Şimdi Ara

4s den sonra hangi telefon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4s kullanıyorum ama artık bir sürü sorun çıkmaya başladı telefonda değiştirmek istiyorum her türlü öneri olabilir ama telefonda takılma olmasın iphone gibi takılma sorunu olmayan telefon var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• butcenızı bılmıorum ama yukardan asagı z3 - z3compact - note4 - z2 -m8 -g3 - g2 - z1 gıbı cıhazlarla helede artrık 4.4 ıle takılma kasma sorunları kalmadı pek androıd tarafında
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkuL.

4s kullanıyorum ama artık bir sürü sorun çıkmaya başladı telefonda değiştirmek istiyorum her türlü öneri olabilir ama telefonda takılma olmasın iphone gibi takılma sorunu olmayan telefon var mı ?

Butce ne kadar
  • iphone gibi takılma sorunu olmayan yanlış bir cümle olmuş . En stabil işletim sistemi ios ve wp zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 6 Kasım 2014; 10:05:59 >
  • 4s den sonra yeni nesil androidli telefonlar sana büyük gelecektir O yüzden z3compact öneririm boyut olarak ele oturuş olarak en kullanışlı telefonlardan biri.
  • sakın ios den android e geçme benim gibi pişman olursun 5 veya 5s bak.

• Telefon yeter ki beni pişman etmesin sıkıntı çıkmadan bi kaç sene kullanabileyim bütçe önemli değil. Özellikle telefon büyük olsun 5 5s küçük en az 6 olması lazım önerirseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkuL.

Telefon yeter ki beni pişman etmesin sıkıntı çıkmadan bi kaç sene kullanabileyim bütçe önemli değil. Özellikle telefon büyük olsun 5 5s küçük en az 6 olması lazım önerirseniz

O zaman z3

• Dün gece uzun bi araştırma yaptım bütün incelemelere ve karşılaştırmalara baktım iphone 6 gereksiz pahalı diğer modellere de o kadar para verilir mi diye düşünüyorum htc one modeli çok hoşuma gitti ama kamerası düşündürüyo aklımdaki modeller htc one htc one max htc m8 z serisi kafam çok karıştı bi yardımcı olun

• merkuL. kullanıcısına yanıt
    İçlerinden en stabili, güncellemeleri en çabuk getiren marka HTC'dir. M8 tavsiye ederim ben aralarından. Z serisi 6 ayda bir model çıkardığından 2 yıl önce çıkan z1'in şu anda yüzüne bakan yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.