Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zahmet oldu sağ olasın

Arkadaş hd de var hepsi iyi hoş 5-6 ya bulup almalı mı bilemedim ki :S Ha bardaklık da tercih sebebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Zahmet oldu sağ olasın

Arkadaş hd de var hepsi iyi hoş 5-6 ya bulup almalı mı bilemedim ki :S Ha bardaklık da tercih sebebi

Aman bardaklık önemli Bardaklık olmazsa olmazlardan Vallahi o bahsedilen renolardan ladalardan falan bin kat iyidir.Alınır tabiki yayan gezmekten iyidir.Birde bunun kışı var aboo İmkan varsa yengeye eziyet çektirmeyin bence.Ama nacizane tavsiyem samaraydı şahindi vs. böyle araçlarlada yengemi bindirmeyin.Bu mazda 323 sedan tarzı araçlar hem daha şık durur hemde istediğiniz özellikleri karşılar diye düşünüyorum.Çok fazlada alternatifimiz yok maalesef.

• mberkaydemirel M kullanıcısına yanıt
    Bakalım Mazda için kendimizi zorlayabilir miyiz acaba hesap kitap yapıcaz :) İnşallah çok para harcamadan güzel bi mazda bakabiliriz :) Bardaklık
    Kış geliyor zaten ayrı dert, Ankara'nın kalabalığı dert. Git gel yollarda zaman kaybedecek vakit yok dert. vs vs araba şart :)
  • hocam alay etmek maksatlı koymadım öncelikle bunu belirteyim 5.000 tl ye hasarlı araçlara bi bakın derim tamir ettirilebilecek cinsten olanlar aradığınız özellikleri anca böyle bulabilirsiniz ilana bi bakın derim sanayide tanıdığınız varsa uygun fiyatlı belki yaptırabilirsiniz bu opel göründüğü kadrda kötü değilhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-unallar-oto-dan-hasarli-hurda-belgeli-opel-astra-174285595/detay
  • quote:

Bakalım Mazda için kendimizi zorlayabilir miyiz acaba hesap kitap yapıcaz :) İnşallah çok para harcamadan güzel bi mazda bakabiliriz :) Bardaklık
    Kış geliyor zaten ayrı dert, Ankara'nın kalabalığı dert. Git gel yollarda zaman kaybedecek vakit yok dert. vs vs araba şart :)

Çok haklısınız.Zaman ve hava 2 ayrı dert.Ben mesaiden 6 da çıkıyorum eve anca 7:30 varabiliyorum.Halbuki araçla 15dk'da evde olabilmem mümkün.Birgün geç kaldım taksiye bindim oradan biliyorumMuhtemelen istediğiniz fiyata güzel bir araç yaparsınız diye düşünüyorum.Ortalaması zaten 5-7.000 tl civarı güzel bir pazarlık yaparsınız çünkü piyasası çok fazla yok.Ayrıca HB ve sedan olarak 2 modeli var.HB birazda porsche'ye benziyor açılan farlar spor görünüm falan artık özelikklerini tipini vs. değerlendirip bütçeye uygun birşeyler yaparsınız.Neticeden beni de haberdar ederseniz çok memnum olurum.

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Usta tanıdık olsa hiç kaçırmam hasarlılarda uygun fırsatlar oluyor. Sağ ol öneri için ama şu an 5 verip üzerine bir de para harcarsam vay halime :(
  • mberkaydemirel M kullanıcısına yanıt
    İşte araba bunlar için lazım. Bakalım ağırdan alıp fiyatların düşmesini beklicez :) 6 ya bulursam her türlü temiz de olursa alırım. Araştırıcam en iyisi için çok bakmak lazım :) Bulursanız acımayın hemen pm'leyin ;) Neticelenirse haber veririm zaten takipte kalın :))
  • sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    aynen aracın yürüyeni ve motor bloğu sağlam gibi geldi o yüzden önerdim . İnşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz
  • quote:

6 ya düşmez mi ola :D

Adamı arayım pazarlığıda ben yapam istermisin...
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Alınma kardeşim espri yaptık
  • quote:

İçlerinden Taunus hoşuma gitti, onun modeli de sormak lazım hanıma :) Şehir Ankara.
    Edit: Taunus'da hidrolik var mı ?

Burda herkez diyor abi 90 model sonrasında hidrolik direksiyon var :)
    O halde tipi de beğendirirsek amenna olabilir :)
  • Biliyorum 6 olmasa 6250 fln yapar 6 da olabilir belli olmaz
    Bakalım biraz araştıralım :)
  • bende uno diyorum
  • Tipo-uno tercih etmicez hocam
  • quote:

Tipo-uno tercih etmicez hocam

subaru justiye ne dersiniz?
  • İk defa duydum, subaruya genel olarak uzak duruyorum aslında :) Bakalım hemen nasıl bi şeymiş diye
  • HD var mı ?
  • Uno dan baska bu paraya duzgun araba bulamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.