Şimdi Ara

4Ohm 3W hoparlör amfi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://320volt.com/la4182-ile-2watt-streo-anfi-devresi/
    ustam ben bunu yapmak niyetindeyim, linkte ares çizimi de var ama boyutu ne olacak? ?x? gibisinden ölçülerini bilirsem hemen malzeme almaya gideceğim karaköye.
  • kesici61 kullanıcısına yanıt
    olculer cikti aldiginiz gibi standarttir, tanimlanmistir zaten programda.. malzemelerde standarrttir, kondansatorleri degerlerinde drencleride watinda alirsaniz sorun olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    yani linkte bulunan sayfayi oldugu gibi cikarttirsam olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Sarjli ve tasinabilir olacaksa la4182 entegresini yapin.. 2*2w stereo... 5-9v arasi.

sakın bu adamın dediğii yapma.
    selam üstat:=)))
    la4182 ile ve 3 vvıolt ile bu amfi bu hoparlörü sürer. kevlar tip hoparlör bunklarç zaten byük ihtimal kendi yanında gelen amfi de tea2025 dir(pin to pin aynı amfiler)
    ama 9 voltla besleme. 9 voltta bu amfinin kazancı aşırı artar. o hoparlör yanar o durumda. 3 watt olduğuna bakma onlar 1 wattlık hoparlör. la4182 3 v0oltta 1 watt verir.
  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    hata onerdigim/önerilen anfidemi yoksa,, sitedeki semadami yoksa uygulanacak voltajdami...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 7 Mart 2015; 20:48:46 >
  • quote:

hata onerdigim/önerilen anfidemi yoksa,, sitedeki semadami yoksa uygulanacak voltajdami...

saka yaptim sadece kizmacok dogru bir tavsiye. zaten bu hoparlor ya high pass filtreli lm1875 ile ya da tda2822m ile full signal ve full gain olarak kullanilir,
    ama 4 ohm 3 watt falan degil. 3 ohm 2 wattir. eger la4182 yi 9 voltta tam kazanc olarak calistirirsan bu hoparlor yanar-aci tecrubemle sabit- 3 volt ile sesi kisik olarak verirsen dadindan yenmez ve iyi bir tavsiye, sen yazmayaydin ben yazardim:-) :-) :-) :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    anladim, sorunlu bir sey onermek istemem,, hata olmasin sagdece...
    ozaman bu devre icin cok eski 10tl lik cep telefonu ile bir kutuya konur,,, 3,7v ile paralel calismazmi,, telefon kapali sarj olacak,, telefona bagli anfi calisacak. hepsi bir arada... piyasadaki kutulari goruyorumda, , 3,7v telefon pili + 1n4001 diyot + 5v sarj ile karaduzen sarj ile calisiyor..

• quote:

anladim, sorunlu bir sey onermek istemem,, hata olmasin sagdece...
    ozaman bu devre icin cok eski 10tl lik cep telefonu ile bir kutuya konur,,, 3,7v ile paralel calismazmi,, telefon kapali sarj olacak,, telefona bagli anfi calisacak. hepsi bir arada... piyasadaki kutulari goruyorumda, , 3,7v telefon pili + 1n4001 diyot + 5v sarj ile karaduzen sarj ile calisiyor..

yok bu hoparlor kevlar hoparlor zaten tea2025 ile kullamiliyor. ki tea bass fakiri bir entegre o yuzden 50 voltla calistir gene fayda etmez. ama la serisi daha genis bir esikte bilirsin, ondan dusuk voltaj sart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tek tek tesekkurler gosterdiginiz ilgi icin sagolun eksik olmayin

• devresi gerekirmi hoporlorun uzerinde 4 ohm 3 W yaziyor buna gore bi devremi yapmam gerekli acaba ?

Fifa 15 Coins Android
  • Tam sana gore bir amfi biliyorum. 2 x 3 watt çıkış veriyor 5 volt ile. Boylece OTG destekli cep telefonlarında bile kullanabilirsin. Aliexpresste daha ucuza potansiyometreli devreli hallerini de bulabilirsiniz.

http://www.dx.com/p/2-channel-3w-pam8403-audio-amplifier-board-red-146300

• BerkanKhrmn kullanıcısına yanıt
    kardeş aslında oldukça basit bir devre işini görecektir.aynı üstteki mesajdaki entegrenin biraz değişik tasarımı. kendim kullanıyorum oldukça iyi. link buhttp://www.ebay.com/itm/2PCS-PAM8403-2X3W-Mini-Audio-Class-D-amplifier-board-2-5-5V-input-/251687754277?&_trksid=p2056016.l4276 çifti 1 dolar.dx ten ucuz. ben klasik telefon bataryası kullanıyorum güç girişi olarak. 5v ile de çalışıyor 2x3w çıkışı var basit bir kullanımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasirga_ -- 13 Nisan 2015; 11:23:15 >
  • Cevaplar için herkese teşekkürler gerekli hersey yapılmıştır KONU KİLİT.
  • Biraz hortlatmış gibi olcam ama elimde 1+1 hoparlör var,devresi yandı nerden bulabilirim yada hangi anfi devresini kullanmalıyım? hoparlörler 4ohm 3waat.

Teşekkürler.

4Ohm 3W hoparlör amfi

• OnurSAYAN O kullanıcısına yanıt
    Piyasada satılan 2*3w anfi devre kartından kullanabilirsiniz. Bunun benzeridir. İki ayrı devre tek çip içinde olanda aynıdır. Ondan dolayı 16 veya 18 bacaklı olur

• Hocam teşekkürler peki aynı kalitede ses alabilirmiyim.bu hazır devreler den.ses seviyesi full mü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurSAYAN -- 17 Ocak 2017; 21:5:16 >
    http://www.elektrodukkan.com/3w-mini-amfi-devresi-2-kanal-stereo-pam8403 hocam ben bundan kullanıyorum gayet kaliteli ses veriyor stereo birde

• aynen bende bunu kullaniyorum, laptop uma yaptim, 10 numara ses veriyorhttp://www.kisa.link/Cz4
    Kaliteyi dert etmeyin,, gerçek 3w yerine , 1 w lik modül falan verirlerse sıkıntı sadece o.. başka sorun yok

• Şu pam8403 harika bişey aliexpress den 0.50$ a 6 tane almıştım yanına da 2$ bluetooth alıcı mis gibi bluetooth hoparlör ister şarjlı ister usb adaptörlü tek sıkıntı hurda veya kabinli hoparlör bulmak

4Ohm 3W hoparlör amfi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.