Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5000 tl ye 80s-85s volkswagen golf alınır hidrolik yoksa 300 tl ye sanayide taktırılır kalan her ihtiyacınızı karşılar.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-satilik-arac-158642826/detay

Buna bak bir ama çabuk satılmaz haberin olsun...

Kliması dahi var :)
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daewoo-bakimli-sorunsuz-full-plusfull-sedan-arac-166929150/detay

Otomatik cam, klima, hidrolik, çocuk kilidi, sunroof

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Şu an bakıyorum vivio ya. İlk defa duydum.

Edit: Baktım da bunlar da 8 binden başlıyor aşağı yukarı. Bir de ikinci el durumu nasıl olur bu vivioların ?

vivio sorunsuz az yakan en büük özelliği ise klimalı olmasıdır içi dıştan bakınca küçük durur ama içi geniştir çok az yakar 20 krş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Uno. . Hidrolik olmasa bile çoğu hidrolik direksiyondan yumuşak tır. Ama güçlü değil. . O paraya başka gelmedi aklıma.

Farklı bir öneri olacak ama 5000 6000 civarı kaliteli skuter bakın. Mesela PCX125 .. start stop bile var. Kışın 4 ay toplu taşıma idare eder.

• 7 binlere çıkarsanız ford escord var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Savrulma olaylarına ne diyorsunuz ? Kullanıcısı mısınız ?

Kullanıcı değilim fakat çok eskiden binmişliğim var öyle yere çok sağlam basan bir araba değil, çok hız yapmamak lazım.

• Proton'lara bir bakın

• 10 bine kadar cikabilirim bende universite icin alacagim ne onerirsiniz

• [Deleted by Admins]

• Once capslock u kapat

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Ankara'da ş.içi kullanılcak araba
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Twingo benim de aklımda ama bilmiyorum. Araştırmaya devam
  • O fiyatlara araba alıp bir de büyükşehir trafiğine çıkmak gerçekten cesaret ister bence. Her an bir arızayla karşılaşabilirsiniz. Reklam olarak algılamayın ama benim fikrim, eğer elinizde 5 bin lira varsa eminoto firmasıyla bi görüşün derim. 8-10 bin liralık bir araç için kampanyaya girip 4-5 ay sonra bütçeyi fazla zorlamadan taksitle daha iyi bir araç alabilirsiniz. Ben öyle yaptım size de tavsiye ederim.
  • Bende esim ıcın gecen NİSAN da suzıkı Swift glx aldım 2000 MODEL 112 bınde otm. Cok memnunuz arabadan fiyat 11000 é yakın oldu ancak daha uygun fiyatlara bulunabılır belkı yada daha dusuk modelleri uygundur. Tam sehir ıcı bayan arabası.

• Fiat Bis, az yakar, hidrolik direksiyon değil ama hidrolik kadar hafif direksiyonu, merkezi kilit alarm uygulaması yapılabiliyor 150tl'ye, :)
  • Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    Dacialara pek ısınamadım bilmiyorum ya
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Bu uzakdoğu arabalarının ekserisinin parçada sıkıntı yaşayacağımı söylüyorlar. Bir de bu uzun usta bana sedan ya da kesik lazım :)
  • Valla yolda bırakmasın işimi görsün de milletin ne dediğini pek önemseyecek durumda değilim. Öyle olsa 5 bin liraya alcam diye çabalamazdım
  • Kaç diyordu :) Bi de ilk sahibi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.