Şimdi Ara

4x4 ve 4x2 Suzuki Swift'ler Arasında Ne Fark Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar araştırdım ama bulamadım.
    İkinci el Suzuki Swift almak istiyorum.
    4x4 ve 4x2 modelleri satılıyor internette ve fiyatları aynı.
    Biri dört çeker biri iki çeker onu anladım da başka ne gibi özellikleri var?
    Hangisini önerirsiniz?
    Genellikle şehir içi kullanıcısıyım , şehirler arası senede 2-3 defa çıkarım yola.

4x4 ve 4x2 Suzuki Swift'ler Arasında Ne Fark Var?

• 4x4 çok yakar derler,sürekli 4x4 mü bilmiyorum
  • Sürekli 4 çeker deǧil Swiftler. Kullanışlı bir araçtır özellikle kış mevsiminde Impreza havası verir rampalarda banamısın demez yürür. 4 çekerlerinin arkada defransiyel olması sebebiyle, araç 4çeker moda geçmese dahi hem fazladan aǧırlık hemde ekstradan defransiyel dişlilerini çevirme çabası nedeniyle önden çekişli modeline göre bir miktar fazla yakıt sarfeder.

B sınıfı araçların içinde oldukca yakışıklı bir görünüme sahip ve sürüşü keyiflidir. Fiyatı uygundu diye hatırlıyorum çok kısa bi dönem 2.el alıp kullanmıştım memnundum.

Çekiş sisteminin dışında bildiǧim bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 24 Nisan 2013; 18:46:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dört çeker sistemlilerde Araç sürekli 4x4 değil sadece acil konumlarda karda kayma eğiliminde virajda devreye giriyor 4x4 sistemi 3000 deviri geçmeden vites değiştirirsen şehir içi 8/9 litre yakıyor kaba kullanırsan şehir içi 10 litreyide bulabilir yakışı.. motoru tam 1299cc değildir 1308 cc falandı yani vergisini 1.3 diliminden değil 1.6 diliminden ödüyordun yanlş hatırlamıyorsam çok zaman oldu çünkü.. genel olarak mini sınıfında B segmentinde güzel bir araç fiyat performans donanım eğrisinde hatta on numara araba.. hem 4 çeker hemde o kadar dolu bir aracı zaten segmentinde bulamassın belki bir fiat panda climbing olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Dört çeker sistemlilerde Araç sürekli 4x4 değil sadece acil konumlarda karda kayma eğiliminde virajda devreye giriyor 4x4 sistemi 3000 deviri geçmeden vites değiştirirsen şehir içi 8/9 litre yakıyor kaba kullanırsan şehir içi 10 litreyide bulabilir yakışı.. motoru tam 1299cc değildir 1308 cc falandı yani vergisini 1.3 diliminden değil 1.6 diliminden ödüyordun yanlş hatırlamıyorsam çok zaman oldu çünkü.. genel olarak mini sınıfında B segmentinde güzel bir araç fiyat performans donanım eğrisinde hatta on numara araba.. hem 4 çeker hemde o kadar dolu bir aracı zaten segmentinde bulamassın belki bir fiat panda climbing olabilir

yeni modellerde 4x2 ve 4x4 olarak 1,2 (1248cc) benzinli motor mevcut ,
    2 ay önce 4x2 1,2 GL modelini almıştım . 4x4 ile arasında 3-4 bin tl fark vardı ,
    İst trafiğinde gerekmez diye tercih etmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.