Şimdi Ara

4K 55' tavsiye??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Salonda 10 senelik emektar panasonic viera televizyonumu değiştirmeyi düşünüyorum.
    Sizin vereceğiniz tavsiyeler doğrultusunda bunu yapmak isterim. Tv teknolojisi hakkında fazla bilgim yok.

Aradığım özellikler: 4k olması, 3D fark etmez, 55", bütçe 5500tl, curve fark etmez
    smart tv olayı hakkında çok bilgili değilim artısı eksisi nedir fikrim yok.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tali61 -- 22 Şubat 2016; 12:09:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam biraz daha bekler 2016 serilerine bakardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,5 yıldır LG 55la970v(4K) kullanıyordum bozuldu garantiden TV'im yerine 60uf850v geldi aynı serinin 55inç olanını da arkadaşın dayısı geçen ay aldı çok memnun bende 3 saattir kullanıyorum hoşuma gitti fiyat olarakta 55inç olanı 5000₺'nin altında bir model tabi biraz daha fazla verip yeni seride alınabilir ama aşırı bir takıntınız yoksa 2015 modelleri de gayet yeterli olur. LG 2015 serilerinde webos 2'yi kullanıyor yazılım olarak. bende üç saattir kullanıyorum bir tv için gayet başarılı geldi. 2016 serilerinde webos 3'ü kullanıyor ama aralarında ne gibi farklılıklar var bilmiyorum. LG'yi teknik servis olarakta gayet başarılı buldum. 10 iş gününde TV yi getirdiler.

• tali61 T kullanıcısına yanıt
     4K 55' tavsiye??

Bu mesaja eklenen görseller:

4K 55' tavsiye?? 4K 55' tavsiye??

• quote:

Orijinalden alıntı: tali61

Herkese merhaba.
    Salonda 10 senelik emektar panasonic viera televizyonumu değiştirmeyi düşünüyorum.
    Sizin vereceğiniz tavsiyeler doğrultusunda bunu yapmak isterim. Tv teknolojisi hakkında fazla bilgim yok.

Aradığım özellikler: 4k olması, 3D fark etmez, 55", bütçe 5500tl, curve fark etmez

Teşekkür ederim.

İnternete wifiden sorunsuz girmek önemliyse tizen tvlere yönelin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: tali61

Herkese merhaba.

Teşekkür ederim.

İnternete wifiden sorunsuz girmek önemliyse tizen tvlere yönelin.

wifi salonumda çekmiyor. ps4üm var o noktadan göremiyor.ama telefonlarda 1 diş şeklinde çekiyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/147311/samsung-55js8500-140-ekran-4k-ultra-hd-3d-smart-led-tv.aspx

bu SUHD yeni birşey galiba .fiyatta 3bin tl gibi indirim var acaba neden bu kadar indirim diye düşünmedim değil.

• tali61 T kullanıcısına yanıt
    Üst kattaki komşudan alıyoruz interneti arada 2 duvar var sorun olmuyor bazen 2 diş çekiyor ama genelde 1 diş çekiyor ama şimdiye kadar bşr sorun yaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-55" 100 Hz, TV tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    32" TV Tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/55-inch/best
    bu siteden fikir edinebilirsin. lg şu an panel üretiminde liderliğe oynuyor samsung bile zor baş edebiliyor lg ile. ama maalesef üst modellerin haricinde hangi tv alırsanız alın sizi tatmin etmeyecektir. özellikle ülkemizde bulunmayan çok iyi paneller ülkemizdeki dandik panellerden daha uyguna elde edilebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.