Şimdi Ara

5.0.1 var güncelleme gereklimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar, öncelikle 5.0.1 jb li kullanıyorum cihazı, bazı sorularım war ilgililere:
    1- ios 6 ile gelen yeni özellikler için güncelleme yapmaya değermi??
    2- ios 6 sürümlerinde en stabil çalışan jailbreak hangisidir?
    3- 5.0.1 den ios 6 ya nasıl jb ile geçiş yapılacağını anlatan bi topic warmı??
    ilgilenen her arkadaşa şimdiddeen teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: famousss

iyi günler arkadaşlar, öncelikle 5.0.1 jb li kullanıyorum cihazı, bazı sorularım war ilgililere:
    1- ios 6 ile gelen yeni özellikler için güncelleme yapmaya değermi??
    2- ios 6 sürümlerinde en stabil çalışan jailbreak hangisidir?
    3- 5.0.1 den ios 6 ya nasıl jb ile geçiş yapılacağını anlatan bi topic warmı??
    ilgilenen her arkadaşa şimdiddeen teşekkürler...

Hocam kullandığınız iphone modeli nedir ?
  • i phone 4s kullanıyorum
  • Hocamhttp://blog.tamindir.com/ios-6-ile-gelen-buyuk-yenilikler_1010/ incelemenizi tavsiye ederim bence ios 6 ya geçmelisiniz.
  • teşekkür ederim peki en düzgün çalışan jb hangi ios 6 sürümünde war, bu konuda bilginiz warmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousss

teşekkür ederim peki en düzgün çalışan jb hangi ios 6 sürümünde war, bu konuda bilginiz warmı??

6.0 ve 6.1.2 içinhttp://evasi0n.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89A521F1-A -- 30 Haziran 2013; 14:17:43 >
  • teşekkür ederimm saolun
  • Eğer iOS 6'ya geçmek isterseniz iTunes sizi 6.1.3 yükletmek zorunda bırakacak. Halihazırda 6.1.3 JB olmadığı için JB yapamayacaksınız. Bu nedenle iOS 7 final sürümünden hemen önce 6.1.3'e güncelleyin, iOS 7 JB çıktığında 6.1.3 için de çıkacaktır aynı açıkları kullanarak, o zaman JB yaparsınız.
  • hımm ewet, ios 7 için de jb çıkar diyosunuz yani, o zaman beklemekte fayda var. şöyle bi göz attım eskisi gibi kolay değilmiş zaten epey karmaşık görünüyo jb işi :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.