Şimdi Ara

5.000 TL CİVARI HİDROLİK DİREKSİYONLU ARAÇ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
6.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hd çok önemli öncelikli aradığım o zaten. Sonrasında da yakıt :) Unoya güvensiz diyorlar ? Nissan Micra bulabilir miyiz 6-7 liraya ?

• neto_ kullanıcısına yanıt
    Valla benim hoşuma gidiyor bu kısa arabaların her markası ama peugeout'a bulaşma dedi arkadaşlar.

Bu yaptığınız sıralamayı ben de yaptım da ekserisi doğan,şahin ya :S Bunları almam ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Valla benim hoşuma gidiyor bu kısa arabaların her markası ama peugeout'a bulaşma dedi arkadaşlar.

Bu yaptığınız sıralamayı ben de yaptım da ekserisi doğan,şahin ya :S Bunları almam ben.

Neden bulaşma demiş acaba. Bizde 7 senedir 106 var. Çok şükür öyle ahım şahım bir problemde çıkarmadı bize.
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunları olduğunu çok para harcattığını söyledi bilmiyorum ayrıntıyı hocam
  • Biraz zor blursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağınız arabanın size bir araba daha kadar masraf açabileciğini unutmayın. Bence bütçeyi biraz daha çıkartıp daha eli ayağı düzgün araba almalısınız.
  • #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    İmkansızı deniyoruz. Bütçe belli ihtiyaç belli..
  • Mesela ? Biraz somut örnekler verebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunguroglu06 -- 30 Ağustos 2014; 22:44:50 >
  • sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi 10 bin yaparsanız eğer, bu saydıklarınız arabaların temizlerini bulursunuz buda çok daha az masraf demek. Ayrıca alternatif olarak, sıkı pazarlıkla palio alabilirsiniz.
  • yukseluc98 kullanıcısına yanıt
    Palio.. Bunu düşünebilirim. 10 bine çıkabileceğimi hiç sanmıyorum ama :S Polo'lar hakkında bilgisi olan var mı ?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=37456653&p=4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunguroglu06 kullanıcısına yanıt
    Teyzede var polo. 2000 model. Yakıtı iyi degil ve pahalı hocam. Ama 2000 altı modelleri bilemem.
  • İlk aracim olan Kia pride yi onerecegim.

2000 2001 model alabilirsiniz. Hidrolik direksiyon, elektrikli camlar ve yakiti çok iyi. Hatta klimalilari da oluyor.

2009 yilinda Araci 180 bin km de almistim. 2 sene kullandim. Ustanin baski balatayi değiştirdikten sonra sanzuman yagi koymamasindan dolayı düğün konvoyunda sanzuman dagitmasi dişinda masraf acmadi.

2. Eli biraz sikintilidir ama müşteri cikiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    MAZDA 323 ' ü ben de istiyordum ama bilmiyorum kaça buluruz binilecek olanı en uygun ?
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Fiyattan haber et usta :) Yedek parça masrafı nasıldır ?
  • quote:

İşim zor hem de çok :) O yüzden DH'den yardım istiyorum. Soruların özü; hidrolik direksiyonu olan en ucuz araba nedir ? :)

Hocam gel beni dinle o paraya alacagin arabanin en az 2bin masrafi cikar yürürü iyi 5bine araba imkansiz. Hele ki bu yüksek piyasada. 5binde kredi almaya bak veyahut biriktir en azindan 9 10bine araç bak derim sende haniminda rezil olmayin hele o kadincagiz yolda kalsa ne yapabilecek.

• O zaman vazgeçtik polo'dan.
  • İyi diyosun hoş diyosun da usta, şu an ekonomik yönden zaten yakıt parası kadar para veriyoruz ve bir kaç sebep daha arabayı gerekli kılıyor. 2-3 ay sonra dediğiniz olabilir ama şu anki ekonomik durumda ne yazık ki 10 binleri zor görürüm. Belki şu yapılabilir, 3 ay idare edicek, kış gelene kadar toplu taşımaya muhtaç etmeyecek bir araba , sonrasında 10-12 ye çıkılabilir. Eldeki satılıp üzerine kredi çekilerek. Durum bu maalesef.
  • quote:

İyi diyosun hoş diyosun da usta, şu an ekonomik yönden zaten yakıt parası kadar para veriyoruz ve bir kaç sebep daha arabayı gerekli kılıyor. 2-3 ay sonra dediğiniz olabilir ama şu anki ekonomik durumda ne yazık ki 10 binleri zor görürüm. Belki şu yapılabilir, 3 ay idare edicek, kış gelene kadar toplu taşımaya muhtaç etmeyecek bir araba , sonrasında 10-12 ye çıkılabilir. Eldeki satılıp üzerine kredi çekilerek. Durum bu maalesef.

Anliyorum hocam takdir tabiki sizin ama alinca o otobuse binip gitmenin rahatini aramazsiniz umarim tam istediğiniz aracı bulursunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.