Şimdi Ara

5.000 sıralama ile ilköğretim matematik öğretmenliği yazacağım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
35
Favori
55.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden kimse sormamış bilmiyorum ama neden tıp tercih etmediniz? eheh şaka bir yana sizi takdir ediyorum. gördüğüm kadarıyla mutlusunuz, laf anlatmayın burdaki tiplere boşuna, hayatınızı yaşayın miss
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    duyuları ve refleksleri uygun değilmiş
  • bulunduğum şehirdeki bir matematik hocası sabah 8 - 12, 13 - 17, 19 - 02 saatleri arasında çalışıyor aylık 24 25 geliri vardı öğretmeyi sevsem ben de yazardım.
  • Hocam hiç matematik mühendisliğini düşündünüz mü? Bu bölüm hakkında ne diyebilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Bildirim gelmedi sanırım mesajınız için hocam, daha yeni görüyorum. THKU mulakatsiz alıyor. Dolayısıyla bölüm için uygun öğrenciler değil, ÖSYM puanı yüksek olan öğrenci seçiliyor. Bu durumda da uçuşlar başlayınca anca anlıyorsunuz bölüme uygun olup olmadığınızı. Ben birden fazla şeye odaklanamam. Bu başlı başına engel teşkil ediyor pilotluk için. Özellikle manevra yaparken trafik konuşmalarını duymuyordum. Daha doğrusu o konuşmaları duyuyorum ama odaklananadigim için anlamıyorum. Bunun gibi odak problemleri yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Hala bu odak problemini çözebilmiş değilim. Günlük hayatımı da etkiliyor, ek olarak unutkanlık da var. Odak problemi dışında sorun yoktu. 25 saat hocayla,5 saat simülatör, 5 saat de yalnız uçuşum vardı.

• ohpetit O kullanıcısına yanıt
    Sanırım soranlar olmuştu. Ayrıca konuya yazdığım kriterler ve sozelden nefret etmem neden tıp yazmadığımı açıklıyor. Klasik bir dhli olarak okumamissiniz sanırım yazılanları

Diğer söylediklerinize gelince, gayet mutluyum. Her geçen gün daha emin oluyorum doğru tercih yaptığım konusunda.

Son olarak; sanırım bildirim gelmemiş hocam. O yüzden böyle geç cevapladim mesajınızı.

• Jorah Mormont kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam. Bu kadar stresli bir süreç geçirince doğrudan devlet memurluğu düşündüm açıkçası. Mühendislik hep içimde bir ukteydi fakat 3 ay mühendislik yapınca Türkiye'nin mühendislik yapmak için en son ülkelerden olduğunu anladım.

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam konuyu hortatayım dedim bir hafta önce ppl lisansımı aldım başlarda bende sizin gibi bayağa zorlandım çapraz kontrollerde ama alışınca oluyomuş onu öğrendim çok şükür ilk aşama bitti kaldı atpl siz ne alemdesiniz nasıl gidiyor hayat :)

• eregenthov44 kullanıcısına yanıt
    Hocam atamalar ne durumda hala çok atama oluyo mu? Hep doğuya atama oluyomuş doğru mu?

• Hocam ben Pilotaj öğrencisiyim konu sahibiyle 2 sene önce görüşmüştük ondan hortlatayım dedim atamalar hakkında pek bir fikrim yok :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Tek derdim çapraz kontrol değildi ki benim, en büyük derdim özellikle manevralar sırasında gelen konuşmaları dinleyemememdi. Çözüm olarak da hiçbir çıkar yol göstermediler. Ne tedavi ne başka bişey. Umarım başka sorun yaşamazsın atpl sürecinde. Ppl den sonra sorun yaşayan duymadım gerçi, acemiliği atlatinca daha sıkıntı olmuyo muhtemelen. Yalnız hala Thku daysan mezuniyet için çok beklemen gerekebilir. Benim dönem arkadaşlarımın uçuşları bitmedi daha.

Gelelim bana. Çok şükür memnunum hayatımdan. Öğretmenliği gittikçe daha çok seviyorum. Okul bitiyor İnşaAllah bu dönem. Özel derslere devam ediyorum. Çok olmasa da hatrı sayılır bir gelirim var özel derslerden. 3 ay önce de evlendim, Haziran'da düğünüm var Öğretim görevlisi olarak bir yere başlayabilirsem veya atanirsam yapacak işlerimi tamamlamış oluyorum. Sonrasında ev-iş arası git gel yapıp ailemle ilgilenmeyi düşünüyorum. Daha fazla kafamı ağrıtamam.

Hocam her şeyden önce her şeyin hayırlısı neyse o olsun, seneler ne çabuk geçiyor :) şimdiden hayırlı olsun tebrik ederim :)

• Sözde doğu illeri dışında da atama olacak ama ne olacağını bekleyip göreceğiz. Ülke ekonomisinin durumu da malum olduğundan eski atama sayılarını beklemek hayalcilik olur biraz. Belki seçimden dolayı benim dönemimde artabilir. Ama şimdi sadece Şubat'ta atama yapıp , Şubat'ta atadigini Eylül'de göreve baslatmalari gibi bı sıkıntı da basladı. Her türlü bir sene boşta bekliyorsun. Onun dışında 6 yıl çakılı kalma muhabbeti devam ediyor.

En başından beri tek duam herşeyin hayırlısının olmasıydı. Umarım kabul olmuştur. Hayırlısı böyleyse başım gözüm üstüne

Aynen Hocam öyle burdan genç arkadaşlara üniversite sınavına hazırlanan özellikle Pilotaj bölümünü isteyen öğrencilere tavsiye önce bölümü yazmadan gidecekler uçuş okullarına tanıtım deneme uçuşları yapmaları kendileri bu işi yapabilceklermi diye bir test etmelerini tavsiye ederiz

• Vay be büyük bir karar vermişsiniz

Hocam 2 senede nasıl bitirilebiliyor ? pilotajdaki dersleri felan mi saydırdin ? yazin ek ders alıp mi yaptın ? o süreci biraz anlatabilir misin acaba ?

• TAnRının Gölgesi T kullanıcısına yanıt
    4 yıl boyunca alacağım derslerin tamamı 240 kredi. 4 yıllık fakültelerin hepsinde böyle sanırım. 59 kredilik ders saydılar pilotajdan. Geriye kalan 181 krediyi üstten ders alarak tamamladım. İlk dönem 10, 2. dönem 9, 3. dönem 9 ders verdim ve bu dönem de kalan 8 dersi aldım. Şimdilik sıkıntı yok bu dönem aldığım derslerde. Bu dönem bitiyorum İnşaAllah.

Gerekirse yaz okuluna giderim diyodum ama gerek kalmadı. Bu süreçte bağlayan dersleri iyi hesaplamak gerek. Geçen sene özel öğretim yöntemleri dersini almasaydim bu sene staja gidemiyodum mesela. Özel öğretim yöntemleri staj için ön koşul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 7 Nisan 2018; 4:48:21 >
  • üstten ders alarak 4 yıllık üniversite 3 yılda bitirilebilir mi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.