Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Fiyattan haber et usta :) Yedek parça masrafı nasıldır ?

5000-8000 arasında oluyor fiyatları. Ben 5.800 e almistim. Yedek parcasi pahali değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maalesef şu nüfus yoğunluğunda otobüse binmek hiç de "rahat" değil. Aklınızda olsun 5.000 e yakın hd li, az yakan bulursanız haber verin :)
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Hafif araştırdım da fiyatlar yüksek hocam ya.
  • quote:

Hafif araştırdım da fiyatlar yüksek hocam ya.

Bakma sen o yazdiklari fiyatlara. Sağlam pazarlikla temizini 7 ye alirsin. O yazdiklari fiyata satamazlar. Yakit konusunda çok memnun kalirsin. Bu araçlar enjeksiyonlu ve sirali LPG takiliyor.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahi1000-den-satilik-mazda-323-177415615/detay İlan başlığı pek iç açıcı olmasa da istediğiniz özelliklerin çoğunu karşılar.
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Nasıl bulucaz dediğiniz gibi o zaman ? İnternettekiler uçuk kaçık fiyat. Fazla bulunmuyor piyasada Kia :S
  • Cyclone001 kullanıcısına yanıt
    Aynen başlık kötü ama araç fena değilmiş. İlan da yeni. Peki, hd var mıdır kesin ? Pek anlamıyorum arabaların teknik özelliklerinden ben.
  • sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    Hidrolik direksiyon ve 4 cam otomatik çok büyük ihtimalle olması lazım
    Mazda 323 ler benim isteklerimi karşılıyor genel olarak. Fiyat konusunda da zorlarsam 6500-7000 e bulur ve alırım gibi. Kullandınız mı daha önce ya da kullanan var mı ?
  • sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım, kullanan tanıdığım da yok fakat çok hoşuma giden bir araç, forum sitelerinde kullananların yazdıklarına göre yaşıtlarından beklenmeyecek derecede iyi bir araç. Performansı olsun yakıt tüketimi olsun donanım olarak boş olmaması olsun bence bu fiyata alınabilecek en donanımlı ve en masrafsız araç olacaktır.
  • Hocam en iyisi mazda 6.26 .Bir de şu var piyasa normalden yüksek şu an öyle de kalcak gibi tüm ikinci el araçlar için söylüyorum bunu.Sıfır otomabile çok zam geldiği için.Şunu da eklemek isterim 6.26 bildiğim kadarı ile D segmenti bir araba 3.23 ile özellik olarak kıyaslama.3.23 C olsa gerek.aynı markanın segmentleri arasında özelliği geçtim işçilik ve malzeme farkı bile bariz oluyor.20+ yaş bir araba alırken D segmenti olması bu bakımdan daha önemli.Zaten araba yorgun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller MD -- 31 Ağustos 2014; 0:10:44 >
    Donanım olarak oldukça dolu evet. Güvenlik de uno, tipo dan iyidir diye düşünüyorum.
  • quote:

ARKADAŞLAR MERHABA. UZUN YILLARDIR HERHANGİ BİR FORUMDA BULUNMAMIŞTIM, PASLANMIŞ OLABİLİRİM :) DURUMA GÖRE DH'DE TAKILABİLİRİM.
    LAFI UZATMAK İSTEMİYORUM SİZE BİR SORUM VAR. AMA ÖNCESİNDE RİCAM, BU FİYATA BU OLUR MU BİLMEM NE GİBİ DALGA GEÇMELER OLMASIN. SADECE VE SADECE SORDUKLARIMIN CEVAPLARINI YA DA O MİNVALDE YORUMLARI İSTİYORUM.
    BENİM BÜTÇEM 5.000 TL, ÇOK ÇOK BEKLENTİ ÜSTÜ OLURSA 7.500 TL. EŞİMİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN KURTARMA NİYETİYLE GÜNDE ORTALAMA 20 KM YAPACAK, ANKARA'DA ENGEBELİ YOKUŞ-İNİŞLERDE KULLANDIRACAK BİR ARABA ARIYORUM.
    HİDROLİK DİREKSİYON OLMAZSA OLMAZIMDIR. LPG VE DOLAYISIYLA AZ YAKMASI GEREKİR. KONFOR ARAMIYOR DEĞİLİM AMA ÖNCELİK DEĞİLDİR.
    MERKEZİ KİLİT , OTOMATİK CAM GİBİ SEÇENEKLER TERCİH SEBEBİDİR.
    DEDİĞİM GİBİ DAHA ZİYADE ŞEHİR İÇİNDE AMA SENEDE İKİ ÜÇ DEFA 1.000 KM YOLA ÇIKABİLECEK BİR ARABA ARIYORUM. CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Fiat Uno, yalnız yılda 3 kez 1000 km yol zor.

• Uno ve tipo, sx donanım ve yukarısında hidrolik direksiyon ,4 cam otomatik, çelik jant, sis farı, olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidrolik direksiyon al bence

• painkiller MD P kullanıcısına yanıt
    Çok teknik geldi laflar Segmentler nedir ne işe yarar bilemedim. Dolayısıyla son iki cümledeki anlama hakim olamadım.
    Piyasanın yüksekliği konusunda haklısınız çok para istemeye başladılar :(
  • Savrulma olaylarına ne diyorsunuz ? Kullanıcısı mısınız ?
  • vivio tam sizin aracınız

• Kandac K kullanıcısına yanıt
    İyi niyetli bir şakaydı değil mi bu
  • ANIL-D kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak peki bu araçlarda bizim dediğimiz fiyat aralığı olabilecek mi ? 5-6 bin falan ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.