Şimdi Ara

4S'imi iTunes güncelleyemiyor... Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2 senedir bende olan yurtdışı kayıtlı olan , iphone 4s beyaz 16 gb... 8.1.2 jb li cihazımı geçen gün kaşınan ben , samsung s4 ile tks yapmaya karar verdim tam anlaştık cihazları veriyoruz dedim ve aceleci davranıp tüm veri ve ayarları sıfırlayalım dedim. Demez olaydım ya.... cihaz kapandı sonra ince gri çizgi tam dolacak derken cihaz o şekilde donup kaldı. dfu moda aldım olmadı itunesi güncelledim olmadı , cihazı bilg. taktım cihazı tanıyor , Yükleme başlıyor tam sonuna gelip cihaz açılacak yine aynı sorun orda kalıyor itunes da ise hata kodu ilk başda 3194 veriyordu sonra ise -1 hatası vermeye başladı.
    araştırdım biraz -1 hatası cihazın donanımsal kaynaklı hata olduğunu buldum. geçen 1 daha önce orta tuşunu tamir eden her zamanki telefoncuma gittim hallederiz dedi ama o da 2 gündür uğraşıyor.
    yani çöpe doğru adım adım korkarım. bilgisi olan yada daha önce karşılaşan varmı. :(

* Cihaz yurtdışı ama kayıtlı o konuda sorun yok
    * daha önceleri çoğu kez sıfırladım sorunsuz yeni versiyonlara yüklendi.
    * itunes cihazı tanıyor , son sürümü (8.3) yüklüyor sonuna kadar.
    * tam doldu derken şimdi açılacakken,
    * itunes uyarı veriyor hata -1

• Aynı bu şekilde bir 3gs var bende itunes ile kesinlikle güncellemiyor tam biterken -1 hatası veriyor.Ama şansıma 5.1.1 shshsi var ve downgrade olabiliyor.Shsh gömülü 5.1.1 yazılımını itunes ile shift+restore ile 5.1.1e düşürüp cihazın yazılım güncelleme bölümünden en son yazılıma güncelliyorum.Sizin cihazında downgrade yani versiyon düşürme yapabildiğiniz bir sürümü varsa shshsini o yazılıma gömüp dediğim şekilde yükleyebilirsiniz ama yoksa tamir şart.-1 hatası çoğunlukla baseband arızasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz 3 gündür telefoncuda oda beceremedi başka bir cihazın bataryasını denicek son olarak ordan bi gelsin , denerim çünkü cihazım 1,5 senedir bende ama , eski sürümü dönme şansı oldunu pek sanmıyorum ama yinede denicem tşk ediyorum. sonuna kadar deneyeceğim ihtimalleri.
  • cihaz 15 dak .önce geldi malesef olmamış, bende birkaç eski versiyon deniyorum ama olmıcak gibi hayırlısı olsun. parça niyetine satıp bir cihaz alırım artık napim , eğer o telefoncu yapamadıysa gerçekden olmuyordu diye biliyorum.
  • hep kendim indirip denedim , bir kaç versiyonu, hemde orjinal kendisi yüklüyor ama sonuna kadar gelince donuyor.
  • Cihazı dtf moduna alıyorum, itunese bağla uyarıs çıkıyor bağlıyorum, itunes cihazı görüyor, modelini serisini görüyor güncelle yada geri yükle diyor her ikisini de deniyorum. Cihaz güncellemeye başlıyor yada geri yüklemeye tam sonuna geliyor işte orda takılıyor ve güncelleme/geri yükleme yapılamadı uyarı hata kodu-1 ... tüm sorun bu telefoncu çok denedim olmadı diye geri verdi. başka telefoncuya vermedim. daha önce home tuşu ve değişmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.