Şimdi Ara

4lü Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben yeni bir sistem kurmayı düşünüyorum ve 4 tane 1 gb ram almayı düşünüyorum yani toplamda 4 gb olacak... şimdi kuracağım sistemde 4 tane ram kullanımı pc yi olumsuz etkiler mi yoksa daha iyi bir performans mı sağlar
    bi de ramleri ddr2 800 veya ddr2 533 alsam arada büyük bir performans farkı oluşur mu? cevap verirseniz çok sevinirim zira bilgisayar konusunda pek deneyimli değilim...

• Eğer 32-bir XP işletim sistemi kullanacaksan ramleri 4GB olarak kullanamayacaksın XP ramleri 3GB olarak görecektir.. 4GB olarak kullanabilmen için XP 64-bit ya da Vista kullanman gerekecek. 533MHz ram ile 800MHz ram arasında performans farkı tabi ki olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 31 Temmuz 2007; 11:09:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Eğer 32-bir XP işletim sistemi kullanacaksan ramleri 4GB olarak kullanamayacaksın XP ramleri 3GB olarak görecektir.. 4GB olarak kullanabilmen için XP 64-bit ya da Vista kullanman gerekecek. 533MHz ram ile 800MHz ram arasında performans farkı tabi ki olacaktır.

yok ben yeni bi sistem kuracağım için 32 bitli işlemci zaten düşünmüyorum.. alacağım işlemci e6750 olacak şu anda onda karar kıldım..ramleri de senin tavsiyen üzerine de 800 mhzlik alacam ayrıca cevap verdiğin için saol

• quote:

Orjinalden alıntı: slayer_41

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Eğer 32-bir XP işletim sistemi kullanacaksan ramleri 4GB olarak kullanamayacaksın XP ramleri 3GB olarak görecektir.. 4GB olarak kullanabilmen için XP 64-bit ya da Vista kullanman gerekecek. 533MHz ram ile 800MHz ram arasında performans farkı tabi ki olacaktır.

yok ben yeni bi sistem kuracağım için 32 bitli işlemci zaten düşünmüyorum.. alacağım işlemci e6750 olacak şu anda onda karar kıldım..ramleri de senin tavsiyen üzerine de 800 mhzlik alacam ayrıca cevap verdiğin için saol

Zaten işlemciyi demiyorum işletim sistemini diyorum. (İşlemci başka şey işletim sistemi başka şey) Ramlerin 4GB olarak gözükmesi için XP 64-bit ya da Vista kullanman gerek. Eğer 32-bir XP kullanırsan ramlerin 3GB olarak gözükecektir işlemcin 64-bit olsa da farketmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 31 Temmuz 2007; 11:36:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 Slot 3600MHz Ram Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.