Şimdi Ara

4S Mİ SATIYORUM YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4s imi satmaya karar verdim.yerine üstüne biraz para ekleyip s4 almayı planlıyorum.telefonumun üzerinde ekranında ve arkasında ciddi olmayan küçük çizikler var tırnak etkisiyle oluşan.onun dışında sim kart yuvasının üstünde hafif bir çıkıntı var.ilk çıktığında aldım telefonu.şuan yanlış bilmiyosam değeri 1300 tl.telefoncuya gitsem ne kadara alır ?

Not:hafızası 16gb

• hocam max 500 liraya alır onunda satısı 700 cıvarı 2elde telefoncular ölü alır kişiye satmanız yararınıza olucaktır
  • ikinci el 5ler bile 1300 etmiyor. Dikkatli olun ve mümkünse elden satın.
  • Ben bi Arkadaşıma 700e sattım. 2 taksit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben temiz ios 5 liyi bile 750 ye satamıyorum

• Hocam mumkunse telefoncuya satmayin internet uzerinden ilan verin o sekilde satin. Telefoncular cok ucuza almaya bakar cunku onlarda saticak senden aldiktan sonra.

• Bende de yurtdışından alınma beyaz 4s var. 600-700 arasına satarım diye düşünüyorum. Android alacaksanı s4 tavsiye etmem. Daha iyi telefonlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar garantiden değişimden gelen 5c'yi (mavi) kaça satayım? 0 cihaz açmadım
    0 galaxy s4 ile birebir takas etsem çok mu zarar ederim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

arkadaşlar garantiden değişimden gelen 5c'yi (mavi) kaça satayım? 0 cihaz açmadım
    0 galaxy s4 ile birebir takas etsem çok mu zarar ederim?

Çok büyük hata yapmış olursun. Benim bi arkadaş s4'üyle 4s'i kafa kafaya takas etti. Biraz kazık yedi fakat s4 çok dandik bi cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 17 Mayıs 2014; 5:28:31 >
  • Cevaplar için teşekkür ederim.internet üzerinden satabilirmiyim +800 üstüne ? @1ht1baron @Master_Evil @Scuderia @Chameleon41
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1zam

Cevaplar için teşekkür ederim.internet üzerinden satabilirmiyim +800 üstüne ? @1ht1baron @Master_Evil @Scuderia @Chameleon41

Rahat 1000'e satarsın.

• 600 700 ederi hacım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1zam

Cevaplar için teşekkür ederim.internet üzerinden satabilirmiyim +800 üstüne ? @1ht1baron @Master_Evil @Scuderia @Chameleon41

Hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 ay garantili, 20 günlük swap, sıfır ayarında ios 6'lı 4s'i 800'e aldım. Hem de telefoncudan. Senin telefonun max ederi 700-750. Telefoncu 500-600 anca verir. Belki onu da vermeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 17 Mayıs 2014; 20:40:41 >
  • Şu an ikinci el telefon piyasası çok ölü.. Taksit olayı kalktığı için yeni telefon alıp, eskisini satan da az..
    4S'lere 800-850 istiyorlar ama, pek satılmıyor.. Telefoncuya satsan en çok 650 lira verir..

• Telefoncuya satıp kendini zarara , adımı da kâra sokmaya gerek yok.

Forumun 2. Başlığına aç bir ilan daha iyi bir fiyata telefonunu satmış olursun

• Telefoncular gideceğin en son adres olsun hocam internetten satmaya çalışın derim ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.