Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o paraya motosiklet al daha güvenli olur
  • Arkadaşlar iyi niyetli olarak yardımcı olanlara ya da uyarı yapanlara eyvAllah sağ olun. Ama durum şu,
    1. Araba olmak zorunda, kişisel sebepler bunu gerektiriyor.
    2. Scooter vs gibi öneriler istemiyorum, 4 tekerli etrafı açık olmayan bir ulaşım aracı lazım !
    3. O paraya alınmaz'ları bırakalım lütfen, bütçe budur.
    4. Gerekirse 1 -1,5 ay araştırıcam en ince ayrıntısıyla. Yani acelem yok. En kısa zamanda almak istesem de, iyi bir karar vermeliyim.
    5. Fiyatta ya da bütçede güncelleme olursa bildiririm. Şimdilik 5 BİN tl civarında, bu fiyatı çok geçmemek koşuluyla Hidrolik Direksiyon'lu ve ş.içi az yakacak, tercihen kısa arabalar tercihimizdir.
    HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. ÖNERİ VE TAVSİYELERE DEVAM
  • Uno bak hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla bilgi kirliliği olduğuna inandığım için marka ve modelleri tek tek ve uzun uzadıya yazacağım, bu uzun yazıya öfkelenenlerden şimdiden özür dilerim.

1-)Fiat Uno: Fiyat aralığı 3500-7000 arasındadır.60 ve 70 modelleri olup uno 70 1.4 i.e modelinde tek nokta enjeksiyon vardır.uno 60 da sadece 4 tekerlek mevcutken, uno70 ise elektrikli cam (std.) ve hidrolik direksiyonu (kimi modelleri) ile öne çıkmaktadır. Bayan kullanımı için uygun ve fakat çok çabuk savrulma yeteneğine sahip hafif bir araçtır. Yakıt konusunda ise boyutuna ve özelliklerine göre üzücü bir tavır sergiler. Çok fazla tutulmayan bir modeldir.

2-)Fiat Tipo: Tipo; s, sx ve slx donanımları mevcuttur. Tipo S 1.4 motoru ile satılır. Tipo SX ise 1.6 motorla satılmıştır. Sis Farı ve gövde rengi tampon farkı bulunmaktadır. SLX versiyonu ise en fulu olup elektronik klima (ops), immobilizer, çelik jant ve dijital gösterge vardır. Kimi modellerinde ise ekstra olarak abs ve airbag de konulmuştur. Tutulan bir modeldir, fiyat aralığı ise çok geniştir. 5000TL-12000TL arasında fiyatlar dolanmakta.Gençlerin ilgi duyduğu bir araçtır. Yakıt konusu vasat seviyededir ama konforu Uno ya göre çok çok iyidir. Dikkat edilmesi gereken nokta Dijital Gösterge ve Klimadır.Arıza durumunda can sıkar epey para harcatır.

3-)Renault 21 Optima:1.6 motor ve boş versiyondur.1996 optimalarda hidrolik direksiyon vardır. Karbüratörlüdür. Fiyat aralığı 3000-7000 arasında. En tutulmayan model.

4-)Renault 21 Manager 1.7: 1.7 motor olup 1991 yılında donanım eklemesi yapılmıştır.1991 yılının ilk 4 ayında çıkan managerlarda hidrolik direksiyon ve 4 cam otomatiği yoktur.Klima zaten yoktur. 1991 in ikinci yarısında çıkanlarda ise hidrolik direksiyon, klima,4 cam otomatiği konulmuştur. Klima manueldir. Konforlu sessiz ve çekişi çok iyi bir araçtır. Dikkat edilmesi gereken noktalar ise; klima kompresörü, km teli ve üst kapak contasıdır. KM teli en son 180TL idi. Bu araçlar kapalı devre su sistemi (havalı) ile çalıştığından ve basınç çok yüksek olduğundan normal araçlardaki gibi su ilave edemezsiniz radyatöre. Su ilave ettiğiniz taktirde 3 ayrı noktadan havasını almanız gerekir yoksa üst kapak contasını patlatırsınız. (dikkat edin yakarsınız demedim) Bu da motor masrafı demektir.Ayrıca 10-40 yağ kullanmasına rağmen galerici oyunu olarak 20-50 yağ koyarak satmaya çalışılır çünkü yağ kalınlaştıkça yatak vurma sesini engeller.Dikkat etmek gerekir.3000-6000 arasıdır.bence temizine 3500-4000 verilir.
    *Ek olarak 1994 yılında manuel klimalı Manager 2000 çıkmıştır.enjeksiyonludur.

5-)Renault 21 Concorde:2.0 motorludur.Enjeksiyonludur.Konfor konusunda pek rakibi yoktur.Muhteşem reklam filmiyle hatırlanır.Body kit marşpiyeller,dijital göstergeli otomatik klima, 4 cam otomatiği, yol bilgisayarı, hidrolik direksiyon, elektrikli ayna gibi konfor donanımları vardır. Lansman rengi Kırmızıdır. Tek nokta enjeksiyonlu lpg takılabilir buna dikkat etmek gerekir. Yan kapı çıtaları şu an için yaklaşık 800TL, dikkat etmek gerekir. Ayrıca ithal olarak gelen dizeli de bulunmaktadır.Hatchback ve station wagon versiyonları da ithaldir. Bakım yapıldığı müddetçe sorunsuzluğu ile tanınır.4,000-10000 arasında fiyatları.

6-)Fiat Tempra: 1.6 ve 2.0 motorları mevcut. 2.0i.e cat alınacaksa 1996 modelden sonrası alınmalı çünkü 16v.KOnfor ve donanım olarak Renault 21 in rakibidir.S, SX, SX A, SX AK, SLX ve İ.E CAT modelleri bulunmaktadır.sx a hidrolik direksiyonludur. SX AK da dijital klima vardır. 1996 sonrası İ.E CAT lerde ise airbag ve abs bulunmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Fena değilmiş ama uzun araç yav :) Bayan kullancaktı ya hani ;)

Bu uzun ise R21 bundan daha uzun :)
  • Hocam jip tarzı bir şey arıyorsan askeriye belirli yılı geçmiş jipleri uygun fiyata satıyor. İstersen bir araştır bakarsın uygun bir fiyata düşürebilirsin eskiden askeriyenin jipleri 2 vites nalyon cam falandı ama şimdi gayet iyi durumda olanları var belki üstü açık bulursun ama uygun fiyata kapattırabilirsin...
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle maalesef :) Araştırmaya devam ;)
  • quote:

Orası öyle maalesef :) Araştırmaya devam ;)

Sen direk taunuslara yönel 90 model sonrasında garanti hidrolik direksiyon var.

Ama aklında bulunsun hidrolik direksiyon diye tuturma ben arkadaşımın 2009 3.16 kullandım direksiyonu go-kart aracından bozma.3.16 şonuçta hidrolik direksiyon diye geçiyor belki elektirik destekli hidrolik direksiyon bile olabilir :)
  • mertugral M kullanıcısına yanıt
    İlk mesajını bizim konuya yazmışssın sağ olasın öncelikle :) Ayrıca somut örnek verebilir misin şu model şu para diye :)
    Bayan için Taunus :) Düşündürücü
  • quote:

Bayan için Taunus :) Düşündürücü

bayan için HB araba senin parayada hidrolik HB yok vardır ama çok zor...
    Araştırıcaz, karıştırcaz ;) Zor olanı başarmalıyız :)
  • quote:

Araştırıcaz, karıştırcaz ;) Zor olanı başarmalıyız :)

1.5 ay olasada araştıracam diyosun.Yarın eylül 1 olacak öncedende yazmıştım 2 3 aya durum düzelecek diye dediğim gibi bi tane Rover al araba hurdalığa cıkana kadar satma :)
  • Twingolara bir bak derim , senin ilacın twingo ama 8000tl ye kadar çıkman gerekir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şöyle bir durum var, sezon açılıyor ama özellikle ekim gibi lazım olcak araba özel ders yoğunlaşınca. O zamana kadar bir şekilde idare ederiz. Ha bulursak uygun fiyat alırız ama en geç ekim ortası kasım başı almam lazım. Şimdiden araştırıyorum işte ha deyince alınmıyor meret :)
  • ysrkmlal61 kullanıcısına yanıt
    Twingo candır ama işte o fiyatları yüksek. 8 bine çıksam bile temizi daha pahalı oluyor ne yazık ki..
  • quote:

Şöyle bir durum var, sezon açılıyor ama özellikle ekim gibi lazım olcak araba özel ders yoğunlaşınca. O zamana kadar bir şekilde idare ederiz. Ha bulursak uygun fiyat alırız ama en geç ekim ortası kasım başı almam lazım. Şimdiden araştırıyorum işte ha deyince alınmıyor meret :)

Bende Üniversiteye başlıyorum bende senin gibi ekim kasım gibi 20000 e kadar klimalı araba alıcam. Ha deyince ztn alınmıyo araştırmak lazım ama herkez diyor birkez daha vurguluyorum 7500 yetersiz 9000 10000 desen şuan sana HB klimalı airbegli araba dahi bulunur.

Sende vurgulosun anca bu kadar diye ama sana düşeş araba lazım buyüzden sürekli sahbindende gezmeni öneririm ne zaman boş vaktin var direk arabaya arabalara bak başka türlü zor burda önerme ile senin kafandaki zıt düşünceler olabilir...

Arabaya kendin bak bende sana tek tavsiye budur :)

• sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-96-skoda-ucuz-temiz-ihtiyacdan-acil-satilik-fiyat-dusurulebilir-176282135/detay

sahibinden de bunu buldum ama durumu nedir ne değildir bilemem tabi. 6500 a falan bırakabilir diye düşünüyorum. birde 90 lı modellerde seat ibiza falan bulabilirsiniz belki o fiyatlarda. tabi yaşlı arabalar. sorun yaşamamak için iyi baktırmak lazım.
  • wardak kullanıcısına yanıt
    Bu felicia yı görmüştüm. Bakalım olabilir belki araştırıcam. Teşekkürler
    Aynen öyle düşeş lazım çok yaşa :) Sahibinden de fink atıyorum zaten. DÜşürürsek iyi olur, düşüremezsek düşürene kadar bekleriz :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.