cikarip 50 tl atabilir 10 10 vericegine :) bu arada onumuzdeki hafta elimde yine 5k acc olur yazarim sana alirsan :)
  • Ona da sıra gelecek ilerde neden olmasın :) Teşekkür ederim yorumun için :) 4.5K ve üstünde double mid gelme olasılığı çok düşük ama olaki geldi ve bu yüzden kaybetti. Böyle bir durumda alıp deneyen kişiyi mağdur etmem tabi ki de bir maç daha atabilir.

• Hesabı çürütmek için alan insan her türlü alır ona lafım yok ama diğer arkadaşlar almadan önce oynar kendi dener ayrıca oyundan zevk alır ve almaya karar verir o zamanda ikramımızı yaparız :) Fiyatlar pahalı değil ayrıca benim ticaretimde her zaman pazarlık var :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maksimum 30K ya kadar laptop
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.