Bildirim
4s den sonra hangi telefon ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
butcenızı bılmıorum ama yukardan asagı z3 - z3compact - note4 - z2 -m8 -g3 - g2 - z1 gıbı cıhazlarla helede artrık 4.4 ıle takılma kasma sorunları kalmadı pek androıd tarafında -
quote:
Orijinalden alıntı: merkuL.
4s kullanıyorum ama artık bir sürü sorun çıkmaya başladı telefonda değiştirmek istiyorum her türlü öneri olabilir ama telefonda takılma olmasın iphone gibi takılma sorunu olmayan telefon var mı ?
Butce ne kadar -
iphone gibi takılma sorunu olmayan yanlış bir cümle olmuş . En stabil işletim sistemi ios ve wp zaten .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 6 Kasım 2014; 10:05:59 > -
4s den sonra yeni nesil androidli telefonlar sana büyük gelecektir O yüzden z3compact öneririm boyut olarak ele oturuş olarak en kullanışlı telefonlardan biri. -
sakın ios den android e geçme benim gibi pişman olursun 5 veya 5s bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon yeter ki beni pişman etmesin sıkıntı çıkmadan bi kaç sene kullanabileyim bütçe önemli değil. Özellikle telefon büyük olsun 5 5s küçük en az 6 olması lazım önerirseniz
quote:
Orijinalden alıntı: merkuL.
Telefon yeter ki beni pişman etmesin sıkıntı çıkmadan bi kaç sene kullanabileyim bütçe önemli değil. Özellikle telefon büyük olsun 5 5s küçük en az 6 olması lazım önerirseniz
O zaman z3
Dün gece uzun bi araştırma yaptım bütün incelemelere ve karşılaştırmalara baktım iphone 6 gereksiz pahalı diğer modellere de o kadar para verilir mi diye düşünüyorum htc one modeli çok hoşuma gitti ama kamerası düşündürüyo aklımdaki modeller htc one htc one max htc m8 z serisi kafam çok karıştı bi yardımcı olun
İçlerinden en stabili, güncellemeleri en çabuk getiren marka HTC'dir. M8 tavsiye ederim ben aralarından. Z serisi 6 ayda bir model çıkardığından 2 yıl önce çıkan z1'in şu anda yüzüne bakan yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X