Merhaba arkadaşlar, ekran kartında bir türlü karar veremiyorum 4K ekran ile oynamak istiyorum ama 4080 16 VRAM sahip ileride bana bu VRAM yetmeyecek ise bence 4080 almanın bir anlamı yok 4070 Ti alırım. Param da cebimde kalmış olur. 4070 vazgeçme sebebim 4K'da sorun yaşarım düşüncesiydi ama şimdi bakıyorum ileri ki zaman da 16 VRAM de yetersiz olur yorumlarını okudum. Bir de tabii 25 k fiyatta 7900XTX var ama onunda watman sorunu göz korkutuyor bir karta o kadar verdikten sonra öyle bir sorun yaşamak. 4K 60 FPS için hangi kartı tercih etmeliyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4K İÇİN

-
-
Uygun fiyata 4k istiyorsan 7900XTX alacaksın, ilk serilerde sorun vardı ama şimdi özelleştirilmiş modellerde pek sorun yok. Ya da 4070ti alıp kalan parayı biriktir, 2 sene sonra 5070ti falan alırsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4K için alabiliceklerin
Ekran Kartı ; Radeon RX 6800 16GB
Ekran Kartı ; Zotac GeForce RTX 4070 Ti 12GB veya Sapphire Radeon RX 7900 XT 20GB
-
Peki Rtx 4080 için düşüncen nedir 4k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahhahahaha ya bende öyle çok düşündüm al bir 3090 geç falan diye ama ikinci el ürünlerden nefret ediyorum. Ne bilim Rtx 4080 16 Vram yetmez mi
Rtx 4080 ile 7900xtx hakkında düşüncelerin nedir 4K da AMD açıkçası Watman hatası da korkutuyor
İki kart birbirine denk zaten ikiside uzun süre 4K da iş görür ha ben ray tracing de açacam herşeyi ultrada oynayacam dersen rtx4090 şimdilik derdinin tek dermanı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ona da ne yazık ki güç yetmiyor keşke yetse
Illaki Rtx olsun diyorsan düşünülebilir tabii. Ama o fiyatı hak etmiyor.
Sen 4 k için ne alırdın peki
Bütçem sınırlıysa 7900xtx, aksi durumda 4090
Evet sınırlı bütçem. Peki 7900 Xtx ile 4080 arasında neden 7900 tercih ettin. Watman sorunu insanın gözünü korkutmuyor mu mesela
F/p oranı daha yüksek, daha fazla vram var. Rtx umrunda değilse düşünme bile. Amazon'dan al, sorun çıkarsa gönderirsin.
Bunlarda birde referans tasarımlarında sorun vardı referans tasarım olmayan bulmak lazım
Model konusunda şuradan bilgi alabilirsiniz:
https://forum.donanimhaber.com/amd-radeon-rx-7000-serisi-ana-konu--154067327-79
Teşekkür ederim
4k 60 fps ki 60 fps üstüne birçok oyunda rahatlıkla geçiyor 4070ti al geç derim
-
rtx 4080 işini görür
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hazır sistem önerisi
- hotfix nedir
- cpu fan error
- rx 7600 alınır mı
- işlemci önerisi
- snapdragon 6 gen 1
- 4090 super
- i7 860 kaçıncı nesil
- apu sistem
- işlemci sıcaklığı ölçme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X