Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 7.500 e çıkarsan mazda 323 - daihatsu applause olabilir hidrolik mi bilmiyorum ama sorunsuz ve güzel araç diye okumuştum bazı yerlerde zaten ikiside japon daihatsu toyota üretimi altında.
  • absolutex A kullanıcısına yanıt
    Tatlı ve hoş arabalar. Bayan için de uygun. Peki yakıt, yedek parça bulunabilirlik ve fiyat, hd direksiyon durumları nedir bunların ?
  • 7.500 e çıkamam durum izin vermiyor maalesef
  • lada samara düşünebilirsiniz ladanın parçaları ucuz arka stop , far 15 20 lira herşeyi ucuz arabanın tek sorunu konfor ve ses , yol tutuşu falan harika yani şahine doğana 10 basar söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Tatlı ve hoş arabalar. Bayan için de uygun. Peki yakıt, yedek parça bulunabilirlik ve fiyat, hd direksiyon durumları nedir bunların ?

1.3 dizeller 24-26 kuruş,1.6 GT dizeller 34-36 kuruş yakar, 1.6 GL dizeller 28-30 kuruş civarı yakar, benzinli 1.8 gti lar 40-42 kuruş yakar, vs ama hangisini tercih ederseniz yaktığı yakıt size performans olarak dönecek emin olun.

Yedek parça bulunur o konuda sıkıntınız olmasın fiyatları uçuk değil fiyatları bu civarda 3-7 arası temizleri 5-6 bin ve gerçekten fiyatını hak eden arabalar.

Hidrolik direksiyon konusunu bilmiyorum fakat sonradan takılabildiğini biliyorum arabayı almadan önce bi sanayi ile görüşürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolutex -- 31 Ağustos 2014; 17:06:44 >
  • absolutex A kullanıcısına yanıt
    5-5 buçuk olursa alınabilir gerçekten. Hd direksiyon durumu çok önemli o konu nasıl ?
  • Usta iyi diyosun biliyorum samarayı da. Ama hd yok. O konuda taviz veremem.
  • quote:

5-5 buçuk olursa alınabilir gerçekten. Hd direksiyon durumu çok önemli o konu nasıl ?

Arabalarda olup olmadığını bilmiyorum ama dediğim gibi sanayi de takılabiliyor taş çatlasın 500 tl ye ayarlarsınız arabayı almadan önce bir sanayi ile görüşürsünüz.
  • Ford Ka
  • suzuki swift tavsiye ederim 1,3 glx ençok tutanı ama yinede satarken sizi uğraştırırır
    Yanlız temiz bulursanız size her konuda memnun eder 20krş yakar otm bile alsanız 30 krş yakmaz yakıtı süperdir 7-8bine 96-97-98 model bulabilirsiniz
    Sadece motoru temiz olsun yer şahin doğan alıp ayda 200-300 verceğinize butarz bi arabaya yılda bikez 200 tl verirsiniz oda problem çıkarırsa.kullanıcıları çok memnundur bende yıllardır hastasıyım ama alamadım
    Hatta geçenlerde 2000model klimalı manuel tertemiz buldum 7,5 vardı bende adam 9,5dedi inmedi 9a verseydi gidip alıcakdım pişman oldum kaçırdığıma kolay kolay denk gelmez
    Bende gittim 2000 kmde 2011 model canavar gibi scooter aldım
    benim diyen araba halt etmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim umarım yardımcı olabilirim...

Öncelikle askeri jeepler elden çıkartılırken ihale ile satılıyor ve modifiye edilerek müşteriye sunuluyor.
    Senin bütçe aralığın 5000-7500 arası ve yenge için istiyorsun sanırım hidrolik direksiyon, merkezi kilit gibi özellikler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orjinal-jeep-cj-5-sahibinden-176030821/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-willys-175817224/detay

bi bak istersen aradığın özellikler var gibi...

• quote:

Bu uzakdoğu arabalarının ekserisinin parçada sıkıntı yaşayacağımı söylüyorlar. Bir de bu uzun usta bana sedan ya da kesik lazım :)

Osmaniye'de bir parçası da parçalarının %95ini buldum dostum. O konuda bir sıkıntı yaşamadım bir yıldır.

• sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    Konuyu takıp eden cok hocam belkı faydası olur bırıne. Suzukılerınde 90lı modelleri daha uygundur.

• Suzuki alto veya suzuki maruti

• 8-9 bin civarında palio falan bul bence hem küçük bir araba rahat kullanır eşin

• Bulunsun. Üniversitede 3 arkadaş ortak araba almayı düşünüyoruz bu konu tam bana göre:-)

• Twingo. Uno. Tek kapı palio.

ama biraz daha açılmanız gerekecek 5000 +
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

ARKADAŞLAR MERHABA. UZUN YILLARDIR HERHANGİ BİR FORUMDA BULUNMAMIŞTIM, PASLANMIŞ OLABİLİRİM :) DURUMA GÖRE DH'DE TAKILABİLİRİM.
    LAFI UZATMAK İSTEMİYORUM SİZE BİR SORUM VAR. AMA ÖNCESİNDE RİCAM, BU FİYATA BU OLUR MU BİLMEM NE GİBİ DALGA GEÇMELER OLMASIN. SADECE VE SADECE SORDUKLARIMIN CEVAPLARINI YA DA O MİNVALDE YORUMLARI İSTİYORUM.
    BENİM BÜTÇEM 5.000 TL, ÇOK ÇOK BEKLENTİ ÜSTÜ OLURSA 7.500 TL. EŞİMİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN KURTARMA NİYETİYLE GÜNDE ORTALAMA 20 KM YAPACAK, ANKARA'DA ENGEBELİ YOKUŞ-İNİŞLERDE KULLANDIRACAK BİR ARABA ARIYORUM.
    HİDROLİK DİREKSİYON OLMAZSA OLMAZIMDIR. LPG VE DOLAYISIYLA AZ YAKMASI GEREKİR. KONFOR ARAMIYOR DEĞİLİM AMA ÖNCELİK DEĞİLDİR.
    MERKEZİ KİLİT , OTOMATİK CAM GİBİ SEÇENEKLER TERCİH SEBEBİDİR.
    DEDİĞİM GİBİ DAHA ZİYADE ŞEHİR İÇİNDE AMA SENEDE İKİ ÜÇ DEFA 1.000 KM YOLA ÇIKABİLECEK BİR ARABA ARIYORUM. CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

/>

alaka kuramadım?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.