Şimdi Ara

5.000 sıralama ile ilköğretim matematik öğretmenliği yazacağım (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
35
Favori
55.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah yolunuzu açık etsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece imam-hatip liselerinde görev alabilirim. Atanması kolay diye seçtim. Psikolojimin sağlam olmadığı bir dönemdi. Ders çalışmama ihtimalime karşı atanması kolay bir bölüm seçmeliydim. Öyle de oldu zaten. Ders çalışamadım. Ama sınav benim için aşırı kolaydı. Türkiye 13.'sü oldum. Böyle olacağını bilsem lise matematik yazardım muhtemelen. Ama çok fark yok. Pişman değilim lise yazmadığıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam.

• dünyanın en güzel mesleği öğretmenlik ama en zoru da çeken bilir. meslektaşıma selamlar olsun buradan bende onun kadar değil ama 18 bin olarak sınıf öğretmenliğini seçmiştim.
  • Yukardan ben dahil olmak üzere 4 kişi sordu. Kimse sormamış falan

• tebrikler hocam, utandırdınız...
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, hayırlısı olsun
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Detayları yazdım hocam. Maalesef birden fazla şeye odaklanabilmek (uçarken gelen konuşmaları dinleyebilmek ve nerdeyse her konuşmaya cevap verebilmek gibi) , çapraz kontrol yapabilmek (hız, yükseklik, motor devri, derece olarak gittiğin yön gibi değişkenleri surekli olarak kontrol edebilmek) gibi yeteneklerim çok zayıftı. Çoğu zaman konuşulanları anlayamıyordum. Bunun gibi sebeplerden dolayı güvenlik zaafiyeti oluyordu. Ayrıca yazdığım detayları okursan pilot olsam bile büyük ihtimalle mutlu olamayacağımı gorursun. Bu yüzden şansımı çok fazla zorlamadım. Pilotaj yazmak istiyorsan Anadolu Üniversitesi'nden başkasını dusunme. Hatta bana sorarsan pilotaj tercih etme. Pilotaj konusunda detay istersen yardımcı olurum.
    Hocam 190cm üstü kazanamıyor mu ? 190 üstüyüm ben

• Bölümde vardı hocam 190 üstü kişiler. Sıkıntı olmuyor sanırım.

Hocam böylesine prestijli ve kazanci yuksek olan bir meslegi eger ki size uygun olsa yine de birakirmiydiniz? Hani sürmekte zorluk cekiyorum demissiniz mesela kolayca sürseniz vb.

• Bırakmazdım hocam. Ama sanırım 10-15 yıl çalışır kendimi emekli ederdim. Ömür boyu yapılacak meslek değil. En az yatıya giden arkadaşımın bile 5 gün evine gitmediği oluyor. Uçuşlar gereği başka şehirde veya ülkede kalıyor. Nasıl bir aile hayatı olduğunu siz düşünün.

Anladım hocam teşekkürler

• Özel mesajiniz kapalı. Size cevap veremiyorum hocam.

• Hocam merhabalar. Nasılsınız, memnun musunuz hayatınızda, hangi ildesiniz?
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    Memnunum hocam. Yozgat bogazliyandayim. Kayseide oturuyorum. Git gel yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 9 Ağustos 2020; 20:23:17 >
  • Üniversitenin önemi var mı hocam, kardeşim yazacak amacı rahat okuyup kamuya atanmak, memleketi yazcak daha iyi yerler tutmasına rağmen, pişman olmaz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorah Mormont -- 18 Ağustos 2020; 21:58:23 >
  • Jorah Mormont kullanıcısına yanıt
    Memleketinizde okuyun. Okurken çalışın ve para kazanmaya başlayın. Düzenli olarak kpssye de çalışın. Alan derslerine sıkıca çalışırsanız kolaylıkla atanırsınız.

• HAYATİNİN HATASINI YAPMİSSİN OGRETMEN OLMAK İSTİYORSAN TİP MÜHENDİSLİK OKUYUP AKADEMİSYEN DE OLABİLİRDİN BİR NEVİ ÖĞRETMENLİK.

AYRİCA AKDEMİSYEN OLDUĞUN İCİN YURTDIŞI İMKANİN DA OLURDU.

SİMDİ SEN TÜRKİYE LİMANİNA DEMİRİ ATTİN....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Memleketinizde okuyun. Okurken çalışın ve para kazanmaya başlayın. Düzenli olarak kpssye de çalışın. Alan derslerine sıkıca çalışırsanız kolaylıkla atanırsınız.
    Hocam okurken kurs tarzı yerlere başvursam para verirler mi :)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.