Şimdi Ara

4k'dan 15knin aşağısına düşmemek için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava 4 gün kaldı ama fen durumum gerçekten çok kötü dün ilk defa deneme yapayım dedim fizik 15'e 15 geldi yani 10 net.

Ygs sıralamam 4binlerde. Lys matematikten de sanırım son 2 hafta türev integrale başlamama rağmen 40 gibi net gelecek.

Ama fen için durumlar çok vahim. Organiğe hiç başlamadım biyodan çoğu sistem duruyor fiziğin yarısı duruyor.En hızlı şekilde en iyi ne yapılabilir sizce?

• Hocam lys-2 için şu an yapman gereken şey her konuyu genel hatlarıyla öğrenmek olur, ama organik sıkıntı. Sorular çok ekstrem değil de konuyu bilmek üzerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence çok geç kalmışsın sınava kadar deneme çözmeye devam et faydası olur
  • çıkmış soruları çöz bol bol dua et yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper123456789 -- 19 Haziran 2014; 19:02:45 >
  • Trollleme insanları 4 bin için 454 yapman lazım en az ve fen yapmışsındır ygs de ygs biyo yu yapan adam 20+ yapar konular biraz daha kampsamı geniş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emree1195 -- 19 Haziran 2014; 19:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emree1195

Trollleme insanları 4 bin için 454 yapman lazım en az ve fen yapmışsındır ygs de ygs biyo yu yapan adam 20+ yapar konular biraz daha kampsamı geniş

455 ygs1
    453 ygs2

Ama 10 soru sistem zaten ve lys biyo ile ygs arası inanılmaz fark var. Ygsde bilgi yoktu nerdeyse. Kimya zaten tamamen kopuk.Fizikte ygs lys ortak soru 10dur en fazla.Neresi trolleme?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alwayssleepy A kullanıcısına yanıt
    Valla benim için hava hoş 8 k dayım ve önümdeki insanların böyle yapmasının bana mahsuru yok ama hiç inandırıcı değilsin malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.