Şimdi Ara

5.000 sıralama ile ilköğretim matematik öğretmenliği yazacağım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
502
Cevap
35
Favori
55.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erciyes ilköğretim matematik öğretmenliğindeyim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.000 sıralama ile ilköğretim matematik öğretmenliği yazacağım Helal olsun

• DoktorPilot kullanıcısına yanıt

• Ne tıpmış be başka bölüm yok mu olm bu mf de

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Nasılsıniz hocam, memnun musunuz okuldan vs?

• Türkiye'nin acı gerçeği , maalesef okula bağlı kaldığınızda kendinizi geliştirmeniz pek mümkün olmuyor. Dersleri sadece geçmek için umursuyorum. Öğretmenlik hakkında pek birşey öğrendiğim söylenemez okuldan. Kendim özel ders vererek çok daha fazla tecrübe edindim ve devam ediyorum özel ders vermeye. Ayrıca alan ve dil sınavlarına çalışmaya başladım. Okulu jet hızıyla bitiriyorum inşallah :) İlk hedef akademisyenlik. Ama burası Türkiye , ne olacağı belli olmuyor. Akademisyen olamazsam atanma şartları düzelirse atanırım. Duzelmezse herhangi bir şekilde kendi işimi yapmayı planlıyorum.

• Hocam lise mat neden seçmediniz?

• grandout kullanıcısına yanıt
    Özelde zaten ozel liselerde matematik öğretmenliği yapabiliyorum burdan mezun olunca. Devlette ise ilköğretim matematik öğretmenliği mezunları cok daha kolay atanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 1 Temmuz 2017; 15:58:36 >
  • Maalesef hayatın boyunca pişmanlık duyacağınız bir karar olmuş hocam. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar rezil durumda olduğu mâlum. Çok daha berbat hallere gelecek, ve o günler uzak değil maalesef.

Zor bir karar , allah muvaffak etsin
  • Son atamada sadece doğu illeri açıldı . 6 yıl boyunca tayin hakkı olmayacak su sistemle atananların. Eş durumundan dahi tayin isteyemiyorsun. Ayrıca 4 yıl boyunca kadrolu görünmeyecekler atananlar. 4. yılın sonunda kadroyu veriyorlar. Bütün bunlara rağmen akademisyen olamazsam ve Kayseri veya Sivas'ta kadro açılırsa normal öğretmen olarak atanmayı düşünebilirim.

Özel dersi lise öğrencilerine vermeyi tercih ediyorum. Bir tane de teog öğrencim var.

• Konuyu ve konuda yazdıklarımı iyice okuyun hocam. Pişmanlıktan ziyade çok memnunum şuan. İlerde ne olacağını bilemem ama daha da memnun olacağım gibi görünüyor.

hocam bu 60 puanla atanilan yerler hep dogu olmali o zaman ben veteriner hekimlik sectim ancak annemle tartisiyoruz hatta her gun ilkogretim gitseydin hemen atanirsim,rahat,tatili bol vs diyor ama ben sadece devlet atamasina güvenerek bir meslek okumayi goze alamadim siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    60 değil 100 puan da alsanız doğuya gidip 6 sene çalışmak zorundasınız. Çünkü kadro sadece doğu illerinde açılıyor. Önemli olan sevdiğin mesleği yapmak. Eğer veterinerlik yazdiysaniz öğretmen olmak istememissinizdir muhtemelen. Hal böyleyken yazmamaniz iyi olmuş. İnsan sevdiği mesleği yapmalı.

• Tebrik ederim,sirf puan iyi diye tip ve muhendislik yazmaktan katbekat daha iyi sevdigin meslegi yapmak!!!

• Eyvallah hocam.

• Hocam tebrik ederim

Özel dersle 12-15 bin arası kazanırsınız

Sizde o potansiyeli görüyorum

• İki üni bırakan adam kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Daha fazlası için kafamda farklı projeler var. Zamanla ve imkanların elverdiği ölçüde bakacağım duruma.

• Anlamadım hocam

• Hocam pilotajı neden bıraktınız?
    Bende pilotaj istiyordum fakat sıralamam tutmadı malesef bu yıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.