Şimdi Ara

5.000-6.000 TL Civarında Tv Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, 2010dan beri aynı samsung tvyi kullanıyorum çok kullanmadığım için iş görüyordu ama artık değiştirmek istiyorum. 5.000-6.0000 civarında bir şey bakıyorum, aslında iki model arasında kaldım karar veremiyorum hangisini tavsiye edersiniz? Sadece akşamları 2-3 saat dizi veya film izliyorum arada haftasonları da PS oynuorum bi kaç saat çok yoğun şekilde kullanmayacağım.

Biri Philips 58PUS8505

diğeri de SAMSUNG QE50Q60TAUXTK

Samsung UE55TU8000 de güzel gibi duruyor, çok anlamıyorum zaten bu tv işlerinden samsung yıllardır sorunsuz kullandığım için ön planda philipsin de ambilight ve android olması ilgimi çekiyor, artı eksi yönleriyle birini tavsiye ederseniz çok makbule geçer. amazon üzerinden alacağım orada fiyatlar daha uygun gibi.

• Ben de benzer durumdayım 10 yıllık sony TV'yi yenileme vakti geldi, TV box olduğundan başta düşük bütçeli bir şey düşünmüştüm ama pek anlamasam da biraz araştırınca 5000 TL seviyelerine çıkabilme kararını aldım.

Yazdığın modellere ek olarak LG50UN81006LB var ek olarak
    Philips PUS8505 ve 7805 modelleri ile ön planda hatta ben 50"7805 i düşünüyordum 4700du amazonda fakat bugün itibariyle 5038e yükseltmiştler.

Yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
  • Philips PUS8505 modelin kanal geçiş hızının 5sn kadar surdugunden şikayet ediyorlar forumlarda. Yoksa ben de bu modeli düşünüyordum.
  • HubbiFillah H kullanıcısına yanıt
    50"7805 modelin kanal geçiş hızını araştırınız mı?
  • Hocam merhaba, benzer durumdayız da karar verebildiniz mi? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.