< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
5.000 sıralama ile ilköğretim matematik öğretmenliği yazacağım (25. sayfa)
-
-
Evet, hatta ikinci çocuğu da doğmuştur. Analı babalı büyüsün inşallah.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ahaha bunu başlık güncel sanıp yazdım ama cidden doğruymuş 12. olmuş adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amin hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam çoğu mesajı okudum bende 2016 da sınıf öğretmenliği ve veterinerlik arasında kalmıştım ve sınıf öğretmenliğini seçtim.Yaşadığım ildeki üniv. Okuyup bitirdim.Şimdi kpss kontenjan açıklanmasını bekliyorum ve büyük ihtimalle atanacağım. Diğer yorum yazan vizyonsuzlara bakıyorum da siz isteğiniz doğrultusunda severek yapabileceğiniz mesleği seçmişsiniz.Gerçekten tebrikler.
Hocam size de" öğretmenlik seçme, atanamazsın vizyonsuz herif, sağlık alanına yönel "diyorlar mıydı? Diyorlarsa nasıl dik durup karşı çıktınız? -
Yok demediler babam da öğretmen zaten. O da veterinerlik istiyordu ama sonradan kararıma saygı duydular önemli olan benim ne istediğim ben yapacağım o işi sonuçta.
hayırlı olsun hocam
-
bence çok büyük başarı hocam kendinize haksızlık etmeyin
-
Eyvallah hocam. Gayet memnunum tercihimden. Darısı sizin başınıza.
Eyvallah hocam. Özelde yapacağınız iş değişmiyor lise veya ilköğretim seçince. Devlet kadrolarında ortaokulları veya imam-hatip liselerini seçebiliyorsunuz. Hiçbir dezavantajı olmadı benim için.
Pek kebap bir meslek değil hocam. Ne istediğine bağlı. Her mesleğin kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Bunlara bakarak seçmek gerek mesleği. Ama yine aynı süreçten geçsem yine aynı tercihi yapardım. Pişman değilim durumumdan
quote:
Orijinalden alıntı: Botadam
Hocam abimiz bitirdi atandı görevde şuan tarihe bakınhocam sizin bölüm ne idi.
-
Hocam ailenizin durumu daha iyi olsaydı yine bu bölümü seçer miydiniz
Ne kadar iyi olduğuna bağlı. Sermaye verecek kadar olsaydı ticaret yapardım. Yemişim akademik eğitimi. Türkiye'de para eden en son şey akademik eğitim.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withmymask -- 1 Ağustos 2021; 16:47:47 >
nasıl 2 senede bitirdiniz orasını anlamadım zorunlu 240 akts 1 sene ders saydırsanız 180 akts ilk sene üstten ders alınmıyor diye biliyorum yaz okuluna mı gittiniz.
-
İntibak yapanlar üstten ders alabiliyor. Yaz okulunda hiç ders almadım. Ama biraz başarılı bir insan için Erciyes'in eğitim fakültesi dersleri hava civa gelir. Aldığım dersler için 2 sene bile çok çok fazlaydı.
-
Konu baştan aşağı komedi. lys-ygs say 5k'nın ortalama bi sıralama olmasını geçtim diğer bölümleri yazınca zengin olacağını sanman baya komik :D 5k'dan öğretmenlik yazınca bir şeyden feragat etmemişsinki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 17 Kasım 2022; 18:45:42 > -
hekimlerin maaş düzenlenme öncesine kadar en iyi seçenek öğretmenlikti (yeni yükselen bilişim sektörünü dışında tutuyorum ve o zman ki koşullarda o kadar revaçta değildi)
hekimlik için vereceğiniz emeğin yerine öğretmenlikte vermiş ve tekrar söylüyorum düzenlenme öncesine kadar maaşlarda o kadar fark yoktu
o yüzden o dönem için mantıklı bir hareketti
------
ek olarak okulu daha erken bitirdi, erkenden atandı ve evlenerek hayatını çok erken kurdu biz mesela halen asistanlıkta okurken ve çalışırken asıl hayata çok geç atılacağız bir öğretmene bakarak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X