Bildirim
4K TV ALINIR MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hd yayın bile sınırlıyken,, 1080p tv almak bile gereksiz.. Hdready izlicen kafana takmıcan. sonuçta tüplü tv den 1 tık önde sin, HDready ile.
işin açıkcası tekrar gereksiz diyorum. -
4K yayın mı var ki alınsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4k yayını bırakın film var mı ? hem çok pahalı. -
Şuan için çok gereksiz bir şey. Artı Fazla masraf. Ha çuvallar dolusu param var diyorsan al gitsin. 4K'da 4K video veya film izlemenin keyfi ayrı olur tabiki de.. -
Full HD Tv ile 4 K Tv yi HD yayında karşılaştırdım geçen gün Teknosa ve Samsung da
aynı yayın 4k da daha net.
fiyatlar çok yüksek haklısınız indirimli halleri 5- 6 bin TL düşmüş LG'ler de. -
Gerçek anlamıyla full hd bile 30 40 gb yer kaplıyor 4k 100 gbları rahat geçe diye düşünüyorum. Sony ve panasonic yeni bir disc formatı üzerinde çalışıyorlar 300-400 gb gibi birşeydi sanırım 4k kaydı için. Ayrıca ucuz fiyatlı çoğu 4k tvnin renkleri çok kötü geldi gözüme 80' oled sony televizyonu gördükten sonra :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekno marketlerde gerçek 4k sunum videolarını oynatıyorlar etkileniyorsunuz fakat şöyle bir olay var.
fhd led tvlerde 1080p video oynatılır tekno marketlerde 4k tvlerde ise 4k video oynatılır.
aslında 2 tv arasındaki fark tvden değil video kalitesinden kaynaklıdır.
aynı model 2 monitöre birinde 360p video açın diğerine 1080p video açın hangisi daha etkiler bir düşünün?
1080p video oynatılan tv daha etkileyicidir tabikide.
şimdi esas olaya gelelim 4k tv şart mı?
ben eski 1204 x 768 max çözünürlükteki monitörümde 1920x1080 olmamasına rağmen 1080p video izleyebiliyorum. ve kalite farkınıda görüyorum 480p video ile 1080p arasında dağlar kadar fark var. bu demek oluyorki 4k görüntü için tvniniz 4k destekli olmasına gerek yok önemli olan eldeki içeriğin videonun 4k olması.
zaten 4k tv daha fazla pixele sahip tv demektir ancak daha fazla pixel daha iyi görüntü kalitesi demek değildir. yukardaki örnekte bunun ispatıdır.
55 inç full hd tvde 4k video oynatın sonra 55 inç 4k tv ye aynı videoyu oynatın. arada tekno marketlerdeki kadar fark olmadığını görüceksiniz hatta fullhd sizi daha çok etkileyebilebilir.
http://www.uhdvideos.net/ bu adreste 4k içerik bulabilirsiniz.http://www.4kdownload.com/ ilede 4k olarak indirebiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 30 Nisan 2014; 8:37:43 >
-
Günümüz şartlarında ve Türkiye de almak gereksiz.Ama para bol alırım bi R9 295X 4k oyun takılırım diyorsanız neden olmasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe sıkıntısı olmayanlar için alınır. Yayın yok deniyor ama içerik bulunabilir. Keyif meselesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: taxonera
Gerçek yardım ve öneri bekleyen mesajlar varken böyle abidik kubidik bir mesaj cevaplar harikaya.
Konuya gelince alırnır....
Kimin hangi konuya yazıp yazmayacağını siz mi belirliyorsunuz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X