Şimdi Ara

4S nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat bakımından en uygun hangi elektronik mağazasından alınır? Veya yine fiyat bakımından en uygun hangi siteden alınır ( elektronik mağazaların sitesi dahil)

Goldun sitesi uygun geldi gibi bana. 12 taksit imkanı var. Uygun mudur? Gelen ürün sorunlu olmaz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TÜrkiye'den alınmaz.
  • Arkadaşlar kadıköyde starbucks var bilirsiniz starbucksın önüne gidip tam sol yanınıza dönün ve dümdüz ilerleyip ilk gördüğünüz sağ sokağa sapın orda telefoncular var yurtdısından getirtiyor telefonları ve pasaport ve spot garantisi dahil iphone 4s 1600 tl ye veriyordu en son ve s3 te kesin gelmiştir,orada kime sorsanız gösterirler ben 2 arkadaşıma ordan aldırtmıştım sorun cıkmamıştı.
  • merhaba , bayramınız kutlu olsun öcelikle.Bu sorunun cevabını ben de uzun zaman araştırmıştım dediğin gibi Gold Bilgisayar'a ve diğerlerine baktım ama güven vermedi açıkçası bana sonra gidip Hepsiburada.com üzeriden aldım evet cihaz Teleservice garantili değil hatta gray ticaret ( küçük firma distribitörlüğü ) ile getirilip satışa sunuluyor alırken araştırıp ona göre aldım cihazı.Hepsiburada.com tercih etme nedenin neydi dersen daha önceki alışverişlerimde hep sıkıntı yaşanan ürünleri iade edebildim hatta en ufak sorun yaşamadım.Aldığım iphoneda da sorun çıkmadı en ufak sadece içinden çıkan şarj cihazı bizim prizlere uyumlu değil bir dönüştürücü alman lazım 5 tl civarı bir fiyatı var.
    Başka yerler de var arkadaşlar vodafonedan alın teleservice garantili demişler ona da bakabilirsiniz dilerseniz ama gidip sokaktaki telefoncudan almayın hele yurtdışı ürünlerin uygun duruşuna aldanıp almayın üç beş ay sonra imei kaydı siliniyor ya da muhattap bulamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: portege g900

merhaba , bayramınız kutlu olsun öcelikle.Bu sorunun cevabını ben de uzun zaman araştırmıştım dediğin gibi Gold Bilgisayar'a ve diğerlerine baktım ama güven vermedi açıkçası bana sonra gidip Hepsiburada.com üzeriden aldım evet cihaz Teleservice garantili değil hatta gray ticaret ( küçük firma distribitörlüğü ) ile getirilip satışa sunuluyor alırken araştırıp ona göre aldım cihazı.Hepsiburada.com tercih etme nedenin neydi dersen daha önceki alışverişlerimde hep sıkıntı yaşanan ürünleri iade edebildim hatta en ufak sorun yaşamadım.Aldığım iphoneda da sorun çıkmadı en ufak sadece içinden çıkan şarj cihazı bizim prizlere uyumlu değil bir dönüştürücü alman lazım 5 tl civarı bir fiyatı var.
    Başka yerler de var arkadaşlar vodafonedan alın teleservice garantili demişler ona da bakabilirsiniz dilerseniz ama gidip sokaktaki telefoncudan almayın hele yurtdışı ürünlerin uygun duruşuna aldanıp almayın üç beş ay sonra imei kaydı siliniyor ya da muhattap bulamıyorsunuz.

bence de imei işi çok sakat

• Büyük elektronik mağazaları arasında gold iyi midir sizce fiyat ve taksit bakımından?

• forumdan tr çıkışlı bul bitane temizinden :)
  • Apple'dan alınır.
  • yurt dışından alınır ama illa türkiye diyorsan doğubank iyidir istanbul eminönüde doğubank belki bilmessin
  • Büyük ihtimal golddan alacağım ama sitesinden mi magazasindan mi bilemedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.